ראיון עם רמטכ"ל

ראיון עם רמטכ"ל

כנראה שליאיר לפיד לא מתאים לראיין כאילו דברים רציניים למרות שהוא מחשיב עצמו אחד כזה רציני ומבין.. איזה ראיון דלוח , רדוד לא נוקב ולא אמיץ זה דמה יותר לראיון של כוכב פופ "מאאאגניב" ..יאיר הרמטכ"ל הבן אדם אדם הזה לא לוקח אחריות על מוות של חיילים למרות שאת זה לא רצית לשמוע כי זה " כללי מידיי..." כל המהלכים של המ ל ח מ ה זאת היו מעליבים ובעיקר ביזבוז של משאבים אהה סליחה חיי אדם בעצם מה זה חשוב כולה חייל ... מלחמה זאת היתה מלחמה איך אפשר להגדיר זאת אחרת כל נסיון להגדיר את המלחמה כמבצע או כל שם חמקני אחר מעיד על כך שהם חלוץ ,פרץ ,אולמרט לא סופרים אותי או כל אחד אחר ..מדינה עצובה זה מה שהפכנו להיות ילדים אבודים

יאיר ירד מהפסים

הביא את הבהמה נינט, מלקק ומחניף לה שפשוט בא להקיא. פעם הערכתי אותו מאד ועכשיו אני חושבת שהוא מגעיל. אני לא מצליחה להבין מה הוא חושב, כי לא מתקבל על דעתי שאדם נבון יכול לחשוב על כלומניקית כמו נינט, שאפילו לא יודעת לדבר עברית, ושצורחת במקום לשיר, משהו טוב, משהו שמצדיק ליקוקים כאלה. אלא אם כן הוא חושב רק על הרייטינג. אני המומה!!!!!!!

rotemsror

New member
את מכירה את נינט שאת מרשה לעצמך

לקרוא לה כלומניקית?

תתפלאי אבל אני מכירה אותה

וזו באמת לא חוויה. מאחר ואני לא נוהגת להתבטא בגסות אחסוך ממך את דעתי ודעת רבים אחרים שמכירים אותה, אני רק לא מצליחה להבין איך יאיר לפיד נפל בפח שלה. כנראה שהוא פחות אינטליגנטי ממה שחשבתי, או שאילוצי הרייטינג גרמו לו להתנהג בצורה מבישה כפי שהוא עשה.

potifur

New member
הליקוקים שלו דוחים באמת.

כל התעשייה הזאת דפוקה שנפלה ברשת של הבחורה היעני צנועה-טובת לב-טהורה-עממית הזאת! עם דגש על היעני... לי כל מה שעובר בראש כשאני רואה אותה זה מלאכותיות מלאכותיות מלאכותיות (גם אני פגשתי אותה בנסיבות כלשהן ,ולא שיניתי תדיעה שלי עליה בכלל)

רון163

New member
בהמה?

את אישה קטנה רדודה ומסכנה. הקינאה הישראלית הירוקה רובצת בך, קשה הא? מאוד קשה לראות אישה יותר צעירה ממך, יותר יפה ממך, יותר אהובה ממך והרבה יותר מוכשרת ממך מצליחה במדינה הקטנה הזאתי. תמשיכי להיות המומה אישה קטנה ומסריחה.

LAE

New member
ממש מעריץ תרבותי

נינט יפה? אתה מודע לזה שהיופי עליו אתה מדבר הוא תוצאה של תוספות שיער ועבודה צמודה של מאפרת וסטייליסט? דרך אגב, מה קרה לה באוזן ימין? אהובה? אפילו נינט מודעת לכך שהיא כ"כ שנויה במחלוקת. מוכשרת? לשיר שיר שמבטא כעס / מחאה דרך צרחות וחיוכים לא במקום זה לא ממש כשרון. היא שרה שיר שמדבר על כך שכולם אומרים לה מה להיות והיא רוצה להיות עצמה. בפועל נינט היא לא עצמה. מלבישים אותה, מאפרים אותה, מכתיבים לה תסרוקות, כותבים בשבילה אלבום. אומן צריך לעמוד מאחורי היצירה שלו ולשדר אמינות. מצטערת, את זה לא מצאתי בנינט.

רון163

New member
והינה זה בא

יפה- כן נינט היא בחורה יפה ונאה אין לה מאפרת היא מתאפרת בעצמה(תתפלאי). יופי לא קשור לבגדים, גם אם היא תלבש שמלת קרעים היא תהיה יפה. אהובה-את מוזמנת להיכנס לפורום הרישמי שלה(לא של בתפוז) ולראות כמה היא אהובה או פשוט מאוד לבוא להופעה ולשמוע את הקהל. מוכשרת-לא שופטים כישרון של בן אדם ע"פ ביצוע אחד. את מוזמנת להאזין לביצועים אחרים שלה או לקנות את האלבום שלה. עשרות מבקרי מוזיקה לא טועים- נינט מוכשרת. האלבום- זה רק מראה שאת בכלל לא האזנת לאלבום שלה. כל שיר שאביב גפן כתב בשבילה נכתב אחרי שיחות ארוכות איתה ולכל שיר שנמצא באלבום יש לנינט קשר רגשי איתו(את מוזמנת לשמוע את "יחפה"). את לא מכירה אותה ולא יודעת מה הולך סביבה. איך את יוצאת בכאלו טענות שמכתיבים לה תסרוקת ולבוש? למה את חושבת שאת יודעת הכל?

potifur

New member
תרשו לי להפריע רגע!

1.אף אחד לא אמר שהיא לא נאה או יפה אז תירגע אדון מעריץ שהגיע מפורום נינט ,ויש לה מאפר צמוד ששכחתי את שמו+סטייליסט גדי אלימלך+רפי חובב על השיער,אולי פעם היא איפרה את עצמה,אבל להופעה אצל יאיר לפיד ואירועים גדולים מאפרים אותה. 2.אם היא אהובה?כן בעיקר על נוער וילדים,אני אישית חושבת שהיא אהובה בגלל תדמית שיקרית,אבל מה שבטוח זה שפעם היא היתה אהובה יותר. לי היא משדרת טכניות וזיוף ולא טוהר או אמת,מצטערת :) 3.מוכשרת? תלוי את מי שואלים,אתה בתור מעריץ בכלל לא אובייקטיבי,אז לשמוע ממך שהיא מוכשרת לא ישכנע אנשים. 4.האלבום? אני שמעתי תאלבום במלואו פעמיים והספיק לי,היא טכנית ועשויה מדיי ולא יעזור השיחות נפש עם אביב- היא לא יוצרת,וכל עוד אביב כותב לה תמילים היא לא יוצרת,ותתפלא-שיר או שניים שהיא כתבה כמו היא יודעת וזה לא אמיתי(מילים בינוניות מאוד שמתאימות לילדה) לא עושה אותה יוצרת. ותגידו רק לי היא הזכירה את יב"ז במניירות ובדיבור שלה היום?אולי זה הקוקו באמצע הקודקוד

תת רמה

מאד אופייני למעריצי נינט לקלל ולהשמיץ, כי אין לכם שום דבר ממשי לומר מעבר לקללות. מעבר לכך, מאחר ואינך יודע מי אני, מענין על סמך מה אתה מדבר על קנאה. אולי נינט - מושא הערצתך - מקנאת בי? אולי אני יותר יפה, צעירה, אהובה ומוכשרת ממנה? אתה חלק מחבורת פתאים שהדבר היחיד שאני חשה כלפיכם הוא רחמים.

דקן

New member
כל הכבוד לרון163

תגובתך מיצתה את כל מה שרציתי לומר לקנאית הזאת. יישר כח!

מילי17

New member
"שאפילו לא יודעת לדבר עברית"

עדיף לדבר עברית קצת מקולקלת מאשר לדבר באוסף של "פנינים", כמוך. הא ועוד משהו, את לא אמורה להבין מה הוא חושב. זה לא תפקידך.
יומטוב.

מאד לא מתאים למנהלת פורום

להתלונן על כך שמישהו כותב בעברית תיקנית. את חושבת שזה חסרון? אז אולי נתחיל לכתוב ספרים ועיתונים בשגיאות כתיב? מה דעתך? ואז גם הנינטיזציה תהיה מושלמת! דיבור וכתיבה בשגיאות מאד מתאים לנינט, כי היא אינה מסוגלת לומר משפט אחד נכון בעברית, אוצר המילים שלה שואף לאפס, אז במקום לדרוש שהרמה תעלה, בואו נוריד את עצמנו לרמתה של הגברת. ממש "הגיוני". נכון? באשר ל"את לא אמורה להבין מה הוא חושב", הרשיני להזכירך שיאיר לפיד חי וניזון מאנשים כמוני וכמוך. אם הרייטינג ירד - לא תהיה תוכנית, ואם ספריו לא ימכרו - לא יוציאו לו חדשים. אז זכותו של כל אדם, במדינה דמוקרטית, לחוות דעה. אם הייתי מוצאת דרך אחרת להגיע אל יאיר לפיד כדי שידע מה הציבור חושב, הייתי עושה זאת. ובאמת, אם יש לך - כמנהלת פורום - אימייל שלו אכתוב לו באופן אישי, ואת לא תצטרכי להזדעזע כל כך מה"פנינים" שלי.

מילי17

New member
אוקיי

אני האחרונה שאתלונן על עברית נכונה. אבל למה להשתמש במילים כמו "בהמה", "כלומניקית" ו"בא לי להקיא"?? באמת היה הכרחי? זכותך לחוות דעת, זכותך לתת ביקורת - זכותו לומר את מה שהוא חושב (איך קראת לזה, "ליקוקים"?)

כל המילים שכתבתי

הן היחידות היכולות לבטא את תחושותי. לא מצאתי בשפה העברית מילה עדינה יותר לכלומניקית(שזו - כידוע - אינה קללה) שלדעת רבים היא ההגדרה המתאימה לנינט, גם בהמה אינה קללה, ההיפך הוא הנכון. הרבה פעמים אפשר להעדיף בהמות על בני אדם. מאחר ואין לנו וידאו הדרך היחידה להביע תחושות ורגשות היא באמצעות מילים, וזה יותר מלגיטימי להביע רחשי לב של רוב הציבור מעל גיל 15. לגבי יאיר לפיד. בודאי שזכותו לומר את מה שהוא חושב, וזה בדיוק מה שמטריד אותי. אם, אכן, כך הוא חושב - אוי לו ואבוי לו, ואם זה משיקולי רייטינג - אוי לנו ואבוי לנו. על כן אנסה בכל זאת לפנות אליו ישירות. יש לי עוד השגות לגבי השינוי שחל בו בחודשים האחרונים.

מילי17

New member
אסור לנ לשכוח

שמאחורי כל הגלאם, היא בסך הכול ילדה בת 23. ילדה.

אף אחד לא מכריח אותה

ואם מישהו רוצה וצריך להתמודד בעולם האמיתי עליו לדעת מה המחיר. מי שממשיך למרות הכל, או שהוא לא ממש אינטליגנטי או שהוא לא ממש סובל. יתירה מזו, הסובבים אותה יותר מבוגרים, אז למה הם לא חושבים שהיא ילדה בת 23. צר לי, אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ואני בכלל לא מרחמת על נינט - כרגע. ארחם עליה כאשר תיפול, ולדעתי זה לא יקח עוד הרבה זמן, כי כמה אפשר לעבוד על אנשים, אפילו אם הם בני 12. מה גם שהדיסק שלה לא נמכר כפי שציפו.

למעלה