ראיון עם אבישי ברוורמן מ"העבודה"...

pegasoos

New member
לצערי נראה שאין למי להצביע...

לצערי נראה שאין למי להצביע בבחירות האלה. ולגבי מה שאתה קורא הכפשות: מה בדיוק הכפשה בזה שהוא טוען שקודם אולמרט תקף את נתניהו בעודו שר אוצר על המדיניות הכלכלית שלו, ועכשיו הוא ממשיך בדיוק באותה מדיניות שהוא תקף אותה בהיותו שר התמ''ת?

יש הבדל

יש הבדל גדול בין לתמוך ב100 במדיניות של נתניהו כשר אוצר, לבין פשוט לשמור אותה כממלא מקום על מנת לשמור על יציבות. אולמרט, כאשר הוא התמנה לממלא מקום שר אוצר, לאחר שנתניהו ברח (כרגיל) מהתפקיד הזה יום לפני פרסום דו"ח מצב העוני בישראל, היה חייב לשמור על קו כלכלי מסויים על מנת לשמור על יציבות המשק בתקופה שבה כל תנודה קטנה הייתה יכולה להביא עליות ומורדות עם תוצאות מסוכנות (תקופת ההתנתקות, להזכיר לך). זה לא משנה את העובדה, כי גם כשהוא התמנה לשר אוצר אמר אולמרט כי "המצב החברתי בישראל בעייתי, ויש הרבה עבודה לעשות על מנת לשפר אותו". לאחר תקופת ההתנתקות ולאחר שהמשק השלים עם המצב החדש של אולמרט שר אוצר, הוא התחיל, יחד עם ראש הממשלה אריאל שרון בכמה צעדים חברתיים להם התנגד נתניהו , ביניהם - הפחתת המע"מ.מה לעשות, שכלכלה זה לא דבר של מהיום למחר ולא דבר שאפשר להתפרע איתו יותר מדי. אני מאמין ובטוח כי לאט לאט ובחוכמה, אהוד אולמרט עושה ויעשה את הצעדים הנכונים על מנת לבנות שוק חופשי אמיתי וליברלי יחד עם רגישות חברתית ועזרה לשכבות החלשות!

JOSEF272

New member
כמה דברים לא נכונים

נתניהו תכנן להוריד את המעמ ל 16 כמו כן אם כל הכבוד לדוח העוני שורה תחתונה היא שיש ירידה באבטלה ויש צמיחה מעל 5 אחוז כמו שאתה אומר כלכלה זה לא מהיום למחר לכן בשביל שנתיים עבודה יש לנתניהו קבלות וחבל שאתה מנסה לטשטש עובדות

אין ספק, כשר אוצר -

נתניהו היה טוב מאוד. הבעיה היא שהוא פחדן, חסר עמוד שדרה, לא עומד בלחצים ולא מנהיג. ובטח ובטח ובטח לא מתאים להיות ראש ממשלה. היינו בסרט הזה כבר. היכולות הכלכליות שלו כשר אוצר לא מפצים על החסרונות הרבים רבים שלו.

JOSEF272

New member
אתה מפרגן טיפה וחוזר להשמיץ

עד שהוצאתי ממך מילה טובה על ביבי אתה שוב מדקלם ססמאות של בכירי קדימה אולמרט ובראון שאחראים על תיק משמיצי נתניהו חבל שאתה מוסת ולא מפתח דעה עצמאית ויותר מכובדת קצת כבוד וצניעות לבן אדם מוכשר ביותר במדינה הזו תקרא את הביוגרפיה של האדם קצת תקרא את ספריו קצת דרך ארץ לא תזיק גם אם אתה לא מסכים עם הבן אדם.

לצערי, תאמין לי

שקראתי הכל על בנימין נתניהו... ואני גם זוכר את תקופתו כראש ממשלה. לכן אגיד שוב, שכשר אוצר הוא היה טוב מאוד ואני מאמיןשכל אחד עם תפיסה קפיטליסטית - ליברלית יסכים בקשר לזה. אבל יש הבדל גדול בין להיות שר אוצר וכלכלן לבין להיות ראש ממשלה ומנהיג, ולכך אין לבנימיןנתניהו את הכישורים הנדרשים, לא משנה כמה תעריץ אותו. ובטח ובטח שהוא לא "הבן אדם המוכשר ביותר במדינה הזו" - רחוק מכך.

JOSEF272

New member
לפחות אנחנו מתחילים להסכים

אני יודע שקשה היום לפרגן לביבי והתקשורת עושה ותעשה הכל כדי שהוא לא יחזור לכס ראש הממשלה. היום בין מאגר הפוליטיקאים הראויים להנהיג את המדינה הזו לעניות דעתי נתניהו הכי מתאים במיוחד שיש את אולמרט מולו ולא את שרון לנתניהו יש קבלות גם בכלכלה גם בבטחון וגם בלשווק את מדינת ישראל. אז נכון אולמרט רינו צרור ואברמוביץ עושים לכולנו שטיפות מוח על כמה הבן אדם הזה מסוכן. כולנו יודעים שנתניהו הוא לא ימין קיצוני ואף פעם לא היה והתחזיות שלו על הקסאמים וערי המקלט היו נכונות הגיע הזמן לתת לו שוב את התפקיד כמו שנתנו לרבין הזדמנות שניה כך צריך לתת לאדם ברוך הכשרונות הזה ולא לתת לחסרי ניסיון כמו אולמרט ופרץ

חסידיו של פרץ כצפוי שותקים

מעניין מה יש לממתיק סוד 1 , חסידם הגדול של פרץ וברוורמן לומר על זה. לפי מה שמראים הסקרים האחרונים ,נראה שמתפקדי העבודה לא כל כך מתלהבים מהרכש החדש של פרץ ,ברוורמן.

gidi2005

New member
בינתיים לא חל שום צמצום בעוני נהפוך

הוא .אז במה אתם מתפארים ? התשובה תנתן ב28 למרס .ואז נשמע אתכם .אתם מפלגה ווירטואלית .אפילו יותר נמוכה ברמה מדש זל או מפלגת המרכז .או שינוי .המזרחיים הערבים האתיופים לא יצביעו לכם .והם אלו שהעלו את בגין לשילטון .והם אלו שיעלו את עמיר לשילטון .הם לא מכירים את ברוורמן .רבים מהם לא יודעים לקרוא בכלל .והם רבים .הם הבסיס לבחירתו של עמיר .זכרו העניים שווים את המנדטים שיפילו את כולכם .ולכן דברו גבוהה גבוהה אבל רק בינכם .כי העניים לא מבינים את שפתכם .

אפשר לצטט אותך? ../images/Emo6.gif

"הערבים המזרחיים והאתיופים, לא יצביעו לכם" רבים מהם לא יודעים לקרוא בכלל. הם הבסיס לבחירתו של עמיר" זו הכללה בוטה וגזענות לשמה! מעבר לכך - בורות שאני הייתי מתבייש בה במקומך..

אני בז לאמירה הגזענית שלך !!!!!!

הייתי מציע שתיקח את דבריך במהרה או תנסחם מחדש , הגזענות צועקת מהם לשמיים . "המזרחיים הערבים האתיופים לא יצביעו לכם .והם אלו שהעלו את בגין לשילטון .והם אלו שיעלו את עמיר לשילטון" "רבים מהם לא יודעים לקרוא בכלל .והם רבים " תתבייש בדבריך , ולחשוב ששכמותך הם אלה שאיתם מתדיינים בענייני קיום המדינה ועתידה !!!

אני מבין שהעניים "טיפשים" בעיניך ?

העוני אינו ערובה לטיפשות וכסילות , הראייה לכך מצויה בדבריך . מבטאים את הזלזול והטיפשות שזועקת מהם . התוכנית הכלכלית של שר האוצר נתניהו הביאה לידי מצב של שכבות רבות במדינה , לידי מצב של קשיים כלכליים ועוני מחפיר . התוכנית הכלכלית של נתניהו הביאה לידי כיתוב המעמדות . התוכנית הכלכלית של נתניהו הביאה לידי דרדור מצבם הבריאותי והחברתי של רבים . אבל , התוכנית הכלכלית של נתניהו לא יכולה לקחת מהעם את התקווה , את הרצון לשיפור , את התקווה לעתיד טוב יותר במישור החברתי כלכלי ומדיני . דיברתם כאן רבות על אולמרט והתנגדותו לתוכנית הכלכלית : כדברי אולמרט " יש הרבה לתקן בתוכנית הכלכלית , מהבחינה החברתית " אולמרט טען ומשיך לטעון כי לאחר הבחירות (לצערי , הדברים נבצרו עקב מצבבריאותו של ראש הממשלה שרון אחרת היו מתחילים בעשייה כבר היום !!! ) הגיע הזמן להפסיק להאמין שהמצאתם את העולם , לעולם יש רק בורא אחד ולא זכור לי שזה אחד מכם , די להתבטא בצורה מזלזלת , בוטא וחסרת כל רגישות !!! גם עדות המזרח , גם הערבים וגם האתיופים הם כאלה שיש בראשם יותר מכפי שאתה או חבריך חושבים שיש , הם ברובם אנשים אינטלגנטים , חושבים ותתפלא , הם גם רוצים לחיות בכבוד . הם יחליטו כפי שיחליטו לכאן או לכאן ואת זה הם יעשו לאחר מחשבה מעמיקה וראויה , כי אתה יודע הם לא בורים וברברים כפי שמשתמע מדבריך . הם לא יצביעו כעדר לאף אחת מהמפלגות !!!!!!!!!!!

ילי28

New member
חבר'ה יש להעביר צילום מסך של ההודעה

למטה התעמולה של קדימה,בוחרי העובדה מהמגזרים המושמצים צריכים לדעת מה חושבים עליהם במפלגה. צלמו ושימרו.

gidi2005

New member
אין שום הכחשה בדבריו של ברוורמן

על כך שעמיר ילחם בעוני .יעלה את שכר המינימום .וזכור מי שיחליט יהיה עמיר פרץ .והוא זה שיאמר לשר האוצר מה לעשות .ובאף מקום לא תוכל להוכיח לי שהראיון של ברוורמן מתואם עם עמיר פרץ .אז הוא אמר .אבל לא ברוורמן נבחר ליור אלא עמיר .ורק עמיר יקבע .

דווקא נשמע מתאים לעמיר פרץ

מעניין אם שר האוצר המיועד שלו, ובכלל שאר השרים, במקרה ההבלתי סביר בעליל שהוא יהיה ראש ממשלה, יודעים שככה זה הולך להיות... שהוא יחליט ויאמר להם מה לעשות... ו"רק עמיר יקבע". אם ככה, אז למה הוא צריך שרים? וואללה, אני מתפלא שלא מינו אותך ליועץ ההסברה של מפלגת העבודה.

ילי28

New member
אין מה לעשות,הוא צודק וככה יהיה

כמובן שעמיר פרץ לא ינצח,אבל ה-"אמת" מתחילה לצאת החוצה.

למעלה