אתה עדיין מרטיב במיטה, נכון?
>> הו, נפש תאומה שלי! גם אני דומה לך! אל תגיד את זה, אין שום דבר דומה בין יצורון קטן ודורש צומי כמוך לביני. >> , בתור אחד שגדל כילד-כיפה הו, מרד הנעורים... >> אתה כיהודי אמור לשמש דוגמא לגויים בלהבלה, תחסוך ממני את ההטפה שלך. >> אסור לנו לעמוד על ההר, להביט על אלו שנמצאים למטה ולומר: ´אנחנו יותר טובים מהם´" היי, אתה לא זה שאמרת "לא כל אחד יכול להיות שטניסט" (וכששטניסט אומר את זה - המשמעות היא שהוא חושב עצמו טוב יותר מאחרים). >> אני רואה שבתור אדם דתי שהמילה "טכנולוגיה" מעוררת בו פוביות למינהן מאיפה הבאת את זה? פרוספקטים של נוער שינוי? >> הבטתי באינפו שלך וראיתי שאתה מסתובב בפורומים של דתיים ושל ליבוביץ חבל, זה לא מה שכתוב שם - כתוב שם שאני מסתובב בפורום של ליבוביץ. לא כתוב דבר על פורומים דתיים אחרים. >> זו הייתה ההלצה הכי טיפשית ששמעתי בחיי מה שמוכיח שאתה בור מוחלט, אם אתה חושב שזו הלצה. >> נתחיל בכך שבכל פעם שאני עובר ברחובותיה של תל אביב, עונד את הבאפומט שלי או צלב הפוך מתקרבים אלי חרדים ומתחילים להטיף לי כמו חבורת קופים. כמה שהחזרה בתשובה היא דבר רצוני... כבר אתה שופט אותי? מאיפה לך על הידע שלי בליבוביץ´? עפ"י ליבוביץ´ ככה ועפ"י ליבוביץ´ ככה אבל כמה חרדים, כיפות סרוגות, חסידים ושאר ירקות באמת הולכים עפ"י "התורה" שלו? במילים אחרות - אין לך מושג מהי הגותו ואתה סתם מקשקש, הבנתי. >> דרך אגב, אני לא פאגאני, לא שאמאני ולא יהודי. לא, אתה סתם ילדון שחטף מכות יותר מדי, ושיחק יותר מדי VAMPIRES, ומצא איזו אידיאולוגיה "קשוחה" שתגיד לו שהוא טוב יותר. צור איתי קשר עוד כמה שנים - אחרי שתבין כמה מטומטמם היית.