ראיון עם פליסיטי המהממת בפנאי פלוס

james p

New member
ראיון עם פליסיטי המהממת בפנאי פלוס

מקווה שזה ניתן לצפייה ולקריאה. אם לא תצליחו אעלה שוב. איזה קטע אני כבר שנים אל נודע בפנאי פלוס אבל במקרה התארחתי בשבת אצל חבר יקר ונשוי (שכשהראיתי לו את הפוסטר של עונה 4 הוא אמר שפליסיטי הכי יפה) לא משנה אחיו הרווק קנה פנאי פלוס והיה מגניב ובדיוק אני רואה ראיון עם פליקה וזה ממש מגניב שיצא לי להתקל בעיתון בדיוק ברגע גדול וחשוב וזה. ואגב אחיו הצעיר שגם קפץ לסעודות בשבת אמר לי שהוא התחיל לראות עקרות עכשיו והוא מאוד נהנה אבל הוא רק בעונות הראשונות. הוא מאוד הצטער לשמוע על ביטולה. אני חושב שבעונה 2 זה באמת נשמע איום שיבטו את עקרות. תכלס בסיום השבת קיבלתי את המגזין והבטחתי לעדי שאעלה את זה. רק עכשיו שבתי אל ביתי וצילמתי מהר ואפילו לא היה לי כוח להתחיל עם הסורק ותפוזבל לא רצה להעלות את הקבצים כי הם גדולים מדי. לונג סטורי שורט: העלתי את זה בקובץ ארכיון לשרת קבצים והרי הם לפניכם שנים לא הייתי כאן אני יודע אבל יש לי מבחן גדול בשני הבא ואחרי זה המצב ירגע לכמה שבועות ואחרי פסח נצא לחירות אחרי הפסיכומטרי. אוהב אותכם ואני אכנס השבוע בעזרת ה'. אהבה רבה!!!!!!!!!!!!

X יו יו S

New member
שיהיה בהצלחה במבחן

אגב בקשר לעונות אין לי הבדל בין עונות חוץ מעונה הראשונה כל שאר באותה רמה אצלי (לא שראשונה הכי יפה בעיני אבל בה הכל עוד חדש )

X יו יו S

New member
את טועה

לא כתוב הביאה לתרגום או משהו דומה אלא רק "מאת שירית גל לונדון "

adii1201

New member
נכון, אבל זה ראיון מתורגם

את יודעת כמה פעמים הם עושים את זה? זו כבר פעם שלישית בערך שאני קוראת ראיון, משיגה אח"כ את המקור באנגלית, קוראת אותו ומגלה שזה אחד לאחד מה שכתוב באנגלית. מה גם שעם כל האהבה שלי לפליסיטי אני מתקשה להאמין שמישהי תיסע במיוחד ללונדון לראיין את פליסיטי, במיוחד כי לא נראה לי שהיא יודעת מי זו. עוד נקודה מעניינת: בדיוק ביום שישי האחרון התפרסם בעיתון בלונדון (שקנו לי אותו
) ראיון עם פליסיטי. צירוף מקרים? לא נראה לי....

X יו יו S

New member
לא יודעת

לרוב שאני קוראת ראיונות שלוקחים מעיתונים מחו"ל כתוב את שם הכתב ושם העיתון ולמטה או בצד הביא\ה לתרגום ואת שם כתב\ה מטעם אותו עיתון ישראלי (בדרך כלל בידיעות זאת לילית נגר) ואני לא חושבת שהיא נסעה ללונדון רק בשבילה או שהיא כתבת שלהם בלונדון או שהיא ראיינה עוד כמה אנשים מדברים אחרים

adii1201

New member
תראי אני לא יודעת להגיד לך על ראיונות בכללי

אני יודעת להגיד לך על ראיונות עם פליסיטי. תלכי במשרדי פנאי פלוס תשאלי מי זו פליסיטי הופמן יסתכלו עלייך כאילו נפלת מהירח. הכי רחוק שהם ידעו לעשות זה להגיד לך שהם עשו עליה כתבה. לא ראיון, כתבה. כי הם לא מראיינים אותה, בעיקר כי אין להם מושג מי היא

X יו יו S

New member
אני לא חושבת

בכל זאת חלק מאנשים שם אנשים כמונו שגם מכורים לסדרה כזאת או אחרת אני בטוחה שיש שם מישהו שידע שזה שם שלה מצד שני לי אין מושג איך קוראים לברי במציאות

CharmedRulez

New member
עם כל הכבוד לפלסיטי היפה

אף אחד לא יישלח כתב במיוחד בשבילה. בטח שלא לקידום סדרה בעונה ה8 שלה. כולם כבר מכירים ויודעים. לכל עיתון בארץ יש כתב פרילנסר שגר בחו"ל ועושה בשבילם ראיונות מסוג זה. הראיון הספציפי המדובר בטח היה חלק מועידת עיתונאים שבה היא ישבה מול איזה עשרה עיתונאים וענתה על שאלותיהם. כל אחד מהם יכל להשתמש אח"כ בכל החומר שנאסף.

james p

New member
שמחתי שנהניתם. היה באמת שווה.

ועדי בבקשה תפסיקי עם הנחיתות הזאת בנוגע לפליסיטי הופמן. היא שחקנית מוערכת גם אם לא כוכבת מדרגה ראשונה. ללא ספק במגזין טלוויזיה יודעים מי היא. גם אם בציבור הישראלי לא רבים יודעים מי זאת. לפנאי פלוס יש כל מיני כתבים לאו דווקא קבועים כל כך שיוצאים לחול למשל לפסטיבל קאן ועושים שם המון ראיונות ואז פנאי פלוס מפרסם אותם כל פעם אחד (לפעמים עם הקשר פתטי קצת לאותו שבוע). יש כל מיני כתבים ישראלים שנמצאים באירופה לכל מיני סיקורים גדולים ועל הדרך הם מקבלים פגישה בבית מלון שמאורגנת על ידי היחצנית של הטאלנט. לפעמים זה ממסיבת עיתונאים בלבד. ואז הם מפרסמים את זה כאילו זה ראיון מיוחד אבל תכלס באמת מדובר בראיון גם אם מינורי למדי. והוא ללא ספק מתרחש באנגלית ואז מתרגמים אותו. קשה לי להאמין שהוא נלקח מעיתון אחר ותורגם מילה במילה.

adii1201

New member
היא שחקנית מאוד מוערכת לא אצלנו

אני מצטערת אבל בישראל גם במוזיקה וגם בקולנוע וגם בעוד הרבה דברים אחרים אנחנו הולכים עם הזרם, אנחנו לא באמת יודעים להעריך דברים. אלה לא רגשי נחיתות, זה המצב הנתון...

Jimmy Kane

New member

אבל היא שחקנית יותר מידי איכותית כדי שהאספסוף בישראל יכירו אותה..

למעלה