ראיה לאמיתות התורה.

Governor

New member
`אתה פזיז ולא מתרכז. אני לא יצאתי

מנקודת הנחה שיש בורא` אם טרם הוכח קיום `בורא`, הרי אין משמעות לטענה ספקולטיבית כגון "האם נראה לך הגיוני שהוא יעשה ניסויים בתינוקות...". הרי טענת הנגד שלי היא ש`בורא` הוא הנפא"כ (ע"ע) המצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניך. מנהג המילה הועתק מעמים בסביבה. אמוץ מנהגי עמים היה נפוץ. אפילו בשפה הכתובה השתמשו העברים פעמיים בהמצאות זרות: האלפבית הפיניקי, ולאחר מכן, האלפבית הארמי המרובע. אפילו המושגים `אל`, ו- `אל עליון` הם מושגים כנעניים. `וכן אתה צריך להודות שהוא היה חכם ובעל ידע רב` טרם הוכח קיום `בורא`. המידע, לפיו היום השמיני הוא המתאים ביותר, הושג בדרך של נסוי, טעיה, תקון, ואולי אפילו נועד לברור תינוקות בריאים מחלשים. לך תדע... 9725848792476111

דוד1000

New member
לטענתו של הכופר יש אפשרות

לטענתו של הכופר יש אפשרות עקרונית שהיא נכונה. אלא שאז עליו יהיה להניח בעל כרחם של דברים שאבותינו היו מן העמים היותר מעמיקים שבמדע שהרי בעמים אחרים לא היה נוהג מנהג זה. דב

Igra Rama

New member
אמרתי לך עוד

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=18951395, להביא קישור מדעי, (אתר אוניברסיטאי או ממשלתי). כל עוד לא עשית זאת, על הקורא הנבון להסיק שאינך אלא פומית העובדת בשביל שקרנים נלעגים. למה לא תביא לפה את הרבנים שלך, יתדיינו הם איתי ואחשוף קבל עם ועדה איזו חבורת שרלטנים שקרנים אתם ? אני מאתגר אותך אויל, הבא לפה את כל ה"מומחים" שלכם למען אחשוף את שרלטנותכם הרמאית והנלעגת.

למעלה