ראיתי את הסצינה שאורן ניגש לדלת ודיבר עם איתן

דיי3

New member
ראיתי את הסצינה שאורן ניגש לדלת ודיבר עם איתן

שמעתי אותו מספר לו על מקרה הבוהן של דניאל. לכן היה לי ברור שלא דניאל סימסה לו בלילה.

רותי167

Well-known member
קרן הרעה מעלילה על דניאל שהיא סימסה

לאיתן. איך קרן לא מבינה שליבו של איתן עם דניאל? אתמול כשהבנים ישבו בחצר שלהם ודניאל הגיעה איתן קרן מאושר,ליטף את הרגליים של דניאל ולא היה מקום לספק מה הוא רוצה לומר לה.

MICHI2404

New member
קרן פשוט טיפשה וחסרת ביטחון שתמשיך להעליל

דברים על דני, זה רק מחזק אותה...

אני לא מבינה למה כל הרוע הזה לקרן

כל הבנות שם בוילה באו לאותה המטרה ....לכולם מגיע הזכות לנסות להיות עם איתן.....דניאל חושבת שהוא רק שלה .......ולא מגיע לאף אחת אתם לא חושבים שהיא מגזימה........אז שאיתן יקח את כולם לסלון ויגיד המשחק נגמר בחרתי את דניאל לכו הביתה נו באמת ואתם משמיצים את קרן שגם לה יש זכות לנסות וכל אחת שם לא רק קרן

חני156

New member
לקרן וחברותיה מגיע זלזול כי הם רעות!!!

אין שום רע בלהילחם על גבר שאת רוצה.. אך לא כל מטרה מקדשת את האמצעים. בזמן שקרן נלחמת בכל הכח ברוע וריכולים על דניאל עם הבנות וגם עם הבנים דניאל עסוקה רק באהבה לאיתן ולקירבתו לא בוחשת לא מקללת ובטח ובטח לא מתלכלכת באסטרטגיות!!

חני156

New member
כולם מרכלים,נכון

רק יש הבדל גדול בין לרכל לבין אסרטגיות אייך להפיל את דניאל ולשגע אותה ולככת לספר לבנים דברים על דניאל (ע"י קרן) בידיעה שזה יגיע לאיתן.. לרכל עם הבנות ולהשמיץ את דניאל ודרכה בכל הזדמנות.. לא שמעתי את דניאל עושה זאת על קרן.

רגע רק רגע

Active member
אבל...

האם כולן תכננו לשלוח הודעות סרק רק כדי להוציא מישהי מדעתה כמו שקרן, ליהי ואתי תכננו? האם כולן חיקו תוך הפגנת זלזול ובוז את שאר דיירות הבית כמו שליהי, קרן ואתי חיקו? האם כולן עשו חרם בזוי ורצח אופי על שתי בחורות (!!) כמו שאתי, קרן וליהי עשו? וישנן עוד המון דוגמאות לסיבות שקרן מצאה עצמה כדמות שנואה.

זה מעציב אותי../images/Emo45.gif

שאנשים מבוגרים (אמורים להיות בוגרים) לא יודעים שיש לרכל.. ויש לרכל...

אביבה75

New member
זו נבלה וזו טרפה אבל קרן זה המוח קרן ציר הרשע

קרן שמתי לב שהיא מובילה יותר ברוע באסטרטגיה בתחמנות בחוסר יושר והמשיך עוד ............... אני בטוחה שהרבה חושבים כמוני שבוע טוב לכולם ובשורות טובות

noaxxx

New member
שתעליל כמה שהיא רוצה, העיקר שאיתן יודע מה היה

הבנות שקרובות לדניאל גם יודעות מה היה,

ליאורי13

New member
קרן מעידה על עצמה שהיא רעה

מי אנחנו שלא נסכים?

24שעות1

New member
קרן האנושית ביותר שם עד עתה

דניאל - אובססית ומשחקת אותה בגדול , רק על מנת לכבוש כי היא חייבת לנצח . ליז - מעורערת אורטל - רב הנסתר על הגלוי בעברה, ולכן משחקת את התמימה

שאפולי

New member
השאלה ר אם קרן כזאת אהבלה

שהיא לא מביה ששקר כמו "עשינו סקס" יגיע לאיתן.. בכל אופן אני לא ממש מאמינה לה שהיה סקס- ואם היה הו א היה מתוך אלכוהול מצד איתן ומתוך אסטרטגיה במקרה שלה.

MICHI2404

New member
הם שכבו בודאות. קרן תיכננה את זה באותו יום

שאיתן אמר לה שהוא קשור יותר לדני כי איתה זה כבר 4 קירות ועם קרן קיר אחד. קרן רצתה עוד קירות. והכי מצחיק אחרי שסיפרה לליהיא שהם שכבו, היא אומרת לליהיא: רציתי לשאול את איתן נו נוספו לי קירות... פשוט בחורה פאטטית...

למעלה