ראיון עם אדם ואדי לגבי העונה הבאה (ספויילרים)

Macphista

New member
סתיו-חורף

וואנס אמורה להתחיל כרגיל בעונת הסתיו ולהימשך עד סוף החורף- כמו השנה- ספטמבר עד מאי.
אבל הם מתכננים לעשות הפסקות מושכלות יותר מהסבל שהיה לנו העונה ולעשות "פגרת חורף"- ובזמן פגרת החורף הזו וונדרלנד אמורה להיות משודרת.
זה מה שהבנתי.
לא יודעת עד כמה זה חכם... יכול להיות אפילו ממש מטופש במיוחד אם יערבבו את שתי הסדרות על אותה משבצת הזמן.
מחכה ונראה מה יגידו.
אבל כן, וונדרלנד אמורה להיות משודרת בחורף.

Macphista

New member
אה, הנה לוח השידורים של הסתיו יצא

מוזר, ממה שאדם אמר בזמנו הסדרה תהיה בזמן פגרת החורף של וואנס אבל נראה שלABC יש תכניות אחרות.
http://tvline.com/2013/05/14/abc-fa...mail&utm_campaign=spoilerscastingsscoopsalert

נראה שהן ישודרו במקביל ונסבול מפגרות בשתי הסדרות...

ימי חמישי בשמונה בערב- וונדרלנד
וכרגיל ימי ראשון בשמונה בערב- וואנס

Macphista

New member
טריילר לספינאוף וונדרלנד

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lU9TJU2eyU0

נראה די מגניב. מעניין אם יהיה קרוסאובר גם בנושא הוק והפיראטים ובתולות הים כפי שהטריילר אולי מציע.
יש קטעים מהטריילר שהם בכלל מוואנס.
אבל נראה חביב ביותר.

OneWayOrAnother

New member
אחד הדברים המוזרים שראיתי

עזבו שלא התחברתי מהתחלה ונראה לי מוזר, ברגע שראיתי שיש ארנב ממוחשב סגרתי והחלטתי לא לראות... עד לארנב ממוחשב ! בסדר אפשר לראות קסם נגיד ממוחשב אבל ארנב? OMG.
אם חשבתי שג'ניפר מוריסון אנמית לתפקיד ראשי אז השחקנית של וונדרלנד הכי אנמית בעולם

Shiri from the block

Active member
אז לאיזה ארנב ציפית? ארנב אמיתי?
מישהו חשב לעצמו שזה יהיה שונה מוואנס באמת?
בדיוק כפי שאני דמיינתי את זה ככה עשו את זה, אז אני ממש מרוצה

OneWayOrAnother

New member
האמת חשבתי שיעשו ארנב בדיוק כמו שרמפל הוא

הקרוקודיל, כאילו לא במובן הפיזי של ארנב...את יודעת כזה איש
אבל השחקנית האנמית קצת מציקה, אבל בטוח אני אראה בגלל שזה של ONCE ובטוח מתישהו נראה את רג'ינה

Macphista

New member
פרק מידע לגבי הפרק הראשון בעונה הראשונה

בפיילוט של וואנס צ'רמינג מת והוא היה אמור להישאר מת.
ABC ביקשו תיקון אחד לסדרה לפני שהם לקחו אותה וזה היה שהנסיך יחיה.

אני חושבת שזה יכול היה להיות גאוני סדרה בלי צ'רמינג. סדרה מגה-פמיניסטית.
אבל ABC וערכי המשפחה המסורתית רצו נסיך וג'וש דאלאס קיבל יותר מפרק אחד...

Shiri from the block

Active member
יש את זה ב DVD של העונה הראשונה שטענת שאין שם שום דבר מעניין והכל ברשת
אז יש כמה פרקים שבהם המפיקים ואחד מהשחקנים מדברים על הפרק, אז בפרק הראשון הם דיברו על זה שדיויד היה אמור להיות מת, אבל שהם לא יכלו לעשות סדרה בלי ששלגייה תקבל את הסוף השמח שלה... משהו כזה.

shirush3

New member
זה היה יכול להיות ממש מעניין

אבל גם עצוב
אני זוכרת שכשראיתי את הפרק הראשון התבאסתי רצח שהוא מת (זה היה לפני שגילנו עד כמה הוא מועיל..
)
זה היה צריך להפוך את הדמות של שלגיה ליותר דארק

Macphista

New member
מייקל ריימונד ג׳יימס (ניל) קודם

לקאסט רגולר בעונה השלישית.

Macphista

New member
אה, נפגשתי באיזה ספויילר

ואני לא יודעת את מידת אמינותו אבל היה כתוב שם שמתכננים על התאהבות של הוק באמה.

Macphista

New member
לגבי רובי- ראיון עם מייגן אורי

ממה שאני מבינה מהראיון הזה היא חיפשה לה סדרה אחרת רק אחרי שהבינה שהוציאו אותה מהעלילה.
היא אומרת שבמקור הם תכננו להאריך את השהות של אמה וסנואו ביער המכושף ולתת יותר בשר לחלק של צ'רמינג ורובי בסטוריברוק אבל הם שינו את התכניות תוך כדי והחזירו את הבנות מוקדם מהצפוי כדי להתקדם לכיוון העלילה של נברלנד.
היא אומרת שהיא בעצמה הבינה באמצע העונה שרובי נעלמת ופנתה לאדם ואדי לשאול אותם מה העניין והם אמרו לה שהם משנים את התכניות כי הם הולכים לכיוון נברלנד והם לא יודעים מה לעשות עם רובי בעלילה הזו והם אפשרו לה להחפש סדרות אחרות.
כתבה שכשבוורלי (גראני) גילה שרובי לא בפינלה היא שלחה לה אימייל לראות אם הכל בסדר והיא הייתה מאוד מודאגת וכועסת שרובי לא הייתה שם.
נראה לי ממש מוזר.
היא מתראיינת ואומרת שהכל טוב ויפה ואדם ואדי היו חייבים ללכת בעקבות היצירתיות והרעיונות שלהם ובלה בלה בלה... אבל לגמרי זרקו את הדמות שלה.
החתימו אותה לעונה שלמה וזרקו אותה באמצע.
נראה לי מאוד לא מקצועי.
אה, הנה הראיון-
http://www.tvguide.com/News/Kecks-Exclusives-Meghan-Ory-Once-Upon-A-Time-Intelligence-1065627.aspx

Shiri from the block

Active member
כן קראתי, איזה מבאססססססס
יכלו לעשות כל כך הרבה עם הדמות של רובי, מלא מלא דברים!
אבל במקום זה דחפו את ניל והתמקדו בו ובפיטר פן ונברלנד

יכלו להשקיע עוד כל כך הרבה בסטוריברוק! אוףףףףףף

Macphista

New member
יכלו לא להפר חוזה עם שחקנית

הסיפור הזה מראה על חוסר אחריות וחוסר מקצועיות.
אחת התגובות לכתבה הזו ממש קוטלת את היוצרים על כך שהם חסרי אחריות ורצים אחרי גחמות ודברים מבריקים ויפים ודמויות חדשות ולא מבססים את הסדרה ואת הדמויות והשחקנים שכבר יש להם.
תחשבי על כל השחקנים שחושבים שהם "בידיים טובות" בסדרה מצליחה ברשת מובילה עם יוצרים בעלי שם, פתאום מגלים שהיוצרים הם ילדים קטנים שסובלים מהפרעות קשב וריכוז ודופקים לשחקנים את הקריירה.
קראתי שגם הפיה הכחולה והצרצר לוהקו לסדרות אחרות (אגב הצרצר היה בקאסט הקבוע בעונה הראשונה, עשו לו דאונגרייד בשנייה).
זה אומר ש- רובי, הפיה הכחולה, הצרצר, אורורה ומולאן- לוהקו לסדרות אחרות. הסדרות של אורורה ומולאן מתוכננות לאמצע העונה לכן אולי יופיעו בפרקים הראשונים של וואנס.
ורוקנו את סטוריברוק מאנשים- מלבד בל, גראמפי והאישה החשובה מכולן- גראני.

ממש עצוב.

למעלה