ראיתי כבר שני פרקים מ"הכי גאים שיש"

*GormE*

New member
ראיתי כבר שני פרקים מ"הכי גאים שיש"

או איך שהמתרגמים החליטו לקרוא לזה, ויש משהו ממש לא הגיוני מבחינתי הילד לא מסוגל לצייר ככה, אין לו את האישיות הדרושה לכך -כל מי שאני הכרתי עד היום שמסוגל ליצור כך, יש לו לפחות את האישיות של בראיין -בטוח בעצמו ורע כלפי מי שממש לא אכפת לו ממנו. זו לא משוואה קבועה, זה פשוט ככה ע"פ נסיון אישי אמנם הציורים טובים, אבל גם אני בספק רב איך ילד בגילו (בגילי) הספיק ליצור כל-כך הרבה בכדי לפתוח תערוכה? *הדברים הקטנים שמשגעים את איבי*

Charlys Angel

New member
סליחה? ../images/Emo4.gif

פשוט תסלח לי! אבל לי אין שום דבר רע להגיד על הסדרה הכי גאים שיש! זו סדרה פשוט מדהימה, ואני לא מבין למה אתה בכלל מתלונן. תסלח לי, אבל יש כאלה שבאמת מציירים יפה, וחוצמזה ג´סטין לא צייר כל כך הרבה - התערוכה לא שלו אלא של האגודה של ההומו-לסביים או משהו כזה בבוסטון, הוא כולה תלה ציורים על קיר אחד... מקווה שעניתי לך על הדברים הקטנים שמשגעים אותך...

*GormE*

New member
ראשית- אני בת.

שנית- לא הייתי ממליצה לך לאהוב משהו באופן טוטאלי, עד כדי הערצה עוורת. פשוט הפחיד אותי איך שהגנת כך על הסדרה ושוב, קשה לי לקבל את הזעטוט המרגיז הזה שאמור לייצג בין השאר אמן. הוא לא. הוא הילד הקטן שנגרר אחרי בראיין המניפולטיבי והמגניב, והמבוגר בין השאר, אם הוא באמת היה יוצר ככה, אז היה לו אופי שונה לחלוטין זה לא משהו שקל להבין, אלא אם כן אתם באותו מצב

DJNYC

New member
אין קשר בין עיסוק או כישרון

של אדם לבין איך שהוא מתנהג. ברייאן הוא לא כל כך מנופלטיבי, הוא דווקא די ישיר (שזה שני הפכים) הוא לא נגרר אחרי בריאן, אלא הוא אוהב אותו, וזה לא אומר דבר ולא חצי דבר על כישוריו כאומן.

MARMELAD

New member
איבי מחמדי

הרי ברור שאת חייבת להנות מהסדרה. אם הוא נהנה כולם חייבים. קאפיש? תהני אמרתי!

Charlys Angel

New member
../images/Emo12.gif

יש לי רעיון - אולי תהרגי אותי וזהו?! אפשר לחשוב מה אנחנו עושים מהסדרה הזאת! אני אומר סדרה יפה, את מחפשת את הדברים הקטנים שמכניסים אותך לקריזה - אני מקווה שאני לא נכנסתי לרשימה הזאת... ואני ממש מצטער אם אני מפחיד אותך! זה ממש בלי כוונה! יכול להיות שגם את צודקת בקשר לזה שזה לא משהו שקל להבין, אבל ברור שאת כן מצליחה. (אל תחשבי שזו הערצה עוורת, ואהבה טוטלית שלי לתוכנית, אוקיי? זה פשוט משהו אישי...)

אמממממממ

כישרון ציור לא קשור לאישיות. כן, ציור גורם לאנשים להתפתח לכיוון מסויים, אבל להגיד שמי שמצייר מתנהג בצורה מסויימת זה פשוט לא נכון. חוץ מזה, הוא לא פתח תערוכה, הייתה תערוכה לציירים הומוסקסואלים, והיה קיר פנוי אז שמו שם כמה דברים שלו. הוא בהחלט לא היה חלק מרכזי בתערוכה. מר מומין

אופק L

New member
בישראל יש ילדים שמציירים ומציגים

בתערוכות גם בגיל 14.5, אחד מהם רואיין בחדשות והולך ללמוד באיטליה אצל אחד הציירים המפורסמים ביותר. כנסי לפורום "אומנות" האם מישהו שם נראה לך רע? מגעיל? סנוב? זו גם לא משוואה קבועה כמו שאמרת. רוב האומנים (ואני מדבר מניסיון) הם אנשים רגישים לסביבה, עדינים, שמשתמשים בכוח הדימיון בכדי להעביר מסרים דרך ציור ופיסול. בריאן לא טיפוס רע, הוא פשוט חי בבועה ומתעלם מכל מה שאין לו איבר מין זכרי וחזה שרירי, יש גם אנשים כאלה.

DJNYC

New member
אופק - אתה טועה

הדמות של בראיין היא דמות אמיתית, הוא אומר ועושה מה שהוא רוצה. הוא לא חי בבועה, להיפך הוא חי בעולם. הוא לא מתעלם ממה שאין לו זין, הוא גם חבר, בן, אבא ועוד... הלוואי על כולנו להגיד ולעשות מה שאנחנו רוצים.. זה נקרא חופש.

אופק L

New member
לא מאחל לאף אחד אבא כזה, שבקושי

מופיע. חבר של מי? של מייקל? בגלל זה הוא מתייחס ככה לבן הזוג החדש שלו במקום להיות שמח שהוא מצא מישהו? בן של מי? של ההורים שהוא דיבר עליהם כאילו מדובר בשונאים הכי גדולים שלו? של אנשים שלא יודעים עליו שום דבר והוא כבר כמה שנים לא פגש? בריאן נחמד בתור דמות בסידרה, אבל הוא רדוד ופוגע באחרים סביבו.

DJNYC

New member
אופק - אתה יודע מה?

בוא נשאיר את הדיון כרגע פתוח אוקי. תראה את כל שאר הפרקים ואז נדון על זה שוב.

הוא לא כזה...

לפי דעתי הוא באמת די מאוהב בעצמו, ומיודע לערכו. הוא שם את האושר שלו, את הרצון שלו מעל למסגרות החברתיות, ובאמת לא שם יותר מדי זין. לעומת זאת, הוא בונה חומות מסביבו כדי שלא ישמו לב לדבר הקטן שקוראים לו לב... אבל יש לו לב, וכם איכפת לו, אם לא בדרך אחת אז אחרת. מר מומין

אופק L

New member
לא טענתי שהוא מפלצת או אדם רע

לחיות בתוך בועה זה לא דבר בהכרח שלילי. אני חושב שאדם שבקושי מבקר את הבן שלו, ששוכב עם כל דבר שזז ואחר כך מתייחס אליו כמו אל זבל, שרואה שלחבר הכי טוב שלו (מייקל) יש בן זוג ולא שמח בשמחתו - הוא לא אדם חיובי במיוחד. הכי הפריע לי שהוא סיפר על התאונה והכל כשהוא יודע שמייקל מבלה עם בן הזוג שלו - מה המטרה? מדוע סיפרת שיש לך זעזוע מוח ואחרי חצי שעה נסעת לבבילון לשחק בקצף?

אופק L

New member
אתה יודע איך זה, פולניה אומרת שהיא

לא הכינה כלום ומוציאה מהמטבח כמויות של אוכל שיכולות להספיק לחודש. או אמא חוזרת מקניות ואומרת שהיא "בקושי קנתה משהו" כשהיא מילאה שתי עגלות עד אפס מקום. אז הוא אמר לו לא לבוא, אז מה? הוא מכיר את מייקל, אנחנו מכירים את מייקל. בחייך, אחרי שהוא מספר לו על זעזוע מוח, ועוד כל מיני שטויות רפואיות - מי לא היה בא? זה החבר הכי טוב שלו זה לא סתם זיון שהוא תפס בבבילון. אולי באמת כדאי שאני אראה את כל הפרקים ואז נעשה דיון על האישיות של בריאן, ג´סטין, מייקל, אמט וכל החבורה

אין ספק שבריאן בן אדם מניפולטיבי

דורשני וצורך צומת לב... והוא נוראאאאא אוהב את כל הקטע של לסובב אנשים (ב"אנשים" אני מתכוון למייקל כמובן) על האצבע שלו. אבל לפי דעתי כן איכפת לו, ולמרות שהוא מתנהג כמו שמוק הוא לא כזה. לדוגמא, הוא לא הזדיין עם המבוגר שפיתה אותו תמורת חשבון פירסום, ולמה? בגלל הילדים שלו. כן איכפת לו. מר מומין

אופק L

New member
יש גם צדדים אחרים לקטע הזה

כבר העובדה שהוא התפשט וישב ליד הלקוח שלו בעירום מלא, מצביעה על חוסר איכפתיות (הלקוח הרי סיפר לו בבבילון שיש לו ילדים ומשפחה). יפה מצידו שהוא לא הלך עד הסוף וסירב לשכב עם הלקוח.
ולא לשכוח שכשהוא שיחק ברופא וחולה עם הלקוח, האמא של הבן שלו חיכתה בבית והכינה ארוחת ערב גדולה

הנקודה היא

שלמרות שכבר היה באמצע הדרך לקראת הסוף, ולמרות שיכל להרוויח מלאאאא מזה, הוא החליט שלא. בסוד הוא החליט את ההחלטה הנכונה.

למעלה