ראיון לגרין כארד - מה קורה שם? מה הם שואלים? למה לצפות??

dana noa1

New member
תשובות לשאלות שלך

לגהיי גיא,
אז לגבי התמונות - עשו לי תמונות (אני לא זוכרת שזה היה עם מספר) וכשעשו לי את זה, זה היה בשדה התעופה לפני שנתנו לי שיחה עם בעלי, יחד עם התמונות לקחו לי גם תביעות אצבע במשך חצי שעה שהם היו עסוקים בלקיחת תביעות אצבע ממני - שוב זה לא היה בכלא זה היה בשדה התעופה. לא דרשו ממני בדיקת שתן, ובדקו את המזוודות שלי. היו במזוודה כרטיס ברכה מהחתונה שהיה כתוב שם בהצלחה במגורים שלך שם. לגבי מספר חזרה שבקשת בהתכתבות הקודמת - חיפשתי בדפים לא מצאתי שום מספר כזה , רגע לפני שהם באו לתת לי חתימה שחורה דברתי עם בעלי בטלפון והוא אמר לי לבטל את הרצון שלי להכנס לגבולות ארה״ב אז בסופו של דבר לא גורשתי - עזבתי מרצון.

John the Savage

New member
אני כן ממליץ לך לקחת עו"ד במצבך

או לפחות להיפגש לפגישת ייעוץ לפני הראיון.

העובדה שקבעו לך ראיון מעידה על כך שאין לך "חותמת שחורה" בדרכון. אילו היית מקבלת חותמת שחורה, לא היית יכולה להגיע בכלל לשלב הראיון מבלי שקיבלת פטור.

אבל, וזה אבל גדול, במהלך הראיון יכול להיות מצב בו יעברו שוב על הפרטים של המעצר שלך במהלך הנסיעה האחרונה לארה"ב, ואם יגיעו למסקנה שהיה כאן misrepresentation, עלולים לפסול את הבקשה שלך, ובכדי לקבל גרין קארד שוב תצטרכי לבקש פטור מיוחד.

עדיין לא ברור לי מה הם הפרטים המלאים של הסיפור, ולמה בדיוק שמו אותך במעצר. על פי מה שאת מספרת נשמע שלכאורה הם קבעו ששיקרת שאת לא נשואה לאזרח בזמן שאת נשואה (אין דבר כזה נשואה בארץ ולא נשואה בארה"ב). אבל הכל תלוי בדרך בה תציגי את הדברים.

אם יהיה לך מזל, יכול להיות שהראיון ילך חלק ובכלל לא תגיעו לדיון על נסיבות המעצר בכניסה האחרונה. אבל אם כן תגיעו לדיון בעניין, חשוב להציג את הדברים בצורה בה לא יעלה חשד שהיה כאן ניסיון לרמות. ולכן לדעתי כן כדאי להעזר בעו"ד.

למעלה