***ראיון עם הערפד***

האמת שלא...

לא שאלת אם ספציפית אז הרמתי גלגל ב120. שאלת איך זה החוויה עצמה...ועניתי לך. מכאן את יכולה להניח שזה לא היה אירוע חד פעמי. מה גם...שקדוש מזיין ת'שכל!

חח איך פרבולה יכולה להיות שמנה?

או שאני מפספסת פה משהו =/ ולא נחמד מצידך לשאול כל כך הרבה....אולי כשיגיע תורך תביני

airstrip

New member
עדי..

כן, את מפספסת משהו. ותורי אף פעם לא יגיע, כי לא מכירים אותי פה. :)

ובכן עדי...

אמרת שאתה אוהב לטייל אז... אם היית יכול לעבור למקום מסוים בעולם-לאן היית עובר? צפון איטליה, כמובן. וזה עוד יקרה. מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בארץ (או מקומות)? מזרח הרמון, הרי אילת, ניווטים בצפון..3 דוגמאות טובות. מה המקום שאתה הכי אוהב לטייל בו בחו"ל? יש כל מיני מקומות באירופה..אבל קנדה וארה"ב החוף המערבי. האם שברת/נקעת רגל/נעקצת או שקרה לך משהו מעצבן אחר באמצע טיול? לא. מעולם לא. וזה הישג ביחס למספר הימים בשטח בחיי. אני רעבה עכשיו, אז אוכל... מה אתה הכי אוהב לאכול?טוסטים, פיצות, ספגטי - איטלקיים בקיצור. מה אתה הכי שונא?אהה...לא יודע. דגים. מאכלי ים. ירקות. במבה/ביסלי?אף אחד מהם כדי שנדע לזהות אותך ברחוב... צבע שיער - בלונדיני.../: עיניים - כחולות-ירוקות. היו יותר כחולות. שפם/זקן? קרחת/פירסינג/שיער ארוך?שיער לא קצר...אבל לא ארוך. סרטים... ציין 3 שאתה אוהב-כל סוג אני אזרוק כל מיני שמות באויר... לפגוש את ג'ו בלאק הג'וב האיטלקי לב אמיץ אושן 11 מטריקס פייבאק הנשרים פשטו עם שחר מבצע סבתא תאוריית הקשר גבעת חלפון אינה עונה מטאל ג'אקט בנות... איזה טיפוס אתה הכי מעדיף מהנשים הבאות 1-האלי ברי 2-ניקול קידמן 3-נטלי פורטמן 4-קייטי הולמס 4. קייטי הולמס

כמעט25

New member
אוקיי...אני אשאל..

מה הדבר האמיץ ביותר שעשית בחייך? מה הדבר שאתה הכי פוחד ממנו? מה הכי מצחיק אותך? מה יכול לגרום לך לבכות? אם אתה בכלל בוכה.. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנה? מה החלום שלך?

שאלות טובות!

מה הדבר האמיץ ביותר שעשית בחייך? אה...נראה לי שקפצנו מהמטוס ההוא בקורס צניחה. מה הדבר שאתה הכי פוחד ממנו? וואלה זה קשה...נראה לי לעשות באנג'י. מה הכי מצחיק אותך? סטאנד-אפ טוב. מה יכול לגרום לך לבכות? אם אתה בכלל בוכה.. אה...לא יכול לחשוב על משהו כזה. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 15 שנה? אה שאלה טובה. אז ככה: עוד 15 שנה..יוני 2020. גר באיטליה ושותף בכיר בחברה שמתעסקת עם מניות של חברות נדל"ן ישראליות או אירופאיות או לחילופין עם מניות חברות סטארט-אפ שלא קשורות למחשבים. בית יפה, אישה, 2 מכוניות, 2 אופנועים ואולי כלב אם האישה תרצה. וזה, בערך. מה החלום שלך? מה שכתוב למעלה. וזה יקרה.

Trinity0

New member
שאלות

פעם הייתה עלייך כתבה בעיתון? או תמונה? מעשן? מה עשית בצבא? איך היית בבית ספר? כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עדיין רוצה?

תשובות.

לא הייתה עלי כתבה בעיתון וגם לא תמונה. אני לא מעשן בכלל. אפילו לא ניסיתי מעולם. גם לא נרגילה. הייתי בצנחנים... בבית ספר הייתי מבריזן גדול. לא ממש שמתי על הלימודים. חייתי טוב. רציתי להיות טייס...אבל אז התבגרתי וראיתי מה זה אומר והבנתי שזה דבילי אז רציתי להיות משהו קרבי כזה...ואח"כ התבגרתי עוד קצת וראיתי שאני רוצה משהו שקשור בלעשות מלא מלא כסף. וכן, זה מה שאני מתכנן. לעבוד בכלכלה. עדיף בחו"ל.

תראי...

אם את ממש רוצה אפשר לסדר משהו. רק צריך לחפש את המדים, נעליים,סיכות וכומתה. :) השאלה...מה יוצא לי מהחיפוש הזה.

למעלה