ראיון עם הערפד.....

SimplyMe1

New member
גלינג גלינג בוקר טוב.

תענה על מה שבא לך.

black side

New member
שאלות

פורנו- מה אתה חושב על זה? יש לך סיסמא לחיים? מהי האישה המושלמת בשבילך? (או הגבר? תגיד אתה) מה הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים, תפנית מסוימת?

erlich

New member
אוי שאלת הפורנו!

יש כמה סוגים של פורנו: יש פורנו חברים - כמה חברים מתאספים בבית של מישהו (או מישהי) ורואים סרט, לרוב זה בשביל הצחוקים (ויש המוווווווון) ואף אחד לא מתגרה מזה. את זה אני מאדו אוהב :) יש פורנו חברים (בנים בלבד) - כמה בנים (בד"כ כיתה ז עד ט) מתאספים אצל אחזד הבנים בחיסיון מוחלט ובמידור רב ע"מ לצפות בסרט שהם גנבו מאח של בן דוד שלהם, או משהו כזה. בתכלס זה די מטומטם אבל זה שלב גילאים כזה שאני חושב שכל בן צריך לעבור. אני בעד המעבר, אבל נגד הפיכת המעשה למנהג קבוע. פורנו חברה - אתה וחברה שלך רואים פורנו בשביל להתגרות מזה וללמוד דברים חדשים - אני ברוב הזמן נגד. פורנו אישי - מוריד מהנט בשביל לראות בעצמך או שוכר בוידאו. באופן אישי אף פעם לא לקחתי בוידאו
סיסמא לחיים? זה מאוד פורסט גאמפ מצידך את לא חושבת? אישה מושלמת? אחת שיש בה מגרעות :) אבל חינניות. גבר? רובי וויליאמס. הדבר הכי טוב בחיים? תאונת האופנוע לפני כמה חודשים. זה היה גם הכי רע :) ארז.

אושר מ

New member
תאונת האופנוע

ספר עליה. למה זה הדבר4 הכי טוב ובו זמניתה כי רע?

../images/Emo12.gifתאונת אופנוע???

מה קרה? על מה רכבת? אני פשוט גם אופנוען שעבר תאונה לפני 9 חודשים ולקראת סוף השיקום (שלב 2 מתוך 3
) ספר על התאונה (אם לא נוח לך בפורום אז במסר), יש לך עו"ד? והכי מעניין- הכי טוב??????

ויש לי עוד שאלה...משהו שהציק לי

בעין! למה אתה מקטלג כל דבר..למשל "זה נורא פורסט גאמפ" "זה נורא דייט ראשון" וכו'...?

ilana4ka

New member
חחחח

פיפל חתיכת שאלות ביזאריות יש לכם זה לא יאמן... ארז: איזו מוזיקה אתה שומע? דיסק שתקח איתך לאי בודד? בן כמה אתה ומאיפה אגב?

erlich

New member
המממ אילנה :)

את יודעת, בתיכון, הייתי מהילדים האלו שאף פעם לא הכינו שיעורי בית. תמיד העתקתי. גם במבחנים, ותמיד רמיתי. למה? כי זה היה נחמד לי :) עכשיו בצבא אני גם לא החייל הכי ממושמע שיש :) (הייתי ביותר משפטים צבאיים מאצבעות שיש לי ביד) למה אני אומר לך את זה? סתם כי על שליש מהשאלות יכולת לענות לעצמך מהכרטיס האישי שלי :) אני אחסוך לך את הטירחה (למרות שכדאי לך להיכנס אליו. יש מצב שהוא עדיין מצחיק). אני בן 20 (מנשק את 21) מישוב קטן בשרון. רוב זמני אני בעצם בתל אביב אבל. אני שומע כמעט את כל סוגי המוסיקה. מה שטוב את יודעת :) דיסק לאי בודד? abby road מי שיגלה ראשון של איזו להקה יקבל בזוקה. הראשונה שתגלה תקבל נשיקה :) על הלחי אל תדאגו
ארז.

ilana4ka

New member
חחח סורי

אני לא נוהגת לקרוא תכרטיסים האישיים של אנשים...

*-*SUNSHINE*-*

New member
נו באמת

בקצב הזה אתה תצטרך להתחתן איתי עם כל השאלות ה"כאילו ואוו אני שנון" שלך
ביטלס דה טוב,אז אחרי שתיקנו את זה עדיין לא הבנתי מה זה ספק כוח? הבלונד הבלונד..

erlich

New member
כשמשהו מציק לי אני מגרד אותו

אבל תמיד מסביב, אף פעם לא מגרדים ישר על איפה שמגרד, זה הורס את כל הכיף. וזו סתם צורת דיבור :) לא יותר מזה. ארז.

למעלה