ראיתי עבמים,בעבר השפעתי מרחוק על אנשים,

ראיתי עבמים,בעבר השפעתי מרחוק על אנשים,

לחלק מה"מזל הטוב" שלי במשך השנים-אין הסבר הגיוני. שלום רב למאמין,למנהל ולכולם, אני מעיין בפורום זה מהזמן שהמאמין עדיין ניהל אותו.להלן שאלתי לכבודו:לפעמים כשאני נשכב במיטה,או מתעורר,אני חש לפתע שהולמים בי במוקד אחד או יותר.מיטת העץ הכבדה וגופי יציבים ללא ניע,המזרון בלבד עולה ויורד.תופעה זאת אינה :שיתוק שינה, כיווצי שרירים,רעידות גוף,רעש אדמה,חלום,מסע אסטרלי וכיוצ"ב.בעת האירוע אני ער,מתפקד בחופשיות ובמחשבה צלולה.אינני מעונין להפסיק את האירועים אלא לחקור אותם.במהלך בדיקות האירועים-הם נעלמו לפני כחודש.האם אפשרי שאנרגיה לא נראית הנוצרת כתוצאה מהפעלת מוח מאומצת(פתירת בעיות חשבוניות בחשיבה)-גוררת את האירועים הנ"ל?

hamamin

New member
יתכן שהכרחת המח למקצב מאולץ

כמו מדיטציה טרנצדנטלית או חשבון יוצר מצב של הפעלת תוכנה רוחנית ,אירועים במימד אחר. בשל שתי סיבות פשוטות להסבר[יש כניראה הסברים מורכבים בהרבה] מקצב הדיבור האיטי, וראית תבונית[אנחנו רואים את מה שאנחנו יודעים ומבינים,לא ממש מציאות אלה פירוש תבוני-צורני שלה] של המציאות. המציאות הנילמדת ולא הניראת ו"חשיבת מילים",איטית, חוסמות לנו קישור אפשרי לעולמות \מימדים מקבילים וקרובים. פה לא מדובר באנרגיה אלא בתדר שונה ומהיר בהרבה של תפיסה חושית-חוויתית שקפאה בילדות לצורכי תפקוד בעולם ה"אמיתי". אלו המסקנות שלי מעשרות שנות חקירת הנושא וחיוויו לעיתים רחוקות. יש אומרים שהורמון מסויים בבלוטת האיצטרובל במרכז המח ,קרוב לאיזור הראיה ,אחראי לראיה "על חושית". מקווה שעזרתי במשהו. אין ,לדעתי, כמכשף לא יעיל ולא מתפקד,כל ערך ממשי לחוויות מלבד הבנת רב- גוניות העולם . בפורום "תיקשור וריפוי עם ישויות אור" מבינים יותר ממני בענינים אלו.

למאמין, תודה על תשובתך,

הסברך נכון לגבי האירועים בהם אינן מתרחשות תופעות מוחשיות,ממש בפועל,כמו מזרון עולה ויורד. עם כל הכבוד להמלצתך בקשר לפורום תקשור עם ישויות אור,לא נראה לי שיש להם הבנה בנושא,מאחר והם כותבים על שלום הזוי,ישויות המבקשות שנהיה טובים יותר ומזהירות אותנו מפני סופנו המר אם לא נשכיל לשמור על הטבע,פרחים פסטליים ואידיליים... לדעתי הם בדו אמונות תפלות חסרות שחר המשמשות להם כטעמים כביכול עבור לא להאמין בתנך. אני אינני מאמין לא במצוות שבתנ"ך ולא בעבודת האלילים שלהם.בכל אופן עבור הבידור הם גדולים.

hamamin

New member
בלי להוסיף דבר משמעותי....

קרלוס קסטנדה ,סופר מבריק שנתן משמעות ועומק לנושא, חילק את ה"רואים" לשני פאזות [אין לי מלה אחרת]---חולמים ולוחמים, טלפטיה וטלקינזיס בלשון אירופאית--- בפאזה השניה אין לי כל מושג. הנטיה האנושית לתת "הסברים " מלאי משמעות לתופעות פילאיות של המציאות יצרה את התרבות. גם המדע שאביו הרוחני היתה הפילוסופיה הקדומה והמיסטיקה הוא היום מעין דת עולמית. כאנטי -תזה,לפלא, יוצר האדם שתי תגובות עיקריות -- 1.אידאליזציה וסיפורי פוגי למינהם. 2.הדחקה,והכחשה של הפלא כשיגעון והזיה. גם נושא העבמים והחוצנים שהוא יותר לא ידוע מידוע למעשה,"מעובד" לפי שתי הצורות המבניות האלו. היה פסיכולוג אחד,יהודי,וויקטור פרנקל שמו בימים של זיגמונד פרוייד וקארל יונג [חוקר עבמים רציני בעצמו] שהגדיר את מהות האדם "כיצור שנותן משמעות" [מושגים ,הגדרות] למציאות הסובבת. אריק הקיבוצניק[יופולוג וותיק ממעגן מיכאל] למשל ,הגדיר את הפורום הזה,למשל,כבית משוגעים ממש. בפורום שלו,תעלומות, מטגנים אותנו יום יום, כמו סרדינים בשמן עמוק. פורום ישויות פתר את החרדה באמונות משיחיות למינהם. ועוד יש לנו את אובמה......

franse

New member
פורום תעלומות עוסק בדיוק בנושאים של פורום זה

העובדה שהם שונאים את הפורום הזה היא טריק של MC שנעשה על ידי חוצנים. הפרד ומשול. אין לזה כל הסבר אחר. מייסד הפורום (קומונה) ומנהלו אריק עבר חוויה קשה עם עב"ם לפני כמה שנים - על פי דבריו. היא פורסמה אז בפורום זה. הוא מוזמן לחזור ולספר עליה. אני אגב עדיין חסום שם - תעלומה בפני עצמה.

לצערי לא מוכנים להסיר את החסימה

ביקשתי והצעתי, אך לצערי כאמור, בקשתי נתקלה בסירוב.

franse

New member
החסימה הוסרה, תודה.

החסימה בוצעה על ידי MC: עוררו בבחור תגובת יתר להערה תמימה. זה קורה לי הרבה. יש סביבי צוות רעים שמנסה לשבש את חיי כמה שרק אפשר.

קראתי בתשומת לב את התוספת שלך,אין ספק

שאתה צודק בחלוקתך:לחולמים מול לוחמים,אידיאליזציה כנגד הכחשה,הסברים מפולפלים שאין מאחוריהם תמיכת ידע נתונים מוקדם שחסר לנו. נכונים גם יתר הסבריך המצביעים על הבנה וירטואוזית בהערכת בעיות ללא עירוב סובייקטיביות ורגש אישיים(זה כולל גם את יחסך לאובמה),תכונה זאת נדירה בימינו,אך יחד ולמרות כל זאת הנך מתחבט ומחפש פתרון קסם סמוי שעלול להמצא בפורומים שהנך משקיע בהם, לדוגמה,צבי ינאי התייאש מהחיפוש ללא תוצאות והיום הוא תומך במקרו-אבולוציה המקרית ושולל תכנון תבוני, אשר שניהם חסרים הוכחות ממשיות.

fire snake

New member
זה חולמים ויוקשים - לוחמים הם כל מי

שאינם קרבנות. ייקוש stalking לפי אחת ההגדרות - היכולת לקבע כל נקודת מאסף (לסבר את האוזן - קישור למציאות) שמגיעים אליה בחלימה (כלומר - לתפוס את המציאתהשלמה, ליצוא לה מערכת פירושים שתאפשר תפקוד)

hamamin

New member
אני רק הדובר [פוליטיקאי] של המכשפים

אני מנסה לסנטז [יש אומרים לפנטז] בין השקפות ארציות מקובלות, אידיולוגיות ומדע ל"רוחני". לא לגמרי ברור לי אם יש בכלל יכולת שליטה לאדם "תחת השמיים" או שה"בני ברית",חוצנים וישויות נוהגים בנו כילדים קטנים של הרוח הגדולה... ברור שעוצמתם גדולה ובו בזמן נוכחתי שגם החולמים[הפילוסופים החופשיים] ולא רק היוקשים [הציידים בכוונה למעשה] יכולים לרכז עוצמה בלי להבין את המהות של העולם,על פי הכוונה הנקיה. שום אירגון מכשפים רציני לא היה מקבל אותי כדתי מאד [הנשר שלי הוא לבן טהור] ושום דתי לא היה מקבל אותי לכת שלו מבוז מוחלט לאלוהי הדתיים. הרומן שלי עם האחד -השלם -האינסופי הצליח כל כך ,עד עכשיו, ששום מאהבת לא עברה אפילו ,ברחוב שלי..... [ברור שאת צודקת בהגדרות המדוייקות אבל מעולם לא אהדתי את הנשר השחור זולל התודעות]

לטנגו דרושים שניים, האחד-השלם האינסופי

שתואר ב"מטריקס" אינו מזווג זיווגים,מכאן נובע שהיוקש לא צלח בצייד.היוקש (נמרוד בן כוש) הנו רוחבי, היינו, אין עינו מצרה אופקיה לציד חיות בלבד,אלא עיסוקו גם בציד מאהבות.תרוץ קלוש הוא לתלות את האשמה במישהו ערטילאי המפקפקים בקיומו.בכל מקרה,אם כך הדבר,אזי,האם "הדסי הנכדה" הגיעה על כנפי החסידה ? כשהחייזרים מנעו מהאסטרונאוטים שנחתו על המאדים להדליק גפרור לצורך בדיקת חמצן,הם תמהו למה אסור? אז החייזרים צעקו עליהם:שבאס שבאס (שבת).

hamamin

New member
אתה מקבל התיחסות מקצועית מ F"S

רק תגיד מאיפה הבאת את הדסי הנכדה ונישאר חברים [?]

למאמין,אני מתנצל ונישאר חברים,שלחתי אליך

בדוא"ל פרטי, את המקור כי ה"מסר"אינו פועל.

fire snake

New member
אבל מה האבל?

"הנשר השחור" הוא רק ציור העטיפה... וזלילת התודעות... אקולוגיה, ווטסון. הרי בסוף (אינשאללה) יוצאים למסע. כך שאין סתירה. זה כמו לומר שאתה לא אוהב את הזאבים הטורפים בשר אדם - אין מה לא לאהוב בהם. "האדם" זה אוסף של דברים די שונים. לעומת זאת "הלוחם" - כן, שום מאהבת??! אז משהו לא בסדר עם הרומן שלך! מה שלי הוא אמר - שלא במקרה הוא יושב על אותה פרדיגמה של אבא, וגם של אהוב.

hamamin

New member
אקולוגיה [!?] אין עליך\לא מסכים בכלל.

וואלה, את פיקחית [אמרתי כבר פעם] את רוצה שאני אתפתל קצת,אז היו כמה התחלות חיוורות, לא הגיע עד לכוס קפה. למעשה היום ההוא היה אפרורי ,מלא עננים ודמעות,והאור שיקף אפילו אפרפרות על הצוחר המושלם, אפרפרות קלה,אותה אי - וודאות שמאפשרת התאהבות. מי יכול לסבול שלמות. ואחר כך בגובה העיניים. מי יכול לצאת מזה----אבא חבר אהוב [מתאים לזכר ונקבה על פי החוק] בכל מקרה, הנצח היה ברור.

למעלה