ראיונות חדשים! ושות'

Shiri from the block

Active member
כן ראיתי כבר אבל אותי אישית כולם שיעממו....
מחכה למשהו עם רג'ינה או מעניין יותר לפחות

Macphista

New member
אני חושבת

שיהיו הרבה מאוכזבים מהפרק הקרוב.
מצד שני יש הרבה מאוד מעריצים שהתאכזבו ממש מהפרקים האחרונים ובייסיקלי כבר מחכים חצי עונה להתקדמות עלילה כלשהי שסוף סוף תקבל קצת זמן מסך.
קשה לרצות את כולם...
הפרק הבא יוקדש לך

Shiri from the block

Active member
כן הרבה מעריצי רג'ינה כבר כוססים ציפורניים אחרי הצפייה בפרומו חחח
נראה לי שגם אתם צריכים להתכונן נפשית לצעקות שלי פה

קיצר לפי מה שהבנתי כל הפרקים הבאים יתמקדו בדמויות הראשיות אז אני לא דואגת לזמן מסך של רג'ינוש אהובתי

Macphista

New member
טוב, זה תלוי מה ההגדרה שלך בדמות ראשית

אני יכולה לחשוב על מיקוד בדמות אחת שהשחקן הוא לא בקאסט הקבוע.
אבל הוא גם סיים את החלק שלו בצילומי הפרק האחרון ביומיים כשהאחרים נשארו עוד שבוע אחריו.

Shiri from the block

Active member
רג'ינה, אמה, דיויד, סנואו וגולד זה הדמויות הראשיות מבחינתי, ולפי התמונות כל אחד מהם יהיה במרכז ב-4 פרקים האחרונים..

ועכשיו מש"ש-

את מדברת על ניל נכון? שהוא סיים לצלם לפניהם... יש הרבה תיאוריות על הנושא אבל אני לא יודעת אם את תרצי לדעת(?) או שאת יודעת בדיוק מה שאני יודעת גם חח

Macphista

New member
נו, תני את המש"ש

ראיתי את התמונות של ניל עם אורורה פיליפ ומולאן, אבל לא הכי הבנתי מה קורה שם. וגם מה הקטע עם כובע ההלוויה של אמה.
מה התיאוריות?

Shiri from the block

Active member
טוב יש רק תיאורה אחת האמת
מש"ש------- השמועות הם שניל ימות...
יש תמונות של ניל עם הסימן הזה על היד של היצור השחור הזה שניסה להרוג את רג'ינה בפרק הראשון של העונה, והרג את פיליפ, אז נראה שהוא יהרוג את ניל... ושההלוויה אולי שלו..
כי למשל ראינו רק את הוק, בל, ראמפל, רג'ינה, אמה, דיויד וסנואו על הספינה לנברלנד אבל לא ראינו את ניל שם בכלל..

Macphista

New member
אה... משש

כן ראיתי את התמונות האלה ולא שוכנעתי.
בכל מקרה, ניל ימות? גם אם יגיע הרייב הזה הוא לא ימות ואין מצב שיקברו אותו. הוא בטח יישן איפשהו עד שרמפל יחזיר את הנשמה שלו מאיפה שהנשמות הולכות אליהן כשהרייב שואב אותן.
אם פיליפ המיותר הזה חזר לחיים אז ימצאו לעשות משהו עם ניל.
אולי רובי תמות? ב IMBD כתוב שהיא משחקת בכל הפרקים הבאים. מוזר.

בכל מקרה בגלל שראינו את השלישייה עם ניל חשבתי שהוא הלך לעולם אחר ונפגש איתם או משהו.
אין מצב שרמפל ואמה יתנו לניל למות.

Shiri from the block

Active member
הממממ מש"ש אז למה נראה לך שניל לא היה איתם על הספינה לנברלנד?
כך או כך משהו קרה לו...

Macphista

New member
ממממ משש

גם נראה לי שרמפל ובל לא נוסעים לנוורלנד. צולמו הרבה סצנות על הספינה שהם לא היו שם. אולי רק הוק, רג'ינה והצ'רמינגס נוסעים ביחד, ורמפל ובל יטפלו בעניין ניל?

אה, מעניין, יש לנו עוד כמה שאלות פתוחות! כמה מרגש! אולי סיום העונה אשכרה יפתיע אותנו!

Shiri from the block

Active member
חחחחח לא יאומן- מש"ש משהו שאין לנו תשובה עליו עדיין!!!!
אולי בכל זאת באמת ניהיה מופתעים מסיום העונה

נקווה לטוב!
העיקר שאמה ורג'ינה ביחד, לא איכפת לי איפה

יסמין@

New member
מש"ש השערתי: מי בכלל אמר

שהם נוסעים לנברלנד? אולי הם חוזרים ליער הקסום?
היו כל מיני רמזים לכך בסניקפיקס

Macphista

New member
ובכן משש

היו רמזים פה ושם שנוורלד תקח מקום משמעותי בסדרה- האם רק בפלשבקים של ניל והוק בשני הפרקים האחרונים או יותר מזה אנחנו לא יודעים בטוח.
אבל, יש תמונות מהסט מהפרק האחרון באזור הספינה ורואים את אמה מחזיקה ספר כל הזמן, מישהו טוען שהוא הצליח לראות/לצלם את הספר וזה פיטר פן.
ואנחנו יודעים שהסדרה קנתה את הזכויות של הדמות של פיטר פן לעונה הבאה ושהוא יהיה משמעותי בה. אז... כן, יש הנחה שהם נוסעים לנוורלנד.
אולי הם נוסעים ליער הקסום, מי יודע. תלוי לאן תמרה ואוון לקחו את הנרי, בטח החבורה תנסה לרדוף אחריהם.
אולי תמרה ואוון נסעו ליער הקסום כדי להגיע למקור הקסם? גם אפשרות.

Macphista

New member
הופה הופה משש

PRE-FINALE EPISODES | As Season 2′s final four episodes continue to unspool uninterrupted, “You're going to see all of our core characters front and center,” co-creator Adam Horowitz promises. Adds co-creator Eddy Kitsis, “Everything that's happened to Snow and Charming and Emma and Regina and Rumple and Belle throughout this season… kind of interlocks as we get to the end, and we get to see them rise to some exciting challenges.” Our heroes' obstacles include Tamara and Greg, whose agenda will soon be spelled out (“We intend to answer that mystery, but it's really about what it means for Emma, Regina, Snow and everyone,” says Horowitz), a “really big” Episode 21 twist for the reunited Rumple and Bae and a major residency issue, as the magic beans become ripe for harvesting. “Obviously, Charming would like to go back home, but Snow is a bit hesitant because she wants Emma to go with,” Kitsis notes. “So... what will happen when Emma is faced with the option of going back?”

MAY 12 SEASON FINALE | It is Horowitz's hope that “And Straight on 'Til Morning” — which leads out of the penultimate episode “Second Star to the Right” — “will deliver on an epic scope of storytelling, but what we're really excited about is the emotion that were going for between these characters and what they're about to experience. We're hopefully pushing them to a new place both emotionally… and maybe literally.”

אז... דבר ראשון- שירי- שכחת דמות אחת שנחשבת למרכזית לפחות בעיני אדם הורוביץ- בל. היפי!
ו... כן, הולכים לעולם אחר, לא ידוע איזה, אולי חוזרים הביתה. משהו יקרה לניל בפרק 21. כיף כיף.
אגב בראיון עם אמילי היא כתבה שבל לא לוקחת חלק בכל הדיון אם לחזור הביתה או לא, היא עוד בענייני לייסי שלה.

Shiri from the block

Active member
המממ אין פה משהו שלא כבר ידעתי-מש"ש הטוויסט כמו שאמרתי זה בטח משהו שקשור לניל והוא בטח יתקע בעולם אחר או שהוא ימות או משהו עם הרייב הזה שקשור לפיליפ ואורורה..

בל לפי הבנתי כן יחזור לה הזיכרון, אבל נראה.. אותי אישית הסיפור שיכחה שלה לא כזה מעניין אותי

וכל מה שהוא טוען שיהיה לא נשכח- זה בטח הסצינה שגרג ותמרה חוטפים את הנרי לעולם אחר..

Macphista

New member
זה מוזר משש

הלילה התפרסמו עוד ראיונות עם אדם ואדם וגם עוד עם אמילי.
אני חושבת שבאמת הרוב חוזרים על אותו המידע שוב ושוב, עם כמה פאשלות- הצחיק אותי שבראיון מסוים אמילי טעתה למקם את הסצנות שלה בעולם האגדות בפרק הקרוב מבחינת הזמן לעומת הפרקים הקודמים של בל בעולם האגדות. סתומה.
אבל זה נראה לי הכי מעניין. שאלות של מעריצים בטוויטר עם תשובות קצרות.
נראה עוד את אבא של גרג, הנבואה על הילד שהורס את רמפל, רובי ממשיכה בסדרה וכו' וכו'.

בכל מקרה, בנוסף לגל הראיונות שנותנים כולם לאחרונה- יצאו כבר כל הסניק פיקס. יש גם אחד בשבילך... ויש גם אחד שמבהיר את עניין הכובע- לא הלוויה.
במקום 5 יצאו הפעם 6 אם מכלילים את הקטע מהראיון עם ג'וש דאלאס.
אני תוהה אם זה סתם נסיון ליצור באז לקראת החזרה וסוף העונה, או רמה כלשהי של... דאגה...
למרות שבשאלות ותשובות שקישרתי הם נשמעים מאוד בטוחים שתהיה עונה שלישית.

מה שכן, נראה לי שהפעם כל הסניק פיקס, הראיונות, קטעי התסריט, הפרומואים האמריקאים והפרומו הקנדי... זהו, מכרו את כל פרק 19.

Shiri from the block

Active member
המממ אוקיי, הראיון הזה היה הרבה יותר טוב-מש"ש הם ענו בצורה הרבה יותר ישירה על הכל, ומאוד מעניין.
נראה את טינקרבל, רובי עדיין נחשבת בסדרה, נגלה איך רג'ינה אימצה את הנרי, נגלה איך אוגוסט ידע שניל זה בלפייר...
הכל בעונה הבאה. נשמע דווקא טוב
אז זה אומר שנראה את אוגוסט הבוגר שובבבבבב יאיייייייייי!

וכן שמתי לב שהם פירסמו הרבה סניק פיקים, וכן, זה באמת לא הלוויה... סתם הדאיגו אותנו חח

וכן ראיתי את האחד ההוא עם אמה ורג'ינה על הספסל וזה ממש עיצבן אותי הסצינה הזאת. יותר מידי קצרה

איפה אמה אומרת סליחה שהאשימו את רג'ינה ברצח של ארצ'י? איפה אמה שאומרת שמרי מרגרט לא הייתה צריכה לגרום לרג'ינה להרוג את אמא שלה?
אוף איתם.

Macphista

New member
אה וגם מלא מצייצים בטוויטר

על הפרקים האחרונים ומבקשים שיראו אותם. אפילו לאנה- תמונה.
בוורלי אליוט גם כתבה שתהיה אונליין ומצייצת בזמן שידור הפרק.
הם עשו את זה כבר בפרק 16. מלא שחקנים צייצו במהלך הפרק ובשידור בארה"ב גם היו כתוביות שמיידעות את הצופים שכולם עכשיו מצייצים.

Shiri from the block

Active member
חחח מה בוורלי קשורה? וכן אני עוקבת אחריהם בטוויטר אז אני רואה את הציוצים שלהם על הפרקים... רק שזה קצת מעצבן כי הם מצייצים לייב ואז כשאני מסתכלת על זה בבוקר אני לא מבינה תמיד על איזה סצינות הם מדברים חח אבל שיהיה...

Macphista

New member
אז אם שתינו מעודכנות

מאותם המקורות אני מניחה שכבר ראית את סקר הזוגות של הסדרה...
הפעם נתנו מקום לכל השיפים- כולל סוואנקווין.
מעניין מי יזכה...

למעלה