ראיתי שהיה שרשור שדיבר

elar84

New member
בגלל שזה עושה לי כול כך רע, אני פשוט לא רואה את הדברים האלה

אני לא אוהבת את מה שעושים לנשים, השטיפת מוח הזאתי.
כואב לי עליהן, שהן נכנעות לתכתיבים הללו.
לא רואה גיא פינס למינהם, לא בפייסוש לא בערוצי המוסיקה...ולא בריאלטי. בוחרת בקפידה מה יהיה מסביבי. וחייבת לציין שסביבי מלא בכול טוב ועושר של מידע איכותי ומעניין...
יש היום ערוצי טלווזיה גם איכותיים... ויש סדרות טובות שניתן לראות ותוכניות רדיו נהדרות ?(שאת מהן הטובה ביותר סגרו לצערי)
אבל יש מכול טוב, אתה לא צריך להיות מנותק, אתה רק צריך לבחור את מה שאת צופה ומאזין לו בקפידה...

כל הכבוד

Silke

New member
הי קוסמת

מה המצב? תראי, העניין הוא כזה. את מאד מאד מקצינה.
שולחת תמונה של פלג גוף תחתון של אשה שלובשת תחתונים ומשייכת את זה למאבק של נערות שרוצות לבוש מכנסיים קצרים לבית הספר- כמו שלנערים מותר.
על זה המאבק. לא על ללכת בבגד ים לבית הספר.
אז שלחת תמונה של אשה, מאד יפה אגב, לבושה בשמלת ערב וכתבת על המורות. שוב, את מקצינה. אין קשר למאבק על השיוויון לאשה היפה עם שמלת הערב.
ואז שלחת לינק שלא נכנסתי אליו, כי זה עיקרון אצלי והסברת על מושגים שאין לי מושג בהם וגם לא בא לי לדעת.
לפי דעתי, דעתי האישית שלי, קיצוניות תמיד מעידה על פחד.
אגב, כל הבגדים הקצרצרים האלו מיוצרים על פי דרישה. הדרישה, למרבה ההפתעה מגיעה מהעולם הגברי והתשובה, כמו כל דבר בחיים, נעוצה בחינוך. חינוך מתקדם של שיוויוניות.
האמת שאין לי כוח להכנס לזה מעבר. אני בוחרת בשוויון. זכותך לבחור במה שעושה לך טוב.
כל טוב :)

מהי צניעות ?

כנראה גם היא בעיניי המתבונן
כאמא לילדה בת 10 זה מאוד מקומם אותי שהילדה לא מוצאת עם איזה מכנסים ללכת לבית הספר ולבסוף לובשת טייץ ארוך.
בעיני מאוד לא יפה ואף מבליט את הגוף יותר ממכנסיים קצרים ונוחים.
עצוב שבגיל כזה הילדות צריכות לחשוב האם הן חשופות? מהי להיות חשופה ? וכו' וכו'
ולהתייחס ליוצאות מהכלל - כמו שכתבת שיש בנות זו לא הדרך לרוב הבנות ולכן זה לא תקין

רותי 11

New member
נתחיל בזה שלא הבגד עושה את האדם

וזה לא תמיד מעיד עליו
שנית לצערנו החברה מכתיבה את האופנה
ובדרך כלל מי שעומד בראש פירמידת האופנה
או הדרישה הם גברים

elar84

New member
בכלל בביתי הספר צריך וחייב לעשות שינוי גדול

אפילו חברי הכנסת שלנו לא לוקחים את תיק החינוך ברצינות...
לעניין הלבוש בבית ספר יש כול כך הרבה השלכות בעיניי... לא סתם החינוך כאן גרוע, המורים כאן גרועים...כול אחד יכול בשנייה להיות מורה ולחנך את ילדינו... צריך לעשות שם שינוי גדול, אבל זה מתחיל מכבוד אל בית הספר, וכבוד הוא גם בלבוש.
כשאתה הולך למקום רישמי שיש לכבד, את לא תתלבש בצורה חשופה, אלא אם כן אתה איזה משוגע.
כשאתה מכבד את בית הספר, הדברים יראו אחרת. המורים לא יתעסקו בבעיות שכלאה אלה באמת בחינוך, וסה"כ הילדים של כולנו מבלים שם המון משעות היום, וכן מתעצבים גם שם.
זה שינוי בגישה, הערכה וכבוד אל המקום הזה, ממקום אמיתי. חוסר הגבולות יש לו משמעות כול כך גדולה.
אני בעד מבחני קבלה יותר רציניים למקצוע ההוראה, ושינוי גדול באיכות המורים. ואז מן הסתם גם הכבוד וההערכה של ההורים אל המורים.
היום מורה היא מישהי שרוצה להיות בחופש עם הילדים שלה, ורוצה שעות נוחות...
פעם מורה רצה לחנך כי זה בא לא מיצר גדול של רצון לשנות להשפיע לחנך.

elar84

New member
נכון, זה לא מתחיל בלבוש

אבל הלבוש היא בעיה שנוצרת בגלל שאר הבעיות הגדולות שיש בחינוך היום.
בואי נגיד שאם רק זו הייתה הבעיה, אל הייתי כותבת כך, שילכו עירומות העיקר שיהיו בני אדם...
לבחור ללכת כך, זה הזלזול שיש כלפי בית הספר.
לא מכבדים אותו בצדק אגב, כי באמת מצב החינוך הוא רע.

elar84

New member
כן מיצינו ונראה לי שכולם הבינו מה אני ואת חושבות

לילה טוב!

למעלה