***ראיון עם הערפד***

מיטללל

New member
***ראיון עם הערפד***

מטרת המשחק : לגרום לנו להכיר אחד את השניה יותר לעומק ע"י חשיפות פרטים מעניינים, מרגשים, מרתקים ומשעשעים... איך משחקים? : לאחר שנבחר חבר פורום אחד, כלל חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל שאלה שבעולם. משאלות כלליות (תגיד לי מדוע ולמה לדעתך הזברה לובשת פיג'מה?) עד שאלות אישיות (מה הפנטזיה הכי גדולה שהייתה לך?) לשאלות רציניות (מי דואג לטיפוח של אבו מאזן?) לשאלות מצחיקות (מי יודע מדוע ולמה?.. סתם נו הבנתם) ועל הערפד לענות על כללללללל השאלות. (עד גבול מסויים. יש לו זכות לווטו על שאלה אחת ובנוסף לכך שאלות על מספר טלפון/חשבון בנק לא יתקבלו בברכה) מה מקבל הערפד? שתי דקות של תהילה + שחרור שלפעמים מקבלים רק לאחר שעות טיפול אצל פסיכולוג. ואחרי כל הבלהלבלהלבהלבללהלבלהלבהלבלהלבה הערפד החדש הנו: **** משתתף בניסוי **** קבלו אותו בברכה ועם מלאן שאלות. ונתחיל עם: שם: גיל? עיסוק: וותק בפורום: צבע אהוב במיוחד:

אהם אהם...טוב נעים מאוד וזה.

טוב אה... אז נתחיל מהתחלה. 1912..חורף..חופיה המרתקים של באר שבע.. טוב לא. אז אני ליאור. אני בן 20 וחצי. אני עוסק בכלום. מתמחה בשום דבר. אני בפורום הזה כבר איזה..וואי..חודשיים נראה לי. בתפוז בכלל אני הרבה הרבה יותר...אבל היה לי ניק אחר פעם. צבע אהוב...חייב להיות כחול. כי תשמעו, זה יותר מהיר. טוב יאללה תנו בראש...תביאו אותו בשיחוק...

TheWhiteTigris

New member
תורי...

האם אתה מביא אותה בשיחוק? למה? לא, ברצינות, למה? איך? יש לך אולי דרך טובה יותר? טוב, אני אעזוב קצת את ה"בשיחוק" ונעבור לאקשן: אתה בשדה קרב. יורים עליך ממקור לא מזוהה. אתה: א- בורח כמו תרנגולת. ב- מסתער תוך שאתה מדמיין סצינה הלקוחה מסרט של סילבסטר סטאלון. ג- יורד על הברכיים ומתפלל לנס. השלם: נשים - אי אפשר איתן... מה דעתך על מצב החסה בשטחים? (שאלה נדושה, אני יודע) -מה הגובה שלך? -(אם מעל 1.80) מה מזג האויר שם למעלה? -(אם מתחת ל 1.70) איך זה להרטב אחרון? -(אם בין 1.70 ל 1.80) עזוב, אתה לא מיוחד. (השאלון לא רציני, כי אני עדיין באקסטזה מהתיקו המפתיע מאוד של ישראל. אולי יהיו בעתיד שאלות יותר רציניות)

יאללה אני מחוייב לענות.

מביא אותה בשיחוק מדי פעם. היום לא. למה? כי זה עושה טוב לריאות ולשימור יערות הגשם. אה למה באמת? אין לי מושג. מה איך...כמו כולם. מסביב. אין דרך יותר טובה...טוב אולי יש אבל אני לא יודע להפעיל טרקטור. אם מישהו יורה אני יודע מספיק טוב מה לעשות. בטוח שלא לברוח. לרדת על הברכיים גם בעייתי עבורי. קיצור חבל שירה עלי...כי הוא ימות בסוף. נשים - אי אפשר איתן אבל ראבק זה לא אופציה בלעדיהן. מצב החסה בשטחים הוא חמור מאוד. מטר80. אני לא מיוחד.

twigy

New member
אם היית יכול לבחור

רגע אחד בחיים שלך ולשנות אותו איזה רגע זה היה ?

טוב זה דווקא קל...

מכיוון שהייתה לי פעם תאונת דרכים אז אותה. כאילו, זה בהתחשב שאני יודע בדיוק איזה שניה לשנות.

liontamer

New member
איזה רגע זה בדיוק?

איזו תאונה עשית? עם מה? מי נהג? מה בדיוק קרה? נשים... החברות הכי רצינית שהייתה לך עד עכשיו? למה היא נגמרה ? (אם לא אז סחטיין אחי) האישה שהכי נמשכת אליה עד עכשיו? למה? התאור שלך לסופ"ש הרומנטי המושלם? לאון סעי לאט, סעי בזהירות, סעי לי מהעיניים "מלצר, תביא לי איזה עראק זחלאווי לפני שאני חותכת אותך..."

אוהו...זרקת אותי לחתיכת בריכה.

לפני שנה בערך...עשיתי תאונה. אני הייתי על אופנוע. בתאונה היו מעורבים עוד שני רכבים. זה היה בכביש החוף...באיזור קצת דרומית למחלף זיכרון. אני נהגתי כמובן, והייתי לבד. בדרך לבסיס. היא נגמרה בבית חולים...בסופו של דבר עם נכות מסויימת לכל החיים. נשים... אני ממש גרוע בזה אז החברה הכי רצינית הייתה כמה חודשים(3-4?!). היא נגמרה כי הייתי אידיוט בגדול...אפשר להגיד בגלל הצבא. (אמרתי לה שאין ממש סיכוי שזה יחזיק וחבל שיכאב לשנינו...מה שמצד אחד היה ממש ממש נכון ומצד שני זה נגמר מה שלוגית לא יכול להיות נכון). האישה שהכי נמשכתי אליה...סביר להניח אותה אחת מהשורה למעלה. וזה כי היא בין הבחורות הכי יפות שראיתי. יש לה קסם כזה. היא לא 'כוסית' או משהו...אבל יש לה יופי מהמם כזה. *מכה את עצמי בפעם המיליון על זה שאני לא איתה* פוף! סופ"ש שבוע רומנטי... תראה אם אתה נותן לי יד חופשית אני חייב להגיד שאני אשמח להעיר מישהי עם כוס קפה איטלקי מול זריחה מטורפת בבית קסום מעץ על גדות אגם איטלקי במרומי האלפים...ומשם תמשיך לאן שאתה רוצה העיקר שיהיה אויר מושלם ואת הנוף של הרי צפון איטליה... אם נהיה ראלים יותר אז מדברים פה על סופ"ש בצפון...לא חייבים בהכרח צימר כמו כולם אפשר לגוון וללכת על משהו יותר ציורי ומקורי...לסיים את היום בישיבה מול הכינרת...סתם לדבר ולהרגיש את הרוח. (נו מה לעשות...אני ממש אוהב את הטבע...קשה לי אחרת...).

liontamer

New member
../images/Emo11.gif לא סיימנו!

איזה אופנוע ? (מה לעשות, גם לי יש את החיידק...) מוסיקה?? איזה מוסיקה אתה שומע? אתה מסתובב בד"כ עם איזה נגן נייד? איזה דיסק היית לוקח איתך לאי בודד? איזה הופעות היית? איזה הופעות היית רוצה להיות? מאחורי הקלעים של איזו להקה הכי היית רוצה לשבת? מבחינת סגנון החיים שלך, יש להקה שלדעתך משקפת/ מתאימה לו במוסיקה שלה? בילויים? פאבים? מסיבות? סרטים? אם כן, ציין מה ואיפה לאון חקירות צולבות בע"מ?

אתה חזק בקטע של השאלות...

GS500 פול-פרינג כחול שנת 2003. בן זונה של אופנוע...אחרי כמה חודשים אתה כבר חייב עוד שני ציל'. אה...אני די מאותגר מוזיקלית. אני לא מבין בזה כלום. אז אני שומע גלגלצ בעיקר או כל מיני שיט שהורדתי באימיול. יש MP3 בפלאפון אבל מעבר לזה כלום...אני לא מכור לשמוע מוזיקה. לאי בודד אני מאמין שהייתי לוקח את הדיסק של סטינג...כי הוא היחיד שיש לי. הייתי בכל מיני הופעות אבל לא הרבה בכלל. רק בגלל ידידה טובה שלי שלוקחת אותי איתה...פעם אחרונה היינו ביום הסטודנט פה בחיפה בהופעה של מוש בן ארי/עידן רייכל ואהוד בנאי. אני עדיין לא יודע מה ההבדל בין מושב בן ארי לעידן רייכל. זה נראה כאילו הם מחקים אחד את השני. /: לא הייתי רוצה להיות מאחורי הקלעים של שום להקה...זה באמת לא מעניין אותי. לא, אין להקה שמדברת אלי יותר מדי. בילויים...פאבים ובתי קפה בעיקר. שונא מועדונים מה לעשות. יותר מדי מהכל יש שם. ברים מדי פעם כי אני פשוט לא שותה כ"כ. אני מכור לסרטים. ממש. חמור מאוד. מאוד מאוד מכור. אבל לא בקולנוע...בבית. DVD. יש לי אוסף שכזה. (עוד מעט תצטרכו להגיד לי מזל טוב על 30 אינץ חדשה...).

מממ...

אמרת שאתה אוהב לטייל אז... אם היית יכול לעבור למקום מסוים בעולם-לאן היית עובר? מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בארץ (או מקומות)? מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בחו"ל? האם שברת/נקעת רגל/נעקצת או שקרה לך משהו מעצבן אחר באמצע טיול? אני רעבה עכשיו, אז אוכל... מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא? במבה/ביסלי? כדי שנדע לזהות אותך ברחוב... צבע שיער עיניים שפם/זקן? קרחת/פירסינג/שיער ארוך? סרטים... ציין 3 שאתה אוהב-כל סוג בנות... איזה טיפוס אתה הכי מעדיף מהנשים הבאות 1-האלי ברי 2-ניקול קידמן 3-נטלי פורטמן 4-קייטי הולמס וזהו בינתיים (אני אוהבת לכתוב כאלה דברים!!!
)

airstrip

New member
../images/Emo12.gif

זורקים אותי לב"ש ואת פה, שואלת שאלות?! חצופה. אפילו טלפון עלוב לא קיבלתי.

airstrip

New member
אה!!

עכשיו תאלץ לענות וזה. אהמ אהמ: השלם את המשפט הבא: "התנדב לצנחנים.." (ויש מילים נרדפות, אז תנסה לא להיות בוטה. תודה). ואת זה: "נשים הן.." (כדי שיהיה משהו קשור לפורום). אתה הולך הרבה עם סווטשירטים? יש לך בגדים ורודים? ופיג'מה כזו שני חלקים עם ציורים של דובונים/מלאכים/פיות עליה? וחולצה סגולה (או שמא בורדו) של הצופים? למה לעזאזל אתה אוהב "טופ גיר"?! אופנועים או מכוניות? מה תגיד אם אומר לך: "אני רוצה אופנוע!!"? אז לכמה סגולות יש את הטלפון שלך? (לא צריך, לא צריך..). איפה אפי? אנשים שמפחדים מליצנים הם פסיכים? איזה טסט עברת? הכוונה על אוטו, לא אופנוע (ואם תגיד ראשון, אני שונאת אותך). איך זה להרים גלגל ב-120? נכון שפרבולה שמנה טרור? מה יחסך, נכון לרגע זה, לפקמ"ציות לעתיד, שנקראו על שם התנחלות, ושואלות אותך שאלות הזויות? ולבסוף, יש לך מילות סיכום? (אליי, אל הפורום, אל העולם..). זה היה כיף.
(ומסר להנהלה: אם הוא לא עונה על הכל, אני אומרת - לחסום. תודה מראש).

חתיכת גאונה!

נענה כמו מניאק...בנקודות. *התנדב לצנחנים כי פה זה לא גולני. *נשים הן הדבר היחיד שהמדע כנראה לא יצליח להסביר לעולם. *הולך מדי פעם עם סווטשירטים...יש לי אולי 3. *אין בגדים ורודים. *אין פיג'מה. *אין חולצות צופים. לא הייתי בצופים. *'טופ גיר' הם חבורה של גאונים בריטים. נכון, זה סותר אבל זה מה יש. *אופנועים או מכוניות? שניהם. כל דבר שיש לו מנוע, שני גלגלים ויכול להגיע ל-200..זה טוב. *אני אגיד לך שאת דפוקה. *יש לכמה...לא זוכר כבר. 3 אולי. *אפי מת מזמן עם נחמן מאומן. אנשים פשוט עדיין בשוק. *כן. פסיכים. ממש. *עברתי ראשון. גם על אופנוע וגם על אוטו. *להרים גלגל ב120 זה כיף ממש. מפחיד אבל כיף. *פרבולה שמנה מאוד. זה ידוע. אבל יש יותר שמנות. *יחסי שהיא חצי פסיכית אבל הצחיקה אותי אז אני סולח לה. *אין מילות סיכום בנתיים, לא. מסר להנהלה - היא מפחדת מליצנים. כולם לצחוק עליה. היא גם משוגעת. בחיי.

למעלה