ראיון עם משפחת מתנחלים לשעבר

ראיון עם משפחת מתנחלים לשעבר

היה בחדשות הערוץ השני. היו כמה דברים שהרגיזו אותי שם: -לימדו ילד קטן לומר:"שרון גירש אותנו מגוש קטיף". - הם נמצאים במלון נופש של חיילים, איך אין להם לב לשחק על הרגשות של החיילים שמסתובבים שם ולרשום בגדול על הדלת- "גירשו אותנו". מישהו ראה את הראיון?

Rotema3

New member
לא ראיתי, ידוע לך על שידור חוזר?

אולי מה שלא אנושי פה הוא לשים אותם מלכתחילה בבית מלון של חיילים? ולפני שתתפרץ, אין כאן הבעת דעה, אילא הסתכלות על המצב דווקא לאור מה שכתבת שהיה.

האמת אין לי מושג

זה היה בחדשות, אז אני מניח שלא. לא הייתה ברירה אלא לשים אותם במלון של חיילים. למרות שגם לדעתי, זה לא הדבר הכי נכון. אבל בלי קשר, שיתחשבו קצת במקום להמשיך לפגוע בחיילים.

AB17

New member
זה היה גירוש

מוציאים אנשים מהבית שלהם בכוח=גירוש

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

באמת, אפשר להבין אותם... בסך הכל הם די מסכנים, ליבי איתם.

AB17

New member
אם הם כתבו על הדלת

"גירשו אותנו", אולי הם התכוונו לממשלה ולא לחיילים. וזה אכן היה גירוש

AB17

New member
מי שוהה במלון?

המתנחלים קודם כל. שחודש לפני היו בבתים הפרטיים שלהם. זו מחאה לגיטימית. אחרי שגורשת מהבית, מותר לך להגיד שגורשת

AB17

New member
אני האחרון שיבכה

בינתיים היחיד שבוכה פה זה אתה.

AB17

New member
אתה מצחיק.

אתה בכית בגלל ההתנהגות של המתנחלים(כמו בכל דיון). שבסה"כ כתבו על דלת שגירשו אותם. הרגעתי אותך והסברתי שזו מחאה לגיטימית בעקבות הגירוש.

k e l l y 1 8 1

New member
נשמה מתי כבר תבין

שהם לא רוצים לשהות במלונות הם בסך הכול רוצים בית בית נורמאלי ובצדק כי לקחו להם את הבית שהם בנו... אני חותמת לך שאם היו מבאים להם בתים נורמאלים ולא קראוונים הם היו עוזבים מזמן את הבתי מלון

אם אני אבוא ואומר להם

"תתביישו אחרי קרוב ל-40 שנים שאתם חיים על חשבון חיילים אתה באים ויורקים להם בפרצוף (תרתי משמע), מגיע לכם שיזרקו אתכם." זו זכותי?

למעלה