ואני מרחמם עלייך, ש''כלומניקית'' כמו נינט גורמת לך לאולקוס, למתן תגובות כה ארוכות, להפעלת כל חושי השנינות שיש לך, ולפתיחת בלוג בתפוז העונה לשלם ''בגדי נינט החדשים''... חמודה, תמצאי חיים!!!!!!!!!!!!!
שתפסיקי להסוות את הבורות שלך לידע, כי יוצא מהפה שלך רק רעל וגועל נפש שהתקנזו לתוכך במשך שנים... ואת עוד מרחמת על נינט? פחחח, לפחות לה יש משענת בלילות, מה לך יש? מקלדת? תפסיקי לשחק אותה חיפושית צדק, ובמקום זה תמצאי לך חיים כי ההתעסקות המטופשת שלך באדם אחד מעוררת רחמים
מדבר ומה אתה רוצה? אני לא יודעת מי אתה (וגם לא מענין אותי) אבל אתה גם לא יודע מי אני, אז איך אתה מעז להתבטא כפי שעשית? אין לי ספק רק בדבר אחד שאתה גס רוח.
הוא עוד ערס שבא מפורום נינט (זה שחשב שאני זאת את והתבאס קשות כשהבין שהוא טעה) כמו שאמרתי לך במסרים הם שטופי מוח שלא מבינים שהם מבזבזים תחיים שלהם על כלום
שמי שחושב שנינט היא המתנה המוצלחת ביותר למין האנושי במאה ב-21, מעיד בכך על עצמו. על כן, כל כך התפלאתי שיאיר לפיד נפל בפח הזה, ואם הוא באמת מתפעל ממנה - ולא רק משיקולי רייטינג - הרי שבכך הוא מוכיח שאינו נבון ואינטליגנטי כמו שפעם חשבתי. הרי כל אדם שעיניו בראשו רואה שהבחורה הזאת שרלטנית, ואין בה כלום. פשוט כלום!