ראיון קצרצר על אוכל אהוב. אדם השני

mayarel

New member
ראיון קצרצר על אוכל אהוב. אדם השני

נו צריך לאפות לו.. נראה טובבבבבבבבבבב אהבתי את החולצה! http://www.wkowtv.com/global/video/flash/popupplayer.asp?ClipID1=4111533&h1=Jacki%27s%20Kitchen%3A%20American%20Idol%20Favorite%20Foods&vt1=v&at1=Food%20Recipe&d1=278733&LaunchPageAdTag=Food%20Recipe&activePane=info&rnd=80379825

heart1soul

New member
אני מתנדבת להכין

בתנאי שאנחנו אוכלים את זה כמו שהיפיפיה והחפן אוכלים את הספגטי...חחחח אדם ושוקולד ביחד מה יכול להיות יותר טוב?

t r e c o o l

New member
באמת..אף אחד לא חושב שדריק נראה ממש חמוד

כאן?
אפילו לא
אחד?

mokasosex

New member
הייייי אני חושבת שהוא חמוד מאוד ../images/Emo3.gif

חתיך, מדהים, מוכשר ואישר אותי בפייסבוק דיי מהר, בלי פוזות והכל. אבל הוא לא פרוע מדי לאדם, והוא רשום בפייסבוק כפנוי
ושהוא שם כדי לחפש קשר!!! ואת זה אני יודעת שקראתי נכון !!!!! *לפי התמונה אני מבינה שהוא אשר אותך*

t r e c o o l

New member
הוא לא אישר../images/Emo46.gif, אני אשקול לעבור לקאדם../images/Emo123.gif

קאסידי+אדם

ר ו ח ל י

New member
מהשנייה הראשונה אמרתי שהוא חמוד על.

והזוגיות הממושכת שלו ושל אדם עושה לשניהם טוב!

הראיון המלא של הראיון ששמתי קודם :)

http://www.youtube.com/watch?v=FFMIXm8-u1c הוא אומר שהוא רוצה לעשות קעקוע על כל היד יאייי שיעשה זה יהיה לו ממש יפה!

t r e c o o l

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif חחח מסכימה

לא רוצה שהוא יכסה שום דבר בעור שלו.. ובמיוחד אם דרייק יהיה זה שייעץ לו על קעקועים [דרייק..אני אוהבת אותך אבל מממממממש לא אהבתי אף קעקוע שיש לך
]

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gifהוא מתכוון לכסות בקעקועים את הנמשים היפים

שלו???
זה יהיה כ"כ מגעיל וממש לא מתאים לו.

mayarel

New member
הוא כל כך מעניין . אפשר להקשיב לו שעות.

מוזר שהוא לא דיבר על אסון התאומים אלא בחר לשנות נושא. דווקא היה מעניין לשמוע איך זה הרגיש להיות שם 4 ימים לפני ולדעת שזה לא קיים יותר.

nini18

New member
אישית מתה על קעקועים.. אבל אצלו אני לא רוצה

קעקוע שרוול... במיוחד שזה נראה כמו איזה לחץ חברתי עם כל הכבוד לו. אם בגיל 26 הוא עשה קעקוע ראשון, הוא לא בדיוק טיפוס של קעקועים. אז שדרייק ומייגן יתרחקו ממנו או שפשוט ימליצו לו על קעקועים יותר "עדינים". מזה לכסות את כל היד!!!! בשום פנים ואופן לא מרשה

למעלה