ראיתם את התכנית המפגרת של

אנפה2

New member
ראיתם את התכנית המפגרת של

דודו טופז עכשיו בטלויזיה, לדעתי בושה לאנטליגנציה של הצופים. מה אתם חושבים

אנימו

New member
אני לא מתבוננת אבל אמא שלי היתה

אומרת: "אני לא רוצה להגיד אף מילה"....ודי לחכימא ברמיזא.

אם דודו תופז כל כך לא מוצא חן

בעיניכם, אז למה אתן מסתכלות בתוכנית שלו, אפשר לעבור לערוץ אחר!!! לא חייבים לראות דבר שלא אוהבים. העפתי עליו מבט שני ולא ראיתי שהוא מגעיל, לי הוא נראה די נחמד, אחלה גבר!!!!!!!!!!!!!!

אנימו

New member
לאה שלום ../images/Emo2.gif . מה אומר על זה דוד?

ויש לי הרגשה שדודו טופז שילם לך אחוזים עבור חוות הדעת.....

אנפה2

New member
בתור גבר הייתי יודעת איך להשתמש

בו , ואפילו היתי מוציאה מימנו את המיטב, אני מדברת על התכנית שהוא נתן, צריך לתת לבן אדם הזדמנות,,,, אז נתננו. ובין השעות 19-20 אין כל כך מבחר של תוכניות, אז רואים ומבקרים.

בת אל 7

New member
מי רואה? אם לא אתם בפורם אמרתם

לא היתי בכלל יודעת שהוא הופיע.

אנימו!!! בטח הוא שילם לי, ועוד איך

כי אחרת איך אוכל לקנות לי כובע חדש?????חה חה חה!!!!!! אין ארוחות חינם!!!! עבודה זה עבודה!!!!!הפרסום!!!!

נֵנָה

New member
לא מבינה מה יש לכן נגד דודו טופז?

לי דוקא יש סימפטיה אליו, מאחר ובעיני הוא בן אדם טוב, מה שנקרא "מענטש", וזאת למרות הגירושים שלו שהוא מדבר עליהם בכנות ובפתיחות. הוא תמיד עשה רק טוב לאנשים, ולו רק בשביל זה מגיע לו הערכה. אמנם לא ראיתי ממש את כל התוכנית שלו, כי הייתי עסוקה בהכנות לחזרה של המקהלה, אבל הספקתי לשמוע ממנו את סיפור ה"לילה טוב" לילדים ולמבוגרים. אתם בודאי מכירים את הסיפור הישן הזה, ובודאי מי שהאזין לו היום, אבל אחזור עליו בקצרה: סבא ונכד הלכו בדרך עם החמור שלהם. הנכד רכב על החמור והסבא הלך לידם. עברו אנשים הביטו בכעס ואמרו: "תראו את הנכד החוצפן יושב לו על החמור והסבא המבוגר הולך ברגל". מאחר והסבא רצה למצוא חן בעיני האנשים, התחלף עם הנכד, ושוב עברו אנשים שהחמיצו את פניהם ואמרו: "איזו בושה, המבוגר יושב על החמור והילד הקטן והמסכן הולך בכרגל...?". ושוב הסבא הנחמד שרצה למצוא חן גם בעיני האנשים האלה, הוריד את הנכד מהחמור, ושניהם הלכו לצדדיו. ושוב עברו אנשים והתחילו לגחך "תראו, שושה חמורים הולכים ביחד". הסבא היה בבמבוכה רבה, אבל כאמור, רצה למצוא חן בעיני כל האנשים, קרא לנכד ושניהם הרימו את החמור על כתפיהם והלכו... ומה מוסר ההשכל מהסיפור הזה. ש "לא חשוב מה שתעשה, אף פעם לא תוכל למצוא חן בעיני כולם...". ודי לחכימא ברמיזה...
נכון...?

נֵנָה

New member
חברים יקרים שלי. מחר אני הולכת

ליום פתוח של הרצאות במוסיקה, עם אסתרית בלצן ומשה זורמן וכן סמדר כרמי גילברמן על שירת המקהלה. וזאת בפתיחה לעונת ההרצאות הבאה שלהם בתל-אביב. אני מתכננת אמנם להירשם לרצאות שלה שהן מאד מומלצות, אבל כנראה שלא בתל-אביב... כשאחזור אצטרף אליכם לחגיגת יום הולדת שבועיים לפורום המוצלח שלנו (מחר ב-14:30 בערך)
ובינתיים תתחילו אתם לחגוג בלעדי, אתם יודעים לעשות זאת יפה מאד
להתראווווווות
נ.ב. תעשו תמיד מה שבראש שלכם ומה שעושה לכם טוב, ואל תתחשבו יותר מדי בדעת הבריות... כי "אם תתחשבו תמיד במה שאחרים חושבים, מתי תחשבו בעצמכם...?" מזכיר לכם משהו...? כן... נכון... זו אחת מאמרותיו של אוסקר ווילד...

לאה.ננה, ודודו טופז, בקר טוב../images/Emo6.gif

לאה יפה כתבת,,, וננה בואי אנסה להסביר לך למה את לא מבינה,זוכרות(ים) את המשחק עם עלה הכותרת של הפרח? אוהבת לא אוהבת. הציטוט: פוגע באינטלגנציה,פסול ביסודו,כשהמבקר המקצועי או החובב כותב את זה הוא מתכוון ראשית כל לעצמו בלבד, כשגבר פוסל אותו את זה אני מבינה כל כך,,,,,,, דבר אחד אני בטוחה,, שאם טופז יזמין אותם(ן) לאולפן,,,יהיו מוכנים ללקק לו את,,,,,ואז טופז יהיה עבורם(ן) ה-מלך. ואנילה חביבה,, אין לי שום קשר לטופז,הטלביזיה עבורי היא גלולת שינה,

emmy5

New member
לאה שלום ,תדחדשי ,כובע יפיפיה ,../images/Emo6.gif

איפה הכובע עם הנוצה?

למעלה