ואני גם באופן כללי לא ממש אוהבת שרוולים.
M mokasosex New member 9/9/09 #9 |נצל"ש| לאדם יש טייפ בבחורות ../images/Emo6.gif בחורות בהירות עור, ברונטיות עם עיניים כחולות וגוף פצצה ! גם כשהוא התחפש לדראג היו פעמים שהוא נראה ככה :X לפי הטוויטר זה אוון רייצ'ל הוד, [שהייתה בלונדינית כרגע שיער שחור] ומייגן פוקס ...
|נצל"ש| לאדם יש טייפ בבחורות ../images/Emo6.gif בחורות בהירות עור, ברונטיות עם עיניים כחולות וגוף פצצה ! גם כשהוא התחפש לדראג היו פעמים שהוא נראה ככה :X לפי הטוויטר זה אוון רייצ'ל הוד, [שהייתה בלונדינית כרגע שיער שחור] ומייגן פוקס ...
S sweet shir New member 10/9/09 #25 אני לא מבינה איך אפשר לחשוב עליה בצורה אחרת מאשר הילדה בסרט 13 חח
M mokasosex New member 10/9/09 #27 אני רואה אותה בתור החברה לשעבר של ג'יימי בל וההדלקות הנשית של אדםםםםםםם ! \: זבל שכמוה !!!!!!!!!!!!!! כיף לה.
אני רואה אותה בתור החברה לשעבר של ג'יימי בל וההדלקות הנשית של אדםםםםםםם ! \: זבל שכמוה !!!!!!!!!!!!!! כיף לה.
M mokasosex New member 9/9/09 #11 ואדם בדראג זה אמור להטריד אותי שאני נמשכת אליו גם שהוא לבוש ככה? :\
M mayarel New member 9/9/09 #12 גם אני מתה עליו בדראג. ולא מדאיגה את עצמי בשאלות... LOVE IS LOVE SEX IS SEX ואדם מזמן שבר את כל מה שהתאים לאיזושהי תבנית... ותבניות מראש זה טיפשי.
גם אני מתה עליו בדראג. ולא מדאיגה את עצמי בשאלות... LOVE IS LOVE SEX IS SEX ואדם מזמן שבר את כל מה שהתאים לאיזושהי תבנית... ותבניות מראש זה טיפשי.
I InbarKiii New member 9/9/09 #14 מייגן פוקס לא הוא בחר.. חח מלא התבלבלו.. זאת ששלחה לו את השאלה כתבה שיש לה 'גירלקראש על מייגן פוקס' הוא כתב את השחקנית מדם אמיתי
מייגן פוקס לא הוא בחר.. חח מלא התבלבלו.. זאת ששלחה לו את השאלה כתבה שיש לה 'גירלקראש על מייגן פוקס' הוא כתב את השחקנית מדם אמיתי