הרמליןאבל מדובר רק בגבינה זה היה סוג גבינה שעבר צריבה ולא מדובר בהמבורגר עם בשר ומעליו גבינה. הגבינה עצמה היא במקום ההמבורגר בשר. זה נראה באותו גודל ועובי של המבורגר. יודעים איזה גבינה זאת?
הגבינה לטיגון או לצלייה על גריל שיכולה לשמש כתחליף להמבורגר היא חלומי Halloumi ונגזרות שלהאבל מדובר רק בגבינה זה היה סוג גבינה שעבר צריבה ולא מדובר בהמבורגר עם בשר ומעליו גבינה. הגבינה עצמה היא במקום ההמבורגר בשר. זה נראה באותו גודל ועובי של המבורגר. יודעים איזה גבינה זאת?
קיימת מנה ידועה, של גבינת קממבר מטוגנת - באופן דומה לשניצל (ביצה, פירורי לחם וכד'). יצא לי לאכול ממנה, ופשוט תענוג. אכן היא נמסה מבפנים, אבל הניגוד עם הפריכות של הציפוי, הוא חלק מהעניין., הגבינה שצוינה מעלה אינה מתאימה כלל לענין זה, היא נמסה לחלוטין מבפנים גם אם מצפים אותה,
הפנים נוזלי. זאת גבינה דומה לקממבר או ברי.
גבינה סלובקית.מה זה הרמלין?
תלוי, אם היא רק צרובה (חום גבוה לזמן קצר מכל צד) היא נשארת מוצקה, אך יש הטובלים אותה בחלמון ביצה, פירורי לחם ותבלינים ומטגנים בשמן עמוק ואז היא נעשית רכה וצמיגית מבפנים. בשיטה השנייה היא קרויה ואפורוז'ני סיר (Vaporozeny Syr).תודה רבה. מכיוון שאני לא מכיר את הגבינה ונראה לי שאתה כן אז אוסיף ואשאל עוד משהו קטן - הגבינה נשארת מוצקה או שהיא במרקם דמוי ג'לי? היא באמת מתנהגת כמו המבורגר הכוונה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.