ייפי../images/Emo9.gif
מה הצלצול שלך בפלאפון? Light My Fire של The Doors אם היית צריכה לבחור מאכל אחד שתוכלי לאכול עד שתמותי מה הוא היה? לא רוצה לאכול רק מאכל אחד, הכי טוב לגוון! ולמה זה מנוסח בלשון נקבה?
אתה טיפוס של כלבים או חתולים? הממ שניהם, אבל מעדיף כלבים החפץ שהכי חשוב לך? דיסק של אירוסמית' בהוצאה מיוחדת ומוגבלת מאוד שמגיע באריזה מהודרת איזה דיסק מתנגן לך במערכת\דיסקמן\אמ פי? כרגע? כלום. בד"כ - אירוסמית' מהי ההופעה הראשונה שהיית בה? וואי, לא זוכר... מהי ההופעה האחרונה שראית? הממ, שירי מימון ברביעי שעבר
מה הדבר הכי הזוי שאתה זוכר עכשיו שעשית בחיים שלך? כנראה שהלכתי לעשות קעקוע אתה אדם מאמין, ואם כן במה? מאמין מאוד באהבה ובמוזיקה לדעתך, יש אלוהים? כן ולא אם כן, האם הוא כל יכול? כן מה הפחד הכי גדול שלך? לא יודע, אני מפחד לגלות מהו
מה החלום הכי גדול שלך? לפגוש אישית את להקת אירוסמית', וגם להקים משפחה מה תרצה להיות כשתהי גדולה? כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות דוגמנית או עורכת דין או שניהם
מה / מי היית לוקח לאי בודד? דיסקים, מערכת סטריאו ותופים מה היית רוצה לשנות בך? יותר מידי דברים
מה היית רוצה שלא ישתנה בך לעולם? האהבה שלי למוזיקה של אירוסמית' מה הדבר שעשו בשבילך שאת הכי מעריכה? עשו לי הפתעה גדולה מאוד ביומולדת האחרון שלי. אנחנו עדיין בלשון נקבה פה... מה התכונות שאת הכי מעריכה אצל אנשים? כנות ורגישות. חבל שנגמר, אבל לפחות זה אומר שלא יהיו יותר שאלות בלשון נקבה