ראיתי כבר שני פרקים מ"הכי גאים שיש"

*GormE*

New member
פה פה פה!!

קודם כל- בראיין הוא מורכב נורא, ככה שכל מה שאמרתם הוא נכון! ובקשר לאמנים צעירים, טוב, אני באמת בספק בקשר לכישורם. הכרתי המון אנשים שמציירים מכל מיני חורים נידחים בארץ, בגילי פחות או יותר, ואם למישהו יש את המגע- אז אני יכולה להרגיש את זה. לרוב אני לא אומרת את זה לרבים, אבל אם כבר בגיל הנ"ל יש את האפשרות לצייר באופן כל-כך מקצועי כמו בציורים של ג´סטין, אז אני ראשית מזדהה מאוד עם הצייר, שנית, אני קולטת את האופי שלו. האנשים שפגשתי שמציירים ברמה כזו מסתכמים ב-2. ולכן מאוד נסערתי שראיתי את הציורים, והרי האופי ממש לא כמו הצפוי, וכמו שציינתי- אולי נסיוני מועט, אבל יש דברים שפשוט מרגישים. יש דברים שנעשים מומחים לזהותם. וזה הכל.

Shandi*

New member
מה עובר על בריאן

במקרה ראיתי כמה פרקים, וחשבתי על משהו. תפקידו של בריאן בסדרה זה להוות ניגוד לסטיגמה שבחורים הומואים הם בהכרח רגישים ועדינים יותר מהזכר המצוי. וכאן יש טיפוס שהוא גם גיי וגם MALE SHOVINIST PIG. איפה היתה הסדרה בלעדיו?

תשמע...

הומסקסואליות הינה השוביניזם הגדול ביותר. גברים כל כך יותר טובים מנשים, שעדיף להזדיין איתם מאשר איתן.
בדיחה כמובן. הוא הציר המרכזי בסידרה, ללא ספק.

Shandi*

New member
עלית על משהו!

האם אתה רומז לכך שכל הגברים השוביניסטים בעצם בתת-מודע שונאים את הנשים ומתנכלים להן בגלל שהן זוכות לשכב עם גברים והם לא? אני כל כך הולכת לשתף בתאוריה הזאת כל מאצ´ו שאפגוש!
ז"א אם אני בחורה סטרייטית זה אומר שאני חושבת שגברים יותר טובים מנשים? ושכל הבחורים הסטרייטים חושבים שנשים יותר טובות? הלוואי.

למעלה