ראיון עם רמטכ"ל

דקן

New member
למשחק האל

אין מה לעשות אבל הקנאה מפוצצת. אז תמשיך/כי להתפוצץ מקנאה כי כנראה זה כל מה שיש לך לעשות בחיים. ימותו הקנאים.

מי שחושב שישנה איזושהי סיבה

לקנא, רצוי שיבדוק במהרה את רמת המשכל של עצמו. אני - בכל אופן - לא מצליחה להבין מה יש לקנא בכלום!

../images/Emo6.gifהמנטרה הקבועה של מעריצי נינט

זה "קנאים תלמדו לפרגן! הכל מקינאה! קנאים תמותווווו11!!! נינט זה מושלמותתת" ואחר כך הם מתפלאים למה אומרים עליהם שהם פאקצות וילדים בני 12. פאתטים.

אמ...

ואני מרחמם עלייך, ש''כלומניקית'' כמו נינט גורמת לך לאולקוס, למתן תגובות כה ארוכות, להפעלת כל חושי השנינות שיש לך, ולפתיחת בלוג בתפוז העונה לשלם ''בגדי נינט החדשים''... חמודה, תמצאי חיים!!!!!!!!!!!!!

כנראה שצריך אינטליגנציה

כדי להבין את המשמעות וההשלכות של תופעת הכלומניקית נינט. מאחר ואין לך - כנראה - את הכלים המתאימים, הרי שגם אין טעם להסביר.

תקבלי משפט לחיים

להסוות ידע בתור בורות זה דבר אצילי, להסוות בורות בתור ידע הוא דבר טיפשי בהחלט. (קוואי צ'אנג לאי)

משפט נפלא

אלא שצריך אינטליגנציה גם כדי לדעת היכן הוא מתאים והיכן לא.

אז בואי אני אסביר לך חכמה שכמותך

שתפסיקי להסוות את הבורות שלך לידע, כי יוצא מהפה שלך רק רעל וגועל נפש שהתקנזו לתוכך במשך שנים... ואת עוד מרחמת על נינט? פחחח, לפחות לה יש משענת בלילות, מה לך יש? מקלדת? תפסיקי לשחק אותה חיפושית צדק, ובמקום זה תמצאי לך חיים כי ההתעסקות המטופשת שלך באדם אחד מעוררת רחמים

סליחה, אבל לא ברור לי על מה אתה

מדבר ומה אתה רוצה? אני לא יודעת מי אתה (וגם לא מענין אותי) אבל אתה גם לא יודע מי אני, אז איך אתה מעז להתבטא כפי שעשית? אין לי ספק רק בדבר אחד שאתה גס רוח.

potifur

New member
אחותי הוא לא שווה התייחסות

הוא עוד ערס שבא מפורום נינט (זה שחשב שאני זאת את והתבאס קשות כשהבין שהוא טעה) כמו שאמרתי לך במסרים הם שטופי מוח שלא מבינים שהם מבזבזים תחיים שלהם על כלום
יאללה זזתי ביי

348884

New member
הלווו אנשים ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו

על מה כל המהומה?! על פרחה מקריית גת ("בן פורת יוסף" חחחח) שלא מסוגלת לחבר שני משפטים ביחד?! פשוט עצוב!!

זה מה שאני כל הזמן טוענת

שמי שחושב שנינט היא המתנה המוצלחת ביותר למין האנושי במאה ב-21, מעיד בכך על עצמו. על כן, כל כך התפלאתי שיאיר לפיד נפל בפח הזה, ואם הוא באמת מתפעל ממנה - ולא רק משיקולי רייטינג - הרי שבכך הוא מוכיח שאינו נבון ואינטליגנטי כמו שפעם חשבתי. הרי כל אדם שעיניו בראשו רואה שהבחורה הזאת שרלטנית, ואין בה כלום. פשוט כלום!

את פשוט יצור חסר חיים

תפסיקי להפליץ כינויים בתפוז ולהגיב לעצמך, במקום זה תכתבי קורות חיים או משהו יא מעפנה :/

למעלה