ראיון של הבנים ממגזין YEAH

animfanatic

New member
ראיון של הבנים ממגזין YEAH

התרגום יופיע בהודעה מתחת Juhu! Tokio Hotel are back in Germany! The new single "An deiner Seite (Ich bin da)" is coming to the stores and on 4 November the finally play a concert again for there home fans in Essen. And some other good news: The boys are still single! But who really has a chance with this boys? In Yeah! the boys tell about there love-secrets Yeah! You have many female fans! What kind of flirt technics do you use? Tom: When i really like a girl i try to make eye-contact. But in a way that she notices that i want something from her. Then i wait till she makes the first move. When she doesn't i will go and talk to her. It doesn't really matter to me! Georg: I am more shy and rather have the girl making the first move! Gustav: When you see the person more often, for instance at the bus stop, then you could greet her once in a while or say: "How are you? How was your day?" It hasn't worked out for me yet, but i still beleave in it (laughs) Bill: I don't really have a technic. But i wouldn't go strutting after her. I would just offer her a drink. Yeah! Do you also have an opening line? Gustav: I don't use those! Something like: "Your father is a thief: He has stolen the stars from the sky and put them into your eyes!" that is just wrong! Bill: Girls don't like that. Saying something from the heart is way better! Yeah! Has something painfull ever happened when you where flirting? Gustav: I once wrote a girl a letter - with my phone number on it - and i put it personally in her locker. At night my phone rang, it was her boyfriend.... Yeah! How many girlfriends have you hat? Bill: I have had a long relationship from about one- and a half year. And some others that lasted a few weeks... Gustav: I have had two girlfriends. With both i was just really shortly together. Tom: I have had more real girlfriends. Most of them 2 to 3 months. And i have had a relationship that lasted two years... Yeah! What went wrong? Bill: The girl cheated on him! Georg: And i found out. I have told him about it and he was really done with it! Tom: Yes, and then we broke up. Cheating is just really stupid. I think it is insane that she didn't end the relationship before she went to that other guy. I rather had her calling me saying: "I'm sorry, there is someone else...!" Bill: But i also think breaking up is something hard to do... Yeah! How did you do that with your girlfriend? Bill: We both agreed on it. We both didn't wanted anymore. I was making much music and didn't have time for a girlfriend anymore. Music is the priority at the moment and that is sometimes difficult for the girl... Yeah! Now, you are all single? Georg: Exactly! Yeah! When did you get your first kiss? Bill: When Tom and i where nine we kissed the same girl on the same day. First Tom and then me. Funny enough it was in a tent. We are both inside people and hate to be outside. We rather sit in front of the tv all day, and we hate camping to be honest! And just then was when it happened. It was really crazy... Yeah! How was the kiss? Tom: We both hated it. We haven't seen her again after that! Gustav: I got my first kiss two years ago from my first girlfriend, it was really nice! Georg: I already tried it in daycare in the kissing corner. But the real first kiss was when i was 10 years old. Yeah! And your first time? Bill: I won't answer that one... Tom: I will. I was 13, and it was awefull! I just expected more of it. It was just laughable. But i am also not the romantic type anyway.. Yeah! What does a girl have to be like to interest you? Gustav: The hair color doesn't matter.But i like it when a girl wears tank tops. Tom: Me too! And high heels and short skirts. And i also like it when you can see a little of her bra! Bill: I like it when a part of her bikini shows under her shirt. Tom and i just like the same girls. We were often in love with the same one! But we don't fight about it: we let the girl make the choice and the loser has to accept it! Yeah! And what don't you like about girls? Tom: When they are to tall. We like girls that are shorter then us! Bill: What i really don't like are those granny panties (laughs)! Yeah! What are you looking at first with a girl? Bill:At her hands! There is nothing worst then chewed-off finger nails! I have had it too for a long time. But i stopped doing that after i started painting my nails. Georg: I first look at her ass, then her face and then her breasts (laughs)! Tom: I love beautiful eyes!

animfanatic

New member
תרגום:

טוקיו הוטל חזרו לגרמניה! הסינגל החדש "An deiner Seite (Ich bin da" יוצא לחנויות ובנובמבר הם סופסוף יופיעו למעריצי הבית שלהם. ועוד חדשות טובות: הבנים עדיין רווקים! אבל למי באמת יהיה סיכוי עם הבנים האלה? הבנים מספרים על סודות האהבה שלהם. יש לכם הרבה מעריצות שהן נשים! מהן הטכניקות לפלירטות שאיתם אתם משתמשים? טום: כשאני באמת מחבב מישהי אני מנסה ליצור קשר עין. אבל בדרך כזו שהיא מבחינה בזה שאני רוצה ממנה משהו. ואז אני ממתין עד שהיא עושה צעד. כשהיא לא עושה את הצעד הראשון אני הולך ומדבר איתה. גיאורג: אני ביישן ואני מעדיף שהבחורה תעשה את הצעד הראשון. גוסטב: כשאתה רואה את הבנאדם לעיתים קרובות, למשל בתחנת אוטובוס, אז אתה יכול לומר לה משהו מידי פעם או לשאול מה שלומה? או איך היה היום? זה עדיין לא הצליח לי, אבל אני עדיין מאמין בזה. ביל: אין לי טכניקה לפלירטות. אני פשוט אציע לה לשתות. יש לכם איזשהו משפט פתיחה? גוסטב: אני לא משתמש בכאלה. משהו כמו: "אבא שלך גנב הוא גנב את הכוכב מהשמים ושם אותו בעיניים שלך"! זה לא בסדר. ביל: בנות לא אוהבות את זה. כשאומרים להן משהו מהלב זה הרבה יותר טוב. המשך בהודעה הבאה...

animfanatic

New member
המשך לתרגום...

האם משהו כואב קרה כשניסיתם לפלרטט? גוסטב: פעם אחת כתבתי מכתב למישהי עם מס' הטלפון שלי והנחתי לה אותו בתא. בערב הטל' צלצל וזה היה החבר שלה. כמה חברות היו לכם? ביל: הייתה לי מערכת יחסים ארוכה של שנה וחצי. ועוד כמה שנמשכו כמה שבועות. גוסטב: היו לי 2 חברות. עם שתיהן זה היה קצר. טום: היו לי חברות רציניות רובן נמשכו חודשיים שלוש. והייתה לי מערכת יחסים אחת שנמשכה שנתיים. מה השתבש? ביל: היא בגדה בו! גיאורג: וגיליתי את זה. סיפרתי לו והוא היה ממש על הפנים. טום: כן ואז נפרדנו . בגידה זה ממש טיפשי. אני חושב שזה ממש מטופש שהיא לא סיימה את הקשר לפני שהלכה לבחור השני. הייתי מעדיף אם הייתה מתקשר אליי ואומרת "אני מצטערת, יש מישהו אחר"! ביל: אבל אני גם חושב שלהיפרד ממישהו זה משהו שקשה לעשות. איך עשית זאת עם חברה שלך? ביל: שנינו הסכמנו שזה לא הולך.. שנינו לא רצינו את זה כבר. עשיתי כל כך הרבה מוזיקה ולא היה לי זמן לחברה.מוזיקה זו העדיפות הראשונה שלי ברגע זה ובשביל בחורה זה ממש קשה. המשך בהודעה הבאה....אוף זה ארוך

animfanatic

New member
המשך תרגום...

כולכם כרגע פנויים? גיאורג: בדיוק! מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? ביל: כשאני וטום היינו בני 9 נשקנו את אותה ילדה באותו יום. קודם טום ואז אני. הכי מצחיק שזה היה באוהל. אני וטום שנינו אנשים של בפנים מאשר בחוץ. אנחנו מעדיפים לשבת מול הטלוויזיה כל היום, וכדי להיות כנים אנחנו שונאים מחנאות! והנשיקה קרתה שם. זה היה מטורף. איך הייתה הנשיקה? טום: שנינו שנאנו את זה. לא ראינו את הילדה אחרי זה. גוסטב: הנשיקה הראשונה שלי הייתה לפני שנתיים מהחברה הראשונה שלי, זה היה נחמד! גיאורג: ניסיתי את זה פעם במעון יומי בפינת הנשיקות. אבל הנשיקה הראשונה האמיתית שלי הייתה כשהייתי בן 10. והפעם הראשונה שלכם? ביל: אני לא עונה על זה... טום: אני יענה. הייתי בן 13 וזה היה נורא! ציפיתי ליותר. זה היה מגוחך. אבל אני גם לא ממש טיפוס רומנטי. איך בחורה צריכה להיות כדי שתעניין אתכם? גוסטב: צבע השיער לא משנה. את המשפט הזה לא הבנתי But i like it when a girl wears tank tops. טום: גם אני. ונעליים עם עקבים גבוהים וחצאיות קצרות. ואני גם אוהב כשאפשר לראות קצת מהחזייה שלה. ביל: אני אוהב כשחלק מ מהביקני שלה מוםיע מתחת לחולצה. טום ואני פשוט אוהבים את אותו סוג של בנות. לעיתים קרובות היינו מתאהבים באותה בחורה! אבל אנחנו לא רבים על זה. אנחנו נותנים לבחורה לבחור והמפסיד פשוט מקבל את זה. ומה אתם לא אוהבים אצל בנות? טום: כשהן גבוהות. אנחנו אוהבים בנות שנמוכות מאיתנו. ביל: מה שאני הכי לא אוהב זה תחתוני סבתא (צוחק). על מה אתם מסתכלים קודם בבחורה? ביל: על הידיים שלה! אין משהו גרוע יותר מציפורניים מכורסמות! אני הייתי מכרסם פעם! אבל הפסקתי עם זה אחרי שהתחלתי לשים לק. גיאורג: אני מסתכל קוגם על הישבן, אחר כך על הפנים ואז החזה (צוחק). טום: אני אוהב עיניים יפות. זהו זה הכל!

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif תודה!!

וואו, טום ממש לא ענה כמו שחשבתי שהוא יענה..

3has3

New member
XDDD

ראיתי את ההודעה באנגלית בידיוק כששלחת אותה ולא היה לי כוח לקרוא כי הייתי עייפה וכאלה... בכל מקרה, תודה D: וכל שניה שמתי איזה משפט לחברה שלי והיא לא קולטת מה אני רוצה XDD מה זה חולצות טנק? XDDDDD

3has3

New member
כן, שאלתי את אחותי D:

היא אמרה גופיה כבדה או משהו כזה XDD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח בשבילם אני לא ירים את התחתונים שלי../images/Emo6.gif

חחחחחחח שימשיכו לחלום
אבל הם בהחלט ירצו אותי..

SNIF2

New member
המשפט שלא הבנת זה:

אבל אני אוהב שבנות לובשות גופיות

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif תוווודה לךךך ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

הנה כמה משפטים שממש אהבתי
גוסטב: אני לא משתמש בכאלה. משהו כמו: "אבא שלך גנב הוא גנב את הכוכב מהשמים ושם אותו בעיניים שלך"! חחח תמשפט הזה עוד לא שממעתיי D: גוסטב: פעם אחת כתבתי מכתב למישהי עם מס' הטלפון שלי והנחתי לה אותו בתא. בערב הטל' צלצל וזה היה החבר שלה. מסכניייי
טום: היו לי חברות רציניות רובן נמשכו חודשיים שלוש. והייתה לי מערכת יחסים אחת שנמשכה שנתיים. מה השתבש? ביל: היא בגדה בו! גיאורג: וגיליתי את זה. סיפרתי לו והוא היה ממש על הפנים. טום: כן ואז נפרדנו . בגידה זה ממש טיפשי. אני חושב שזה ממש מטופש שהיא לא סיימה את הקשר לפני שהלכה לבחור השני. הייתי מעדיף אם הייתה מתקשר אליי ואומרת "אני מצטערת, יש מישהו אחר"! גם מסכןןןן
כולכם כרגע פנויים? גיאורג: בדיוק! יש לי סיכוי עם טוווווום ויש לי סיכוי עם טווווווווום
טום: גם אני. ונעליים עם עקבים גבוהים וווואט דה פאאאאק ?!
טום: אני אוהב עיניים יפות. אייין לי
חח טוב תמיד יש עדשוות
זהההו
שוב תודה לךך

keren eckshtein

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif יואו איזה חרמנים XD

" גם אני. ונעליים עם עקבים גבוהים וחצאיות קצרות. ואני גם אוהב כשאפשר לראות קצת מהחזייה שלה. "
טום הוא הבנאדם הכי חרמן שיש בעולם הזה .. [ טוב לא
] והוא אמר שהוא אוהב עיניים יפות
וביל עושה כזה - " אני לא מתכוון לענות על זה .. " איזה מאמי :) וגיאורג הרג אותי - אני טיפוס ביישן XDDDD וגוסטב גם הרג אותי עם המשפט פתיחה שהוא הדגים עליו שהוא אמר שזה לא טוב ושהוא שונא את זה D::::: יואו הם כאלו חמודים

3has3

New member
שימי לב מה יש בהודעה שלי במסנ

|גבות|קריצהקריצהאהאהמ

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif חחח איזה קרועיםXDD../images/Emo168.gif

ביל באמת אובססיבי לידיים
אני אצטרך לעשות מניקור לפני שניפגש
טום אוהב עיניים יפות, עכשיו אני שמחה שיש לי
גיאורג ביישן?! שיהיה....
וגוסטב..איזה חמודדדדדדד!!! והם שונאים שבחורה גבוהה מהם. איזו בחורה יכולה להיות יותר גבוהה מהם? הם כמו מגדלי עזריאלי אלה! XDDD

למעלה