ראיונות לבאר שבע

Corpus Magnus

New member
Yippi Kai Yey !

עשית לי את היום, אני כל כך שמח ועולץ שנראה לי שאני אקפץ עירום ברחוב הראשי, כשאני צועק "Hell Yeah !"

mazuzboy

New member
לגבי הסכם

ראיתי פה כמה תגובות שדיברו על " דרך חדשה לחישוב סכם" "דרך ישנה לחישוב.." באב"ג, יש כזה דבר באמת? ואם כן, המחשבון לחישוב ממוצע בגרות באתר של אב"ג מחשב לפי השיטה החדשה או הישנה? מישהו יכול להבהיר לי תנושא. תודה.

ארגינין

New member
סכם בב"ש..

עד שנה שעברה חישבו את הסכם בשיטה מסויימת, ובהתאם היה הציון לזימון לראיונות. השנה שינו את השיטת חישוב, ויש שיטת חישוב חדשה לסכם- שנה שעברה ציון הסכם היה 757, השנה צריך 767- זה לא אומר שהעלו את הסכם ב- 10 נק', זה אומר שהשיטה השתנתה, ושהציון החדש שצריך לעבור הוא 767. השינוי של שיטת הסכם לא משנה לך, כי מהרגע שכתוב לך הסכם באתר של בן גוריון, או במכתב או בכל דבר אחר- הוא מחושב מן הסתם לפי השיטה החדשה, והשיטה הישנה לא תקפה יותר. (פשוט שינו את היחס בין פסיכומטרי לבגרות ודברים כאלה..) מקווה שיותר ברור עכשיו.. שבוע טוב!

mazuzboy

New member
לא אחי לא ממש עזר

אני מנסה להתקבל הרי לעתודה, אין לי עוד סכם באתר, בגלל זה חשוב לי לדעת איך מחשבים, והאם המחשבון באתר של האוניברסיטה מחשב לפי השיטה החדשה או לא. מה זה שהעלו את הרף אומר ששינו את השיטה הכללית לחישוב של סכם?

המחשבון באתר מחשב לפי השיטה

החדשה. לעתודאים ציון הזימון לב"ש הוא בדר"כ 690+-. והראיונות שלהם מתקיימים בסמיכות לראיונות של המועמדים הרגילים. שינו את שיטת החישוב של הסכם בכך (לדעתי, ממה שראיתי) נתנו יותר משקל לבגרויות (מוזרים שכמותם)

mazuzboy

New member
לא נראה לי אחי

אני פשוט עושה קומבינציות של ציוני בגרות במחשבון שלהם עוד מלפני חצי שנה, ולפי מה שאני, כלומר התוצאות שהמחשבון נותן לגבי סכם וכ"ו לא ממש השתנה שם משו. אתה בוודאות יודע שהמחשבונים שם מעודכנים או מניח?

mazuzboy

New member
אה מצטער

לא שמתי לב שענית על חלק מהשאלה. אם תיכול לענות לגבי המחשבונים באתר של האוניברסיטה אם הם מעודכנים לשיטה החדשה .?

ארגינין

New member
עובד לפי השיטה החדשה

וכמו שכתבתי- זה לא אומר שהרף עלה (!!!) זה רק אומר שהשיטה השתנתה. דברים יותר מדויקים אחרים בטח יודעים פה.. בגדול אם אתה עתודאי אתה צריך פסיכומטרי של 700+ (גם אם זה 710-720) ובגרויות שהן כולן סביב ה- 90+.

dorin276

New member
אוווווווף מתי כבר נקבל זימונים

לראיונות בב"ש???? נראה לי שהשבוע כבר הגיוני בהחלט לצפות למכתב מהם! הראיון שלי בב"ש בשנה שעברה היה ב-8 ביוני.

למעלה