ראיתם כבר את זה?

אני אסתכל../images/Emo9.gif

זה אומר שהיא כנראה התאמצה מאוד בהופעה הזו

כן..

יאבה!
באמת רואים..מעניין איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו...אני בד"כ שמה לב לכל דבר..(טוב,כמעט לכל דבר)

Amir Noy

New member
חחח ../images/Emo3.gif

מתי שהיא עולה על הקול גבוה...רואים את הוריד..
אחלה הופעה..למרות שכמעט התפוצץ לה הוריד.. מעניין אם היא מזריקה משם..

Amir Noy

New member
טאיירה הוציאה אלבום חדש....

Sniffmaster!!!! צריכים לעשות הופעה כזו מושקעת איך שטאיירה מזריקה ההוירד שעל המצד שלה... אני כבר רואה את השירים: Ever Injection פתיחה עם שיר זה.. טאיירה מחזיקה את המזרק כבר ביד.. Dark Chest Of Wonders אין מילה להוסיף על שיר זה... זו בהחלט תיבת ה"הפתעות" של טאיירה.. Greens Tide And Deep Blue weed שזה כבר הכנסת החומר לתוך המזרק.. לאחר מכן Over The Addiction And Far Away שבשלב זה של הופעה טאיירה כבר רומזת על המצב שלה.. אין צורך הוספת עוד מילה לשיר הזה... Planet Drug והשיר שמבוסס על שלב בחייה לפני שהיא נכנסה ל"עסקי נייטוויש" The Drunk Of The Opera לאחר מכן עוברים לשיר יותר רגוע...Bless The Drunk... Ghost Love Drugs אין מילה להוסיף על זה.. לאחר מכן..בביצוע מרשים מאוד..השיר !Sniffmaster לאחר מכן שיר על הפשע של הסמים The Drunkslayer End Of All Drugs בשלב זה טאיירה מסיימת את כל הסמים..ונשארת בלי כלום.. Wish I Had An Drug שזה שיר הסיום..שטאיירה כבר בזבזה את כל כספה..ואין מילים אחרות.. XD

Amir Noy

New member
עד

מתי אתה על המחשב? (אני כותב מהאינטרנט שבפלאפון שלי.) ותודה על הכל זה מאוד עזר לי =]

Amir Noy

New member
הייתי צריך

לחשוב ולהוסיף עוד שירים... למישהו יש רעיון לעוד שירים בסגנון? D:

מממ..

מה עם sleeping drugs? drugless?(במקום crownless) אהה וI know why the nightigale sings...בגלל שהוא מסטול
חחח סתם..אני כזו גרועה

Amir Noy

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif

את תשתפרי עם הזמן... D: בינתיים... Bless The Drrunkk =]

Amir Noy

New member
חחח...

כה..זה היה אחד הטובים D: עכשיו..איפה האלבום וואנס...בא לי על השיר Ghost Love Drugs.. ללא כל ספק..אחרי הפעם הראשונה שאותה רוח..נגעה בסמים.. היא לא הפסיקה לאהוב את זה.. טוב תמיד ידעתי שלשם של האלבום יש קשר מסויים לשירים D:

למעלה