ראיון שבועי..

SaintJohn

New member
../images/Emo12.gif

mayan d11

New member
אז ככה ../images/Emo179.gif

אני לא ממש מכיר אותך אז שם: גיל: מקום מגורים: מה עושה?

SaintJohn

New member
עונה

שם: נועם גיל: 25 מקום מגורים: באר-שבע מה עושה? סטודנט

אממ

מה אתה עושה כשאה קם בבוקר? מה אתה אוהב לאכול? מתי הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? האם אתה חריון?

SaintJohn

New member
ובכן...

כשאני קם בבוקר אני אוכל ארוחת בוקר והולך ללמוד
אני אוהב לאכול הרבה דברים!
ההופעה האחרונה שהייתי בה היתה ביום רביעי שעבר
מה זה חריון?

N o l o g o

New member
נועםםם..:)

איך אתה מגדיר יום מושלם
איזה תוכנית טלויזיה אתה לא תהיי מוכן לראות לעולם
מה אתה בחיים לא תאכל
למה
קורא עכשיו ספר
מה הסרט האחרון שראית
מה סוג המוזיקה המועדף עליך
חוץ מזה מה התוכניות לקיץ
עשיתי לך שילוב של מה שעשו לי בפורום של ירמי..:) :)

SaintJohn

New member
אוו, הרבה שאלות../images/Emo9.gif

יום מושלם - כזה שהספקתי בו הרבה דברים, ורצוי שזה יכלול חברים ומוזיקה בין היתר. תכנית שאני לא מוכן לראות - אינטרמצו
בחיים לא יאכל - משהו שזז לי על הצלחת למה? כי זה זז לי על הצלחת
קורא עכשיו ספר? ספר לפיסיקה נחשב?
הסרט האחרון - או Finding Neverland או B Cool, לא זוכר בדיוק סוג המוזיקה המועדף - זה מורכב, אבל בגדול אני מת על רוק ועל בלוז, ובעקרון אין עבורי אף זמר/זמרת/להקה שמשתווה לאירוסמית' תכניות לקיץ - לא כ"כ מוגדרות, כנראה לעבוד

N o l o g o

New member
חח אם זה הרבה שאלות..

כנס לפורום של ירמי, תראה כמה הפציצו אותי חח

N o l o g o

New member
ביקשת קיבלת..:)

מה הצלצול שלך בפלאפון? אם היית צריl לבחור מאכל אחד שתוכלי לאכול עד שתמותי מה הוא היה? אתה טיפוס של כלבים או חתולים? החפץ שהכי חשוב לך? איזה דיסק מתנגן לך במערכת\דיסקמן\אמ פי? מהי ההופעה הראשונה שהיית בה? מהי ההופעה האחרונה שראית? מה הדבר הכי הזוי שאתה זוכר עכשיו שעשית בחיים שלך? אתה אדם מאמין, ואם כן במה? לדעתך, יש אלוהים? אם כן, האם הוא כל יכול? מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? מה תרצה להיות כשתהי גדולה? מה / מי היית לוקח לאי בודד? מה היית רוצה לשנות בך? מה היית רוצה שלא ישתנה בך לעולם? מה הדבר שעשו בשבילך שאת הכי מעריכה? מה התכונות שאת הכי מעריכה אצל אנשים? טוב, עשיתי קצת ערבוב ממה ששלחו לי חח

SaintJohn

New member
ייפי../images/Emo9.gif

מה הצלצול שלך בפלאפון? Light My Fire של The Doors אם היית צריכה לבחור מאכל אחד שתוכלי לאכול עד שתמותי מה הוא היה? לא רוצה לאכול רק מאכל אחד, הכי טוב לגוון! ולמה זה מנוסח בלשון נקבה?
אתה טיפוס של כלבים או חתולים? הממ שניהם, אבל מעדיף כלבים החפץ שהכי חשוב לך? דיסק של אירוסמית' בהוצאה מיוחדת ומוגבלת מאוד שמגיע באריזה מהודרת איזה דיסק מתנגן לך במערכת\דיסקמן\אמ פי? כרגע? כלום. בד"כ - אירוסמית' מהי ההופעה הראשונה שהיית בה? וואי, לא זוכר... מהי ההופעה האחרונה שראית? הממ, שירי מימון ברביעי שעבר
מה הדבר הכי הזוי שאתה זוכר עכשיו שעשית בחיים שלך? כנראה שהלכתי לעשות קעקוע אתה אדם מאמין, ואם כן במה? מאמין מאוד באהבה ובמוזיקה לדעתך, יש אלוהים? כן ולא אם כן, האם הוא כל יכול? כן מה הפחד הכי גדול שלך? לא יודע, אני מפחד לגלות מהו
מה החלום הכי גדול שלך? לפגוש אישית את להקת אירוסמית', וגם להקים משפחה מה תרצה להיות כשתהי גדולה? כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות דוגמנית או עורכת דין או שניהם
מה / מי היית לוקח לאי בודד? דיסקים, מערכת סטריאו ותופים מה היית רוצה לשנות בך? יותר מידי דברים
מה היית רוצה שלא ישתנה בך לעולם? האהבה שלי למוזיקה של אירוסמית' מה הדבר שעשו בשבילך שאת הכי מעריכה? עשו לי הפתעה גדולה מאוד ביומולדת האחרון שלי. אנחנו עדיין בלשון נקבה פה... מה התכונות שאת הכי מעריכה אצל אנשים? כנות ורגישות. חבל שנגמר, אבל לפחות זה אומר שלא יהיו יותר שאלות בלשון נקבה

N o l o g o

New member
../images/Emo6.gif

חח העתקתי את זה משם, ושיניתי כמה שיכלתי את הרוב שכחתי חח תזכור שגם בלשון זכר וגם בלשון נקבה אני אוהבת אותך
חח

למעלה