ראיון של גילי לגבי העב''ם (המזויף) מירושלים:

apache64a

New member
אין קשר בין הסרטון ה-4 לראשון

בראשון ה"עב"ם" נראה אחרת לגמרי מה"עב"ם" ב-4. זה עדיין לדעתי מזוייף. אם אותו אחד אחראי גם לראשון וגם ל-4 סרטים אז כמו שהוא הודה כבר זה מזוייף. כראה בגלל ההייפ שהסרט הראשון (שכבר התברר כמזוייף) אז החליטו לעשות עוד כמה כדי לזכות בעוד קצת חשיפה ותהילה.

חגיתל

New member
וכמה מעט אנחנו יודעים על היקום. מה זאת הרשת ה

הקוסמית הזאת?????

hamamin

New member
תמשיכי להתפעל---

בהחלט "מה רבו מעשיך.." למרות שלא מקובל עלי מקבץ ההסברים המדעי על החומר והאנרגיה האפלים. נראה פתרון של ברירת מחדל. [אבל לי ,אין הסבר בכלל]

IndigonFlash

New member
אפרופו

יש תיאוריות חלופיות פשוט פחות מקובלות בקרב הפיזיקאים, כמו MOND שהוגתה ע"י פיזיקאי ישראלי בשם מרדכי מילגרום, לפיה החוק השני של ניוטון הוא לא בדיוק אותו דבר בתאוצות גבוהות.

levincor

New member
אינדיגו תהיה נחמד

ותתן תקציר של תאורית ה"מונד" או MOND ותקלך עלינו לקרוא את המאמר הטכני. תתחיל אם אפשר בחוק השני של ניוטון. תודה מראש.

hamamin

New member
בעיברית אבל צריך תואר שני...

בפיסיקה...לפחות... כדי להבין. מה שאומר שלא הבנתי. אבל בכל זאת. [יש עוד תאוריות כמו "היקום החשמלי" שמבטלות את נושא האפלים--- הכל עדיין תאוריות]

Extra Garlic

New member
לי דווקא יש פרשנות אחרת

אני חושב שהתגובה של המראיין היא לא הקלה, אלה הפתעה. הוא ממילא היה סקפטי לגבי העב''ם אבל ציפה שבתור עבמולוגית, גילי תתחיל לספר סיפורי אלף לילה ולילה מכאן ועד מאדים, הוא לא ציפה לתגובה עניינית ורציונלית שבאותה מידה היה יכול לשמוע אם היה מזמין מומחה לגרפיקה. יתרה מזאת, אני רואה גם הזדמנות להשליך מכאן על הישראלים- זה נפוץ מאוד שכשדובר כלשהו נשאל בתקשורת שאלה על התחום בו הוא מצודד, הוא מרגיש שהוא חייב להגן על אותו תחום גם אם במקרה הספציפי הזה המראיין צודק והטענות נגדו מבוססות, רק כי הוא מרגיש שאסור לו להיות מתון ואובייקטיבי כדי לשמע רציני.

עשית פעם סלט במסעדת גורמה?

אתה לא יכול לדעת מה היה אומר מומחה לגרפיקה, כיוון שאתה לא יודע אם הסרטון אמיתי או לא, בעוד שהוצגה לך הוכחה לכך ש-כן, וממנה אתה מתעלם. עד היום לא הוצגה טענה או הוכחה אחת המוכיחה אחת ולתמיד שזהו זיוף. אם בכל זאת אתה רוצה להוכיח, אתה מוזמן להביא "מומחה" שיוכיח, את טענותיך אשר בגירסתך - הסרטונים אינם אמיתיים. יחד עם זאת אתה מוזמן להתבונן בתמונות שהעלתי, המוכיחות, שכל הטענות שהעלו - בין הקישורים 6 למעשה, אינם מחזיקים כל בסיס מוצק ואמיתי - בשביל להפריך את הקיום האוטנטי של הסרטים. אני מאחל לך בהצלחה בחיפושיך, תאמין או לא גם אני ארצה לדעת שאולי בכל זאת יש סיכוי שטעיתי.

אחי לא הבנתי מה קשור סלט במיסעדת גורמה???

אולי אני דפוק אבל לא הבנתי... לאחי יש מסעדת גורמה ויש שם סלטים חופשי למה שלא יהיה ומה זה קשור לחלליות מהחלל???

העניין הוא, שצריך סדר בנושאים כאלו.

לרשום : "לתגובה עניינית ורציונלית שבאותה מידה, היה יכול לשמוע אם היה מזמין מומחה לגרפיקה" זה בדיוק כמו שכל אחד ירשום את ההפוך המוחלט. כך בשביל להוכיח, צריך יותר ממילים - שנרשמות. צריך הוכחות. להבא, כשאדם כל שהוא מפציר בדעתו, יש לזכור שזאת זכותו המלאה. אך מעבר לביטוי מילים כגון "מומחה" לגרפיקה, יש גם בעלי תואר בצילום ועריכה, ובנתיים אין כל אדם אחד, שהוכיח או הצליח להוכיח - את הטענות של כל נסיונות הביטוי של הזיוף. למעשה ההפך הוא הנכון, וחבל שישנו קיבעון, שלא עוזר בתפיסה של עב"מ קטן בסרט משמעותי.

אז לא הבנתי

לדעתך יש סלטים במיסעדות גורמה או לא??? אם אתה חושב שלא אני יכול לקרוא לאחי שיסביר לך שכן יש... לקרוא לו?

גורמה? שהוא יגיע עד אלי?

זה בטח מאוד יקר. עזוב אותך - אני מעדיף להגיע למסעדה שלו, אני לא עשיר

לא הבנת אותי גבר

אני יקרא לו לפורום שיסביר לך שגם במיסעדת גורמה יש סלטים בשפה

למעלה