ראיון עם הערפד.....

מיטללל

New member
ראיון עם הערפד.....

לחדשים ולישנים כאחד.. פעם בשבוע ביום חמישי (|ספויילר| היום יום שישי) אני בוחרת ערפד. ואז כל חברי הפורום שואלים אותו שאלות משעשעות ורציניות. מעניינות ומשעממות. עמוקות ורדודות והוא מחוייב לענות..... השבוע בחרתי מישהו שלעולם לא כתב בפורום... אני מציגה אותו בפניכם. הניק שלו ארליך. שמו ארז. החל מעוד כמה ימים הוא יתחיל לכתוב בפורום. בעבר הוא כתב בפורום שוקולד פינות על שוקולד וסקס. היה להיט
הוא יכתוב בו את כל הגיגיו וכאלה. (בעבר הוא היה כותב מדריכים על איך מתחילים עם בנות. אפילו הרוויח עליהם כסף!) הוא שווה הוא חמודי. קבלו אותו...... והפציצו בשאלות

Anna Karenina

New member
../images/Emo99.gifיש לו שם יפה...

פינות על שוקולד וסקס? אההמ...בהחלט יש מה לשאול, את הבחור.
אני אחשוב על משהו עסיסי, ואחזור אליכם.

ארז יאללה אני מפציצה אותך עכשו...

1.מאכל אהוב?
2. שתייה אהובה?
3. סיגנון לבוש?
4. צבע אהוב?
5. חברה? או חבר?
6. סקס בפעם הראשונה? היתה אם כן אז מתי?
7. מה אתה שונא אצל המין השני?
8. מה אתה שונא אצל המין שלך?
9. מעשן?
10. יש רישיון?
יאללה זהו לקחתי לכולם ת'שאלות כמעט... חי חי חי אז תענה במהרה!!!

erlich

New member
מי מצלצל לך? ;)

מאכל אהוב? זה ידוע שאני לא אוכל. אנורקטי זה כאן ועכשיו בייבי. שתייה? מיץכוס. סיגנון לבוש? אני עדיין לא מספיק הומו בשביל להצליח לענות על זה :) כנ"ל לצבע :) פרטנרית זו מילה טובה יותר בשבילה. גיל 17. יום אחרי שקיבלתי את הרישיון. אגב שאלת הרישיון, מאוד גיל 16 מצידך. זו את כותבת או אחותך הקטנה? אני לא שונא כלום אצל המין השני. המגרעות שלכן הן מה שעושה אתכן קוסמות כל כך בעיני. אם הייתי רוצה מישו שאני מסתדר איתו לחלוטין הייתי בוחש בשוקו. אצל המין שלי? אנחנו מסריחים נורא :) אתן מריחות כ"כ טוב! איכסה סיגריות. עד כאן ממשרד הבריאות. ארז.

*-*SUNSHINE*-*

New member
צק צק צק

לא הייתה כותרת אז? 1.מה היית לוקח לאי בודד? 2.איזה דיסק יושב לך במערכת עכשיו? 3.ממה אתה פוחד? 4.מה יגרום לך אושר עילאי? 5.הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר הוא... 6.איזה צליל אתה אוהב? 7.איזה צליל אתה שונא? 8.תחביב עיקרי,איך הגעת אליו,מה עושה איתו מתי ולמה 9.אתה באמת שווה /חמודי?;-.) 10.יאללה ביי

erlich

New member
לאי בודד?

כלום. כבר הייתי מוצא שם מה לעשות. כשיש לך משהו איתך אתה תתרכז בו ולא באי. לא חבל? :) עכשיו בווינאממפ (מערכת זה כ"כ ניינטיז) מתנגן לי בוב דילן. אחריו יש ובלי בושה באים הישראלים. תביני לבד :) אני פוחד שלא אצליח להגשים את כל מה שאני רוצה לעשות בחיי. אני חושב שאושר עילאי נגרם לי כל פעם שאני עושה סקס, מצד שני אני עדיין ילד בן עשרים. אני מניח שאושר עילאי יגרום לי אכן הגשמת כל הדברים שאני רוצה להגשים בחיי. הדבר הראזשון על הבוקר תלוי במי מתעורר לידי. עם זו הכרית אז כלום. אם זו הבחורה אז את מוזמנת להצטרף :) מצטערים על ריח הפה מראש. לנו זה לא מפריע ;) אני אוהב צליל של מים זורמים. זה נותן לי רגיעה. מצד שני שיטת עינוי ידועה היא הפעלת ברז מים שמטפטף טיפות 24 שעות ביממה בחדר חקירות זה יכול לשגע. כך אומרים. אז אני מניח שהביטלס תמיד נעימים לי :) שונא שנועלים אותי בחדר 24\7 ומשאירים ברז מים שמטפטף טיפות על רצפה עשויה ממתכת!!!!!
אני מאוד אוהב לצלם, הגעתי אליו בזה שראיתי מצלמה ואמרתי שגם אני רוצה. אני מצלם המון, עושה פרוייקטים נחמדים מדי פעם. למה? כי יש המון דוגמניות שצריך לצלם. ואם הן בוכות או קורסות תחת הלחץ תמיד צריך איזו כתף תומכת. או יתד תומכת. אני טוב ביתד תומכת, ככה אומרים לי לפחות. לא עושה על זה :) ארז.

מיטללל

New member
ארז:)

מה שלומך ? מה הדבר הכי נחמד שעשית למישהו אחר השבוע? מה הדבר הכי נחמד שעשית עבור עצמך השבוע? מה הדבר הכי נחמד שמישהו אחר עשה בשבילך השבוע? מה המחמאה הכי גדולה שאי פעם נתנו לך? מה הפך אותה לכל כך גדולה בעיניך? וזהו. לעכשיו :)

erlich

New member
שלומי נפלא :) השאלות כאלו חביבות!

מאוד יאיר לפידיות (מה שאומר - אני אשאל אותך שאלות שיוציאו אותך טוב, ואתה תיתן לי לעשות פוזות למצלמה במבטים חודרים בסדר? אה כן, תביאו את עדי אשכנזי בסוף, בשביל הכאילו צחוקים). הדבר הכי נחמד שעשיתי השבוע היה ללכת יחד עם חבר שלי לדאבל דייט. הבחורה שהוא רצה (מישהי בת 23) אמרה שהיא מביאה חברה. אז הסכמתי לבוא כדי שהוא יוכל לזיין את ההיא שהוא רצה. בסוף הרווחתי גם שיחה ממש טובה על קרימינולוגיה!. עבור עצמי? שיחה טובה על קרימינולוגיה! בשבילי? ההיא ירדה לי בערך שעה :) סתם. היא במחזור אז זה לא נחשב. :) LOL אני נגעל מעצמי :) אני צוחק כמובן. הכי נחמד שעשו בשבילי השבוע היה לתת לי חופש פעולה יחסי בעבודה שלי בצבא. אני אוהב שסומכים עלי ומעריכים את מה שאני עושה. זה נותן לי הרגשה טובה מאוד. המחמאה הכי גדולה שנתנו לי הייתה שיש לי חיוך יפה. מאז אני לא סותם את הפה שלי על זה, וזה גם מאוד עזר לביטחון העצמי שלי. שהיה אז על הקרשים. יש עוד? ארז.

ארז...יאאא....חשבתי הרבה מה לשאול

אותך ובוסף החלטתי לשאול 3 שאלות שהכי מעניינות אותי: 1.כמה זמן היה הקשר הכי ארוך שלך?והאם הוא היה משמעותי? 2.מהי אהבה לפי דעתך? 3.מה הכי מושך אותך בנשים?3 איברים לפי סדר החשיבות כאשר 1 הוא הכי מושך.. תודה..!!

erlich

New member
זה שאלות של דייט ראשון כזה :)

אז ככה, הקשר הכי ארוך שלי היה שנה פלוס, והוא היה מאוד משמעותי. הפעם הראשונה שחוויתי אהבה אמיתית, וגם מאוד נכוותי. לאחרונה חזרנו (בערך) לדבר, ונפתרו לי המון דברים בנוגע לזה. אהבה זו הצמרמורת הזו בגוף כשאני שומע את הקול שלה בטלפון. אהבה זה הרגע שלפני :) ואחרי
הכי מושך אותי בבני אדם בכלליות, זה שנינות וחדות והיכולת לגרות אותי אינטלקטואלית. זה לא שונה כשזה מגיע לנשים :) נשים הם גם בני אדם את יודעת
איברים? המרחק בין כפות הרגליים שלה לראש שלה. במידה והוא לא יותר מהמרחק מכפות הרגליים שלי למצח שלי. ההיקף של הירך שלה. במידה והוא לא יותר מההיקף של הירך שלי :) ואז תחת ציצים וכל הדברים האלו :) אין טעם לשקר ולהגיד עיניים, אני רואה אותן רק כשאני מסתכל על בחורה באמת, ובשביל שאני אסתכל על בחורה באמת.. היא צריכה להיות משהו מיוחד, לא סתם אחת שלבושה במחשוף יפה, גינס נמוך וחוטיניים סקסיים (למרות שלפעמים זה עוזר). אז זהו? עברתי את הבחינה של הדייט הראשון? אפשר לנשק אותך?
ארז.

erlich

New member
איפה לנשק?

ואם כבר מנשקים, אז כדאי שתדעי שיש עוד מישהי בחבילה... אם יתחשק לה עליך אז בסדר. אם לא... אז אולי בגלגול אחר?
ארז.

erlich

New member
מילא היית כוסית ../images/Emo8.gif

תבחרי שלוש שאלות שנראות לך שאני הכי אוהב (אבל גם אעריך) ואני מבטיח את התשובות הכי שבעולם! איך אני איתך? ארז

למעלה