חחחחחח ROFL או בראשי תיבות Rolling On Flour Laughing. ענק!!!! 10 בסולם אורית...
E emmily plays New member 11/8/04 #11 חחחחחח ROFL או בראשי תיבות Rolling On Flour Laughing. ענק!!!! 10 בסולם אורית...
נ נימרודל New member 12/8/04 #13 רוב תודות לכם אנשי... אכן השקענו... ציף, אנו אכן אוהבים ומעריכים אותך עד מאד. חבל שניצן שכח לעשות אנטרים וככה זה מעצבן בעיניים לקרוא את זה... לא נורא. אני מוצאת את הראיון הזה משעשע
רוב תודות לכם אנשי... אכן השקענו... ציף, אנו אכן אוהבים ומעריכים אותך עד מאד. חבל שניצן שכח לעשות אנטרים וככה זה מעצבן בעיניים לקרוא את זה... לא נורא. אני מוצאת את הראיון הזה משעשע
נ נימרודל New member 12/8/04 #16 כן. סתאאאאאםםםם..... אבל אמרתי לך לעשות אנטרים. ואל תנסה להכחיש! אני במצב רוח קודר... הוערתי היום בברוטליות. *קריצה קריצה רמיזה רמיזה*
כן. סתאאאאאםםםם..... אבל אמרתי לך לעשות אנטרים. ואל תנסה להכחיש! אני במצב רוח קודר... הוערתי היום בברוטליות. *קריצה קריצה רמיזה רמיזה*
T tulle music New member 12/8/04 #18 ציף התגלתה בתור אישה מסתורית אבל גם מאוד נחמדה.... ודיי לא האמנתי למה שאני קורא.. ציף חשבתי שאת אחרת!!
ציף התגלתה בתור אישה מסתורית אבל גם מאוד נחמדה.... ודיי לא האמנתי למה שאני קורא.. ציף חשבתי שאת אחרת!!
צ ציףציף1000 New member 12/8/04 #20 חמודי, זה לא ראיון אמיתי נימרודל וברוטוס המציאו את הכל. ולא היה לי "קטע עם אח של סיד". האחים של סיד, למיטב ידיעתי, הם בסביבות גיל ה-70. ולא פגשתי אף אחד מהם. לעומת זאת, פעם פגשתי את בנו של ריי דייויס. אבל זאת כבר אופרה אחרת.
חמודי, זה לא ראיון אמיתי נימרודל וברוטוס המציאו את הכל. ולא היה לי "קטע עם אח של סיד". האחים של סיד, למיטב ידיעתי, הם בסביבות גיל ה-70. ולא פגשתי אף אחד מהם. לעומת זאת, פעם פגשתי את בנו של ריי דייויס. אבל זאת כבר אופרה אחרת.
נ נימרודל New member 13/8/04 #22 גיחי! כמה נאיבי מצדך... אני לא באמת אומרת קרחנה אגוזים... וציף לא באמת מאיימת על אנשים עם סכין. (נכון?)
גיחי! כמה נאיבי מצדך... אני לא באמת אומרת קרחנה אגוזים... וציף לא באמת מאיימת על אנשים עם סכין. (נכון?)