תמונת ספר מחזור! כלכך MUGSHOT XD איזה חמוד !!
X XoLilMissLolaoX New member 4/5/10 #16 חחחחח מה?!?!?!? זה הוא??? זה ממש לא נראה כמוהו...אולי רק השיער חחחח גם זה כבר לא....
D DarkSecretLove New member 4/5/10 #20 אם יש משהו בשאנון שמדהים אותי זה שכל החיים שלו הוא נראה אותו דבר. הוא נראה עכשיו כמעט כמו שהוא נראה בגיל 5 רק עם מעט יותר קמטים וחכמת חיים
אם יש משהו בשאנון שמדהים אותי זה שכל החיים שלו הוא נראה אותו דבר. הוא נראה עכשיו כמעט כמו שהוא נראה בגיל 5 רק עם מעט יותר קמטים וחכמת חיים
T The Fantasy New member 4/5/10 #18 וואי מאיפה אתן מוצאות את התמונות האלו?! חחחחח פשוש קטן רוצה להיות ספיידרמן
D DarkSecretLove New member 4/5/10 #19 אני רוצה לעשות רישום של שאנון וחיפשתי בהתחלה בגוגל ואחרי זה בבאזנט ומצאתי אותן. חח שאנון הוא ה bear-man שלנו נתקף ע"י דוב ונהיה חייתי!
אני רוצה לעשות רישום של שאנון וחיפשתי בהתחלה בגוגל ואחרי זה בבאזנט ומצאתי אותן. חח שאנון הוא ה bear-man שלנו נתקף ע"י דוב ונהיה חייתי!
R Reverse This Curse New member 4/5/10 #23 ../images/Emo224.gif אוי הגבות.. XD ואתן חושבות שהמוהוק הורדרד היה אסון .. אתם חושבים שהוא עשה את זה על דעת עצמו ? כי ככה הוא היה בפייטקלאב,אולי הוא צבע כי אמרו לו.. ?
../images/Emo224.gif אוי הגבות.. XD ואתן חושבות שהמוהוק הורדרד היה אסון .. אתם חושבים שהוא עשה את זה על דעת עצמו ? כי ככה הוא היה בפייטקלאב,אולי הוא צבע כי אמרו לו.. ?
R RenanaD New member 4/5/10 #26 אמרתי לך כבר בטלפון - הוא דומה להוא מנ'סינק שאין לי מושג איך קוראים לו. אבל לא ג'סטין ג'ארד נראה פשוט רע.
אמרתי לך כבר בטלפון - הוא דומה להוא מנ'סינק שאין לי מושג איך קוראים לו. אבל לא ג'סטין ג'ארד נראה פשוט רע.
R RenanaD New member 4/5/10 #27 כל אחד והתחביבים המוזרים שלו... את התמונה הזאת שמתי כבר לפני כמה ימים אבל ההודעה לא קפצה יותר, אז שוב וראית את זה?
כל אחד והתחביבים המוזרים שלו... את התמונה הזאת שמתי כבר לפני כמה ימים אבל ההודעה לא קפצה יותר, אז שוב וראית את זה?