ראיתי עבמים,בעבר השפעתי מרחוק על אנשים,

hamamin

New member
אמנות הפיוט---

זו הדרך שרכיכות מסויימות מתמודדות עם משהו קשה--- או פנינה או צדף או קונכיה ---לפעמים זה נגמר בטיפה מיץ לימון ושלוק אחד---- זה לא פיר, אבל אני סוגר את המכסה של קופסת התכשיטים, לפחות לרגע זה,בלי הבטחה כל שהיא. -----לחשוב שהכותל המערבי עשוי אבני גיר,ענקיות,שהם סילעי משקע של צדפות קטנטנות שניזונו מאצות עוד יותר קטנטנות מהן והוא,הכותל,רק חלק קטן וחיצוני ממקדש ענק למלך מלכי המלכים שהיה בסך הכל שבט חוצנים קטן ועצבני זולל כבשים ו\או פרות הבשן -----איך הניפו הכהנים את הפרות השלמות על מיזבח הקונכיות הזעירות ששקעו לאיטן מיליוני שנים בים הקדמוני ?----- [וכך הלאה מתפתלת הקונכיה בספירלה אין סופית---הזמן הוא השפה שבה נכתב הנצח] אפרופו.

franse

New member
לירצו יאכלו - אינני חושב שתנועת המזרון

שאתה מתאר יכולה להיווצר כתוצאה מהפעלת מוח מאומצת. לדעתי מישהו חוצני משתעשע איתך וסיבותיו עימו. על פי מה שלמדתי בלוטת האיצטרובל אחראית לראייה על חושית ולא הורמון מסוים בה. לגבי פורום ישויות אור: המצב שם יותר מסובך ממה שהוא נראה. האנשים שאתה מדבר עליהם לא בדו אמונות תפלות חסרות שחר מליבם אלא נמצאים תחת מניפולציה מוחית שמבצעים בהם חוצנים. באמצעות מניפולציה זאת ניתן לשכנע אנשים בכל מיני רעיונות פנטסטיים שאין להם אחיזה במציאות. הם מסתמכים על "ספר הידע" שהוא אוסף רעיונות ניו-אייג' כה מבולבלים והזויים שרק מי שדעתו הופקעה ממנו יכול למצוא בהם משמעות. מי שחושב שהם יתפכחו אחרי 2012 כשיתברר להם שחלק גדול מהנבואות לא התגשמו טועה. על פי "ספר הידע" היישום של הרעיונות המתוארים בו יתרחש רק בעוד כ- 270 שנה, כך שיש עוד הרבה עבודה לעשות עד שהאנושות תהיה "מוכנה". הם יתפכחו רק כאשר יבינו שהם תחת מניפולציה.

ל france לא ידעתי על תאורית המניפולציה המוחית

אני חדש בעסק,תודה לך שהארת את עיניי,סברתי לתומי שאותם מאמיני ישויות על-זקוקים נפשית לאמונה ולכן בנו לעצמם את האמונה המתאימה עבורם. בהקשר השני,אכן אני חושד כמוך שמשהו לא מוסבר מהתל בי.יתרונו הגדול הוא בזה שאינני רואה אותו,אך יש לו גם חסרונות:הוא נרתע במהירות ממראות (ראי),מאור.מתנועות ארוכות בידיים ומסרב בעקביות ליצור קשר. בכל פעם שהוא מגיע לדקה או שתיים,אני לומד עליו עוד פרטים ובוחן מסקנות שהבנתי מפרטים קודמים. תגגל my bed shaking ותיווכח שזאת היא תופעה רחבה בעולם.ושוב תודה על התיחסותך.

fire snake

New member
נשמע כמו ישות כלשהי

אם אתה רוצה לדעת מיהו, שאל אותו "מי אתה"? זהירות זהירות זהירות! אל תיתן לו לקשקש לך במוח - זה עלול להיות מסוכן מאוד. אפילו קטלני. קבל תשובה לשאלתך ברמת הכוונות, ועבור ל"מה אתה רוצה?" ותהיה בהיכון להגיד לו "לך מכאן!" או אם זה מתבקש "לך ואל תחזור!" ואם אמנם מסרב לענות - בכל זאת הוא מגיב, ואפשר לקרוא את התגובה. קרלוס קסטנדה התכוון להגיד את זה ל"שליח החלימה" שהוצמד לו, ה"יצור הלא אורגני" שדיבר אליו ופירש לו מה הוא רואה כל הזמן ( לכל אחד שעובר את "השער הראשון של החלימה" נצמד אחד מאלה.) השליח הקדים אותו והבטיח לו שלא ידבר אליו יותר אלא אם כן יתבקש. וכך היה. אבל עם הנסיון שלך, ובהיעדר גיבוי של מישהו כמו דו-חואן (המורה של קסטנדה), המלצתי היא לא להסתכן מדי. אבל - בחן גם המלצה זו מראייתך וממזגך. אם מדובר ב"לא אורגני" (ונדמה לי שלא, שזה מישהו יותר מרושע, לפחות יותר תוקפני) - כביכול "לשקר אין קיום" בעולמם, שלא איבד את הכישוף כעולמנו - אבל הם תחמנים בלתי נלאים. בחן את הנאמר לך - קודם כל בהרגשה שזה מעורר בך. והתמקד בכוונות. אתה צריך לדעת מה כוונותיו כלפיך. אם תשאל אותו ישירות, בדרך כלל לא יוכל או שיתקשה לשקר - וגם אם ישקר, תוכל להרגיש זאת. אפשר להגיע לעסקה, לפעמים. אני אישית סירבתי ומסרבת לכל דיבור איתם - (הלא אורגניים, ועוד כמה חברה) - וכך הגעתי עד הלום. תהיה בהיכון גם לאפשרות של תקיפה פיסית - כנראה בעצם אנרגטית. האם אתה יכול להתמודד איתו? כן, נראה לי שכן. אני קוראת את ההודעה - מה, אני הולכת לשלוח דבר כזה באינטרנט? כן, משום מה כן. בהצלחה.

fire snake

New member
אוף, ארבעה נסיונות לשלוח הודעות

שלושה אתחולים, הודעת שגיאה... ובסוף הצלחתי! (עכשיו ההודעה השנייה, ל-ntrood... נראה.)

ל fire snake החרדת אותי בהנחיותיך,

אני ציפיתי שהישות תבקש עבורי מנציגם הקובע את המספרים הזוכים במפעל הפיס ותמליץ עלי,אך במקום זאת נוצר חשש שהיא מתכוונת להרע לי? השלכת אותי מאיגרא רמא לבירא עמיקתא.האם יש לך חשבון נוקב ומר איתם ? האם קיימת אפשרות שאת מאשימה אותם ללא עוול בכפם ? כי לא בטוח כלל שהם קיימים. בכל אופן גרמת לי להתחרט ואינני רוצה עוד לחטוף את הישות המסכנה, במקרה והיא תופיע פעם נוספת אני נותן לה בעיטה בת... וסוגר ענין.

fire snake

New member
כן, המספרים הזוכים זה פתיון מקובל

ע"ע סיפורו של חורחה לואיס בורחס "ההגרלה בבבל" (נדמה לי שהוא מופיע ברשת, באנגלית? עברית?) אם הם מקפיצים לך את המזרון, כנראה שהם קיימים, לא? הרי לא המצאת את הסיפור?
חשבון מר ונוקב יש לי עם אחדים, ועם אחרים לא, ולא האשמתי אפחד בכלום - רק יעצתי לך שתהיה בהיכון. מהם שמתייחסים אלינו כאל סטייק, מהם שמתייחסים כאל צירוף של מזון מלכות ותלמיד מעריץ. מצד שני ייתכן שלאור התשובה ל"מי אתה?" תתחבקו (וירטואלית) ותבכו זה על כתפי זו צר לי שהחרדתי אותך, סומכת עליך שתסתדר (או שהייתי סותמת).

ל fire snake בקשר לקישור למזרון הקופץ.

טרם למדתי להעביר קישור ,ניסיתי לשווא ללא הצלחה. במקום הקישור חפשי בגוגול: my bed shaking at night תמצאי כמה פורומים שאנשים מספרים בהם מחויותיהם והתנסויותיהם האישיות לגבי "המזרון הקופץ כדבריך",אנשים אחרים מנסים להציע פתרונות,קיימים הסברים שונים לתופעה,שפטי בעצמך.

fire snake

New member
עבודה על יציאה מן הגוף

הדרך הקלה להעביר קישור זה ב""הוספת תגובה מהירה" העתק את הכתובת משורת הכתובות להודעתך - זה הכל! ב"הוספת תגובה" עליך ללחוץ , להדביק את הקישור, וללחוץ (שים לב לא להוסיף רווחים מיותרים) אם אתה רוצה טקסט אחר לקישור, לחץ על "קישורים בתוכן ההודעה", נפתחת טבלה ; הדבק שם את הטקסט שאתה רוצה שיקושר בטור "מחרוזת מתוכן ההודעה", ובטור "קישור" הדבק את הכתובת המועתקת (שים לב שלא יהיה http:// כפול) טוב, מן הסתם עיינת בחיפוש ששלחת אותי לעשות - יש שם עצה טובה או שתיים - אחת, אם אתה לא רוצה את זה, תגיד "לו" שלא יעשה את זה. שתיים, אם אתה כן רוצה - זה מתחבר לעבודה על יציאה מן הגוף לפי שיטת רוברט... שכחתי את השם - בקישור המקורי יש קישור, ומקבל העצה הודה לו בהתלהבות.

fire snake

New member
היי, ממתי זה היה קורה?

ואיך המזרון עולה ויורד וגופך לא נע אתו? או שהוא נע, אבל לא מניע?

למעלה