ראיתם את הרשימה של הליכוד?

JOSEF272

New member
לקדימה רשימה שמאל קיצונית

קודם תבחנו את רשימת קדימה שנבחרת על ידי אדם אחד הבבא אולמרט עפ"י התקנון של קדימה. אולמרט עומד בראש הרשימה שבניגוד לשרון היה מעורפל בדעותיו אולמרט שמאל קיצוני הוא בעד נסיגות חד צדדיות וחלוקת ירושלים שלא לדבר על מספר שתים שלו שמעון פרס אדם שלא קיבל את תוצאות מפלגת העבודה ולכן פרש לקדימה. מי עוד שמאל? רוני בראון רוחמה אברהם ואלי אפללו שאין להם דעות בכלל. אז לפני שמדקלמים על הליכוד כמו פטיפון מקולקל שיש לו רשימה ימנית קיצונית יש לבחון את קדימה על כל המשתמע מכך. נא לא לשכוח את הנגבי שהוא אם כבר ימני קיצוני והוא שייך לקדימה. ולא הזכרתי את איציק ורמון שמאל קיצוני.. ורונית תירוש שהעידה על עצמה שלא זוכרת מה היא הצביעה בבחירות. אז שלא יעבדו עליכם.

איציקB

New member
מה הקשר?

יש כל כך הרבה אנשים מוכשרים ובעלי תארים בקדימה שבליכוד היו מתים לקבל אותם. סוף סוף השרים שלי יבינו בתחום שהם הולכים להיות שרים בו ולא אנשים עסקנים פוליטיים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ובטח לא יודעים אנגלית מדוברת פשוטה.

בני ברק

New member
מה יש לך מהליכוד?

הליכוד התערב במחלוקות תוך מיפלגתי של קדימה? תתעסקו במפלגה שלכם,ולא בכל המפלגות האחרות! אתם לא בעלי בית של המפלגות האחרות.

Archibald

New member
כמה אתם מגוחכים.

אלפרון הוא איש של שרון וגובה החובות של שלומי עוז, ראש המטה של שרון ב- 2003 בליכוד, עוד מימי המאפייה. אלפרון נשאר בליכוד במצוות אדונו הגוסס והצהיר על 'תמיכתו' בנתניהו כדי להזיק לליכוד.

קונספירציות קונספירציות...

תביא הוכחות. אני יכול להבטיח לך, שמוסא אלפרון הוא לא "איש של" אף אחד, הוא פושע של עצמו. אלפרון נשאר בליכוד כי הוא יודע שזו חממה לעברייני עולם תחתון שכמותו, ואני מבטיח לך שהוא יישאר בליכוד, כי מרכז הליכוד, מרכז הפשע הארצי, זה כמו גן השעשועים של אנשים כמוהו. תירוצים עלובים לא ימחקו עובדות.

Archibald

New member
מגיב בשכר לא נכבד, למה שלא תשאל

את נציגו של עומרי שרון בליכוד, שלומי עוז, עליו? הרי בודאי תהיה לך הזדמנות להיפגש איתו לפני שימצו איתו את הדין? יאללה, קישטה לצמתים.

../images/Emo6.gif

הלוואי שהיו משלמים לי בשביל לנסות להסביר לאהבלים כמוך פה, זו הייתה עבודה חלומית... אני אדבר עם מנהל הפורום על זה, תודה. עד כמה חזק שתצעק "עמרי שרון" זה לא יבטל את החרפה והגועל נפש שהוא מרכז הליכוד.

איציקB

New member
קרעת אותי מצחוק!!!!!

חחחחחחחחחחח "איך אפשר להצביע לגועל נפש הזה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. מי זה בכלל?

למעלה