ראיתי שעופר שאל שאלה בדת... אפשר גם? בחיייאאת
ש שי 360 New member 10/1/07 #14 טוב, תחשבי מה שאת רוצה אחותי הלואי שהייתי דתי אבל בעוונתי עדיין לא ראיתי תאור
מ מתiקייייי New member 11/1/07 #30 שרית... די עם הציניות... אם הוא לא דתי ומעוניין להכיר את העולם החרדי מי את שלא תתני לו.. זה מרגיז
ע עופר חוגג New member 10/1/07 #27 את קשה את תזרמי כאילו מה אכפת לך עם מי את מתכתבת .מה את מסתכלת עליו? אם היה לך לב חלש מזמן איפה היית.
את קשה את תזרמי כאילו מה אכפת לך עם מי את מתכתבת .מה את מסתכלת עליו? אם היה לך לב חלש מזמן איפה היית.
ש שי 360 New member 10/1/07 #6 הרב שלי מנסה לשכנע אותי ללבוש כיפה, אבל למה זה חשוב? אני דתי בלב וזה נראה לי מספיק וגם אני תורם המון כסף למען נשים מוכות ולצער בעלי חיים אז בחיאת למה זה חשוב כיפה אני דתי בלי זה?
הרב שלי מנסה לשכנע אותי ללבוש כיפה, אבל למה זה חשוב? אני דתי בלב וזה נראה לי מספיק וגם אני תורם המון כסף למען נשים מוכות ולצער בעלי חיים אז בחיאת למה זה חשוב כיפה אני דתי בלי זה?
י י ס מ ניק New member 10/1/07 #8 ומה כ"כ מפריע לך בכיפה? בכל אופן. עדיף שתשאל את זה בפורום יהדות לחילונים...
י י ס מ ניק New member 10/1/07 #15 .. אם תלך עם גומיה על היד בגלל מישהו, זה יזכיר לך אותו? זה מטרת הכיפה..
ש שי 360 New member 10/1/07 #19 אתה מתכון עם צמיד? אבל אתזה אני רואה ואת הכיפה אנלא רואה זה מעל הראש נשמה