ראיון עם הערפד- משחק

Astridּ

New member
ראיון עם הערפד- משחק

אוקיי, לא בדיוק הסרט, לא הספר- ראיון. משחק שאני אישית ראיתי בפורום מלחמת המינים אז איך זה הולך כל שבוע יהיה חבר פורום אחד 'ערפד' למשך השבוע. חברי הפורום יוכלו לראיין אותו, כלומר לשאול אותו כל מה שהם רוצים במהלך השבוע. והערפד- חייב לענות, מלבד שאלה אחת שעליה הוא יכול לוותר. בסוף השבוע ה'ערפד' הנוכחי יבחר חבר פורום אחר שיהיה הערפד המרואיין הבא :] המטרה היא- לגבש את הפורום, להכיר זה את זה יותר טוב, ולסחוט כמה שיותר פרטים מביכים :p יש מתנדב/ת לערפד/ית הראשונ/ה?

liavsayegh

New member
רעיון מגניב!

אני חושבת שלפני שנבחר מישהו, כדאי לראות מה כולם חושבים על זה...

דם דם

New member
רעיון אדיר

מה רע, זה יהיה כמו אמת או חובה, רק שזה יהיה רק עם אמת...חחח אני לא חושב שמישהו צריך להתבייש, כולה ראיון וואלה באמת פטנט נחמד להתגבש ככה.

Astridּ

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

קודם כל- איך זה להיות ערפדה? [ערפדית?] צבע אהוב? סרט אהוב? סרט אימה אהוב? מה הדבר האחרון שעשית לפני המחשב? מה את מתכוונת לעשות אחרי זה?

KRUEGER

New member
כל כך הרבה שאלות??! חחח

אממממ כיף למצוץ לאנשים את הדם....
צבע אהוב: אדום ושחור... סרט אהוב: אמממ יש הרבה.... סרט אימה אהוב: יש הרבה אבל בעיקר המסור.... הדבר האחרון שעשיתי לפני שבאתי למחשב היה בריכה....חחח ואחרי זה לאכול!!

דם דם

New member
נו אז מתחילים?

KRUEGER את התנדבת להיות ראשונה? אם ככה קדימה אנשים מה השאלות שלכם אליה. לי יש שאלה...מה הדבר הכי חשוב בעינייך...ולא משנה באיזה הקשר או תחום

Astridּ

New member
עוד כמה :)

מה האוכל האהוב עלייך? מה השיר האהוב עלייך? לאיזו מוזיקה את מאזינה? לאיזו מוזיקה יכריחו אותך להקשיב רק באיומים ועינויים? חבר'ה, קדימה :]

KRUEGER

New member
אוקיי:

אוכל של סבתא STAN של אמינם אני אוהבת כמעט הכול רוני סופרסטאר....

liavsayegh

New member
עוד שאלות

כמה אחים/אחיות יש לך? מה התאריך לידה שלך? את מגדלת חיית מחמד? באיזה גיל התחלת לראות סרטי אימה? מה סרט האימה הראשון שראית? לאיזה דמות מסרטי האימה את הכי מתחברת או הכי אוהבת? טוב יאללה חבר'ה עוד שאלות!

למעלה