אני אאמין כשאני אשמע את זה מעוד מקור ממש פאטתית. מה גם שאין שום ספק שדניאל מעניינת אותו הרבה יותר.
ש שאפולי New member 7/8/11 #21 אני אאמין כשאני אשמע את זה מעוד מקור ממש פאטתית. מה גם שאין שום ספק שדניאל מעניינת אותו הרבה יותר.
A adiyon2 New member 7/8/11 #24 ואני שואלת מתי הם הספיקו לעשות סקס הלכו לישון בארבע בבוקר אחרי סרט, קמו באחר עשרה, ארוחת בוקר, מסאג' משחקי חברה. מתי בדיוק? גם אני חושבת שהיא אמרה סתם כדי שיגיע לדניאל.
ואני שואלת מתי הם הספיקו לעשות סקס הלכו לישון בארבע בבוקר אחרי סרט, קמו באחר עשרה, ארוחת בוקר, מסאג' משחקי חברה. מתי בדיוק? גם אני חושבת שהיא אמרה סתם כדי שיגיע לדניאל.
K Klayhamn New member 7/8/11 #25 גם מאיך שקרן נראתה עייפה ומבואסת, אז אם באמת היה סקס, זה בטח היה הדבר המדכא ביותר ביקום
B billc New member 7/8/11 #20 לא הבנתם כלום דניאל אמרה שהגיבה לו, מאיפה לקרן לדעת מי התחיל בSMS? אולי איתן סמס שהיה בשירותים, ודניאל הגיבה שהוא כבר חזר לקרן בקיצר לדעתי האיש הרע בסיפור זה איתן הוא שוכב עם שתי בחורות, הוא מתנשק עם שלוש ואת מי אתם תוקפים? את הקורבנות
לא הבנתם כלום דניאל אמרה שהגיבה לו, מאיפה לקרן לדעת מי התחיל בSMS? אולי איתן סמס שהיה בשירותים, ודניאל הגיבה שהוא כבר חזר לקרן בקיצר לדעתי האיש הרע בסיפור זה איתן הוא שוכב עם שתי בחורות, הוא מתנשק עם שלוש ואת מי אתם תוקפים? את הקורבנות
M MICHI2404 New member 7/8/11 #26 פשוט תענוג צרוף לראות את איתן ודני עם אורן, הכל מאוד זורם, טבעי, ויש ביניהם כימיה מעולה. לא מאולץ ומאוד מאוד מצחיק ומרגש....
פשוט תענוג צרוף לראות את איתן ודני עם אורן, הכל מאוד זורם, טבעי, ויש ביניהם כימיה מעולה. לא מאולץ ומאוד מאוד מצחיק ומרגש....
M meytula New member 7/8/11 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל מילה בסלע תענוג רצוף
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל מילה בסלע תענוג רצוף