ראיון עם הערפד- משחק

KRUEGER

New member
תשובות

יש לי שני אחים ועוד שני חצאי אחים (ההורים שלי גרושים ולכול אחד יש עוד ילד....) 20.3.91 כן - שני חתולים וכלבה....ואני בתהליכי שיכנוע שיקנו לי סוס.... אמממ אין לי מושג נראה לי שהמומיה ואני הכי אוהבת את פרדי קרוגר והכי מתחברת לרוצח מהמסור.... עוד שאלות?

הממממ הממממ מח מעוות שלי :)

אם היה לך סכין... את מי היית דוקרת ראשון? אם היה לך אקדח במי היית יורה אחרון [זה טוב לא?]? ואם את עומדת למות, מה הבקשה האחרונה שלך? Oo הגזמתי קצת.... :p

KRUEGER

New member
חחח חביב!

ראשון - את בעלה של אמא שלי...(אל תגלו לאף אחד!) אחרון- את מי שנשאר...
אממ הייתי מבקשת להיות בגן עדן...נראה לי....חחח

mysterious V

New member
רק שאם הערפד לא רוצה

לענות הוא אומר "אני מעדיף לא לענות על שאלה זו".

דם דם

New member
סתם חשבנו להמשיך ככה לפחות

כמה שנים, שתהיי ערפד...חחח ושנתחקר אותך אוממממ...מה הצבע הכי אהוב עליך ואיזה אוכל או סוג מזון את הכי אוהבת והכי שונאת

KRUEGER

New member
טוב...

אדום ושחור.... אני אוהבת את האוכל של סבתא.... ואין אוכל שאני שונאת....אני אוכלת כמעט הכול...חחחחח

Astridּ

New member
בעיקרון עד יום חמישי/שישי

ובאותו יום את בוחרת את הערפד הבא :p אבל אני עם דם דם :p

דם דם

New member
חחח...תודה

מוצא חן בעיני שהיא הערפד...מוצצי דם שכמונו לא יזיק אם היא תישאר בתפקיד הזה כמה שנים, לא אבל אחר כך היא אמורה לבחור מישהו אחר שהוא יהיה הערפד...בועעעעעעעע

liavsayegh

New member
חחחחחחחח ונעמה (קרוגר למי שלא מכיר)

אני לא מנסה לרמוז כלום (בכלל לא) אבל יש מישהי שישמח להחליף אותך...חחח סתם סתם..!!

Cindy Campbell

New member
אמממ

מה סרט האימה השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? אם היית יכולה להיות בע"ח, איזו חיה היית רוצה להיות?

KRUEGER

New member
אוקיי:

סרט אימה שנוא: הנשכחים....פשוט חבל על הזמן! מקצוע אהוב: ספורט....חחח הייתי רוצה להיות סוס!!!

Astridּ

New member
כבר נגרר לעמוד השני?

הפורום הזה רץ מהר מדי
בכל אופן- -איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? -בלי שום קשר לפרנסה, מה היית עושה אם תינתן לך ההזדמנות? [מודה, גנבתי את זה משאלון :p] -פרטים מביכים?, מה הדבר הכי מביך שקרה לך?

KRUEGER

New member
טוב:

לומדת וטרינריה צונחת!! אמממ כשהייתי בבריכה החלק העליון של הבגד ים שלי עלה.... ועכשיו אני צריכה להעביר את זה נכון?! אז.....דם דם....

liavsayegh

New member
ברשותך אני כותבת את זה בעמוד הנוכחי

כי הדף הזה לא קופץ יותר....

למעלה