ראיון עם פליסיטי המהממת בפנאי פלוס

james p

New member
המצב הרבה יותר מורכב

רוב הציבור הישראלי בהחלט לא ידע מי זו פליסיטי הופמן. אבל אנשי תרבות ותרבות עכשווית בפרט בהחלט ידעו. קשה לי להאמין שבמערכת של פנאי פלוס לא יודעים מי זאת באמת. היא היחידה שקיבלה אמי על הסדרה והייתה מועמדת יותר משנה אחת. בנוגע לתרבות הישראלית דווקא העשור האחרון הוא עשור נהדר הקולנוע הישראלי חורך פסטיבלים בחו"ל והוא מבסס לעצמו שם איכותי ביותר. הקולנוע הישראלי הופך להיות "הקולנוע הצרפתי החדש" אם אפשר לקרוא לזה. גם בטלוויזיה סדרות ישראליות נקנות לחו"ל על ימין ועל שמאל. הבעיה היא שרוב הישראלים לא באמת הולכים לראות את הדברים האיכותיים והטובים והקולנוע מייצר המון סרטים איכותיים שאין לאנשים כוח לראות אז יש רק איזה כמה שוברי קופות ישראליים בודדים בשנה.

adii1201

New member
הם יודעים מי זו בהגדרה של

זו שמשחקת בעקרות בית נואשות. אין להם שמץ על הביוגרפיה שלה. אני לא נעלבת מזה, כמו שאמרתי קודם אי אפשר לצפות שהמיינסטרים בישראל שמעריך דברים ששווים לרוב לתחת יעריך שחקניות ברמה גבוהה. לצורך העניין, אני משערת שחוץ מטרי האטצ'ר ואווה לנגוריה אין להרבה יותר מדי אנשים מושג מי השחקניות האחרות כאן. זה נכון גם לגבי דיינה דילייני שיש לה אפילו סדרה משלה. יש פה חור עצום בהשכלה וזה רלוונטי לגבי כל דבר החל ממוזיקה וכלה בסרטים. מה לעשות, אנחנו מעריצים את ג'סטין ביבר.

למעלה