ראיתם את התכנית המפגרת של

לאה, לידיעתך אפילו בפרסומת אינני

מסוגל להסתכל עליו, הוא תמיד מזכיר לי נאד נפוח. וברגע שמגיעה התכנית שלו, אני אכן מעביר ערוץ, או מכבה את המכשיר.

p a l o m a

New member
../images/Emo20.gif דודו טופז - מילה טובה

דבר אחד אני חייבת להוסיף, הוא בן מאד מאד נאמן לאמו.

p a l o m a

New member
זה שמכר את הפרארי (וקנה 10../images/Emo6.gif

אחרות.. תסלחו לי אבל אני נורא נהנית להגיד את המשפט הזה...לכן אני חוזרת על עצמי..) כותב שאנשים מבוגרים צריכים לקום מוקדם בבוקר. "הילכך" אני ממשיכה לקום מוקדם למרות שזמני בידי. חוצמזה הלכתי לישון ב 10.30, אז נגמרה לי המיכסה...

מנורה

New member
דודו טופז עם כל הבקורת עליו מביא

תוכניות שהרבה מאד אנשים אוהבים ונהנים לא ראיתי אתמול את התוכנית אבל אהבתי את הספור עם המוסר השכל שלו כמו שאהבתי תמיד את הספורים "דודו מספר לגולו" אני אישית לא יכולה לראות את התוכניות של יאצפן ומכון שאני אוהבת לראות ולעשות מה שבראש שלי תמיד יש לי דבר אחר טוב יותר להתעסק בו באותה שעה ולא סובלת

פלומה אני אוהבת את מה שאמרת עליו,

כי הוא הלך לחפש את עצמו, כשהיה לו מליון $ בבנק, ואת המליון השני הוא עשה אח"כ, אבל אני אוהבת לקרוא את מה שהוא כותב, יש הרבה חוכמת חיים , עכשיו אני קוראת את הספר שלו שקבלתי במתנה , משתי חברות יקרות לי,שם הספר " חוכמה במשפחה", כבר קראתי את רוב הספרים שהוא כתב. אם לי היה מליון $ בבנק, גם אני הייתי הולכת לחפש את עצמי!!!!!!!!!!! לאן נעלמתי עם הכסף, חה חה חה !!!!!!!!!!

מיכה , אני שומעת מדבריך שמץ של

קנאה, כי דוד טופז מאוד שרמנטי, חתיך,( כל אחד וטעמו,כמובן) ואדם מאוד טוב, הוא מנצל את קשריו לעשות לאנשים טוב, גם אם זה לטובת הקריירה שלו, אי אפשר להתכחש למציאות, הוא מצליח , ואם הצלחה אי אפשר להתווכח.

לאה'לה, טעית טועים טעות

ממש, אבל ממש לא מקנא, אפילו אין בדברי צליל קנאה. לטעמי הוא סתם שחצן, ועוד כהנה וכהנה תארים לא מחמיאים, וזאת בלשון המעטה. כמובן איש/ה איש/ה וטעמו/ה עמו/ה. הבוקר תוך כדי הכנת זיתים, שמעתי ברדיו בקורת מאד נוקבת על תכניתו אתמול. אני לא ראיתי אותה, אבל המבקר ציין משהו בנוסח: "מעכשיו נצטרך לסבול אותו משעה 19:00"

p a l o m a

New member
מיכה אתה לגמרי צודק.אבל מה הוא

קולע לטעם הרב כנראה וזה מה שהוא רוצה. לעומת זאת אני נורא התאכזבתי מהריקודים אתמול. לאף אחד מהזוגות "לא היה את זה".. ראבאק שום נענועים טבעיים... הכל מאולץ ומקצועי כזה.. בחייכם לרקוד צ'ה צ'ה באופן כזה קר וכל כך לא נשי... אוףףף
היו ימים..........

מיכה, אף אחד לא חייב לסבול, אם לא

לא רוצים, יש ערוצים בלי סבל. מיכה, מה הכנת עם הזיתים? מנורה אני דווקא אוהבת את יצפאן, אותי הוא מצחיק, אני לא רואה את כל התוכניות שלו, רק מידי פעם, כדי שלא אתרגל ואשתעמם, אבל יש לו קטעים טובים ומצחיקים..

נכון, לכן אינני צופה בו ומעביר ערוץ

לשאלתך: אני אוהב זיתים שחורים, ואני מכין אותם בעצמי, כי הקנויים מושחרים עם חומרים כימיים.

p a l o m a

New member
ואני אחי אחי אואהבת זיתים שחורים|יי

ענקיים מייוון.. כמה שהם טעימים!!!! עם גבינת פטה ושמן זית ובגט צרפתי.. רבותי.. אמריקה!!!!!!!!! אה סליחה יאסו!!!!!!

למעלה