XDDDDD עזריאלי, אה? גוסטב הוא הקניון D: (הוא נמוך P: יחסית אליהם וגם בכללי XDD )
3 3has3 New member 27/10/07 #15 XDDDDD עזריאלי, אה? גוסטב הוא הקניון D: (הוא נמוך P: יחסית אליהם וגם בכללי XDD )
F Fall Out Liel New member 27/10/07 #21 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif אז גוסטב הוא קניון XDDDD אבל השאר ענקיים, זה כאילו הסיפור "הענק והגמדים" [נוו זה שההוא נספה לחוף ואז גמדים באים וקושרים אותו ] נכתב עליהם
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif אז גוסטב הוא קניון XDDDD אבל השאר ענקיים, זה כאילו הסיפור "הענק והגמדים" [נוו זה שההוא נספה לחוף ואז גמדים באים וקושרים אותו ] נכתב עליהם
E Eden10025 New member 27/10/07 #18 ממ.. תודה רבה על הכתבה,קראתי אותה באנגלית. אבל בכל מקרה,תודה גם שתרגמת.=]
R Rock This Party New member 27/10/07 #23 איזה ראיון מצחיק D: האם משהו כואב קרה כשניסיתם לפלרטט? גוסטב: פעם אחת כתבתי מכתב למישהי עם מס' הטלפון שלי והנחתי לה אותו בתא. בערב הטל' צלצל וזה היה החבר שלה. XDD מעניין איך זה היה
איזה ראיון מצחיק D: האם משהו כואב קרה כשניסיתם לפלרטט? גוסטב: פעם אחת כתבתי מכתב למישהי עם מס' הטלפון שלי והנחתי לה אותו בתא. בערב הטל' צלצל וזה היה החבר שלה. XDD מעניין איך זה היה
A animfanatic New member 27/10/07 #25 ../images/Emo207.gif ראיתם את הז'קט הזה שביל שם???../images/Emo2.gif
F florit11 New member 27/10/07 #27 זה לא... לבנות? זה לא נשי? אני לא סגורה.. ><" כי זה עם פסים, והכתפיים נראות גזרה גברית, אבל זה קצר! והחולצה שמתחת לז'אקט עושה לביל יופי של גיזרה... אבל זה מה שעושה את ביל סקסי! אחח... ביל.... 33>
זה לא... לבנות? זה לא נשי? אני לא סגורה.. ><" כי זה עם פסים, והכתפיים נראות גזרה גברית, אבל זה קצר! והחולצה שמתחת לז'אקט עושה לביל יופי של גיזרה... אבל זה מה שעושה את ביל סקסי! אחח... ביל.... 33>
F Fall Out Liel New member 27/10/07 #32 לא סיכמנו כבר שביל דיווה קטנה?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif מצידי שילבש חצאית סקוטית או שמלת מיני, הוא עדיין סקסי בשבילי.
לא סיכמנו כבר שביל דיווה קטנה?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif מצידי שילבש חצאית סקוטית או שמלת מיני, הוא עדיין סקסי בשבילי.
L LiHiLuSh New member 28/10/07 #40 ../images/Emo45.gifהוא אכן סקסי בחצאית הסקוטית../images/Emo6.gif חח
T TaaaaaaaaaaL New member 28/10/07 #36 ../images/Emo103.gif אם זה היה על מישו אחר זה היה דוחה אב ל בגלל שזה עליוו גם יש לו מכנס אחד עם פסים משו מזוויע !#$%##@ אבל כנ"ל , זה עליו אז זה יפה
../images/Emo103.gif אם זה היה על מישו אחר זה היה דוחה אב ל בגלל שזה עליוו גם יש לו מכנס אחד עם פסים משו מזוויע !#$%##@ אבל כנ"ל , זה עליו אז זה יפה
L LiHiLuSh New member 28/10/07 #39 איאייי המכנס שחור לבן הוא מהמםם ויש לי כזה רק עם צבע אחר!! יותר נכון כמה צבעים חח עם הייתי יודעת שיש שחור לבן היה לי ממיזמן XD הוא ממש יפה וסטטליסטי אע אה טבו אני לא דוגמה לבגדים אני אוהבת הכוללל אלב הכוללל חחח
איאייי המכנס שחור לבן הוא מהמםם ויש לי כזה רק עם צבע אחר!! יותר נכון כמה צבעים חח עם הייתי יודעת שיש שחור לבן היה לי ממיזמן XD הוא ממש יפה וסטטליסטי אע אה טבו אני לא דוגמה לבגדים אני אוהבת הכוללל אלב הכוללל חחח
L LiHiLuSh New member 28/10/07 #38 כן אני חולה על הצקט הזה../images/Emo99.gifיש לי כזה דומה מצמר אלב באסה ועם פרווה לא אמתיתי ואפשר להוריד אותה XDD ושחור חלק חח אבל יש כאלה דברים יפים XD
כן אני חולה על הצקט הזה../images/Emo99.gifיש לי כזה דומה מצמר אלב באסה ועם פרווה לא אמתיתי ואפשר להוריד אותה XDD ושחור חלק חח אבל יש כאלה דברים יפים XD