ראיתם מה זה?

ראיתם מה זה?

שלושה ימים אני לא פה ותראו מה קורה... כל כך הרבה בולשיט בדף אחד... אז נסכם הכל: *שלומי, מזל טוב. *תמיר, מזל טוב. *בני,חבל. *דן, מזל טוב על השחרור, סיפקת עם גלן רייס. *כל מי שחושב ששלומי נבחר בדרך לא קשרה הצחיק אותי לגמרי, למרות שהרעיון של הסקר והכל נראה לי לא רע בכלל, כדאי להשתמש בו בעתיד. *מוטי ששון משקיע יותר מדי בקישוט ופחות מדי בחינוך הפורמלי. מסוג האנשים שמטאטאים את הליכלוך אל מתחת לשטיח... אבל אין מישו יותר טוב באופק. *זהו

Katy Cat

New member
אם אתה כבר פה...

1. איך היה בטיול? ספר קצת.. 2.בערב של הפיגוע...הייתם בעוצר או משהו כזה? 3. כולם חזרו בריאים? 4.הבאת ווזלין? 5.הוא עזר?

אני אענה על זה

1. היה בן בן בן בן זונה של טיול
ממש ממש ממש נהנתי 2. ניסו לעשות לנו עוצר, זה לא כך כל הצליח 3. כולם חיים, בריאים לא בטוח 4. אני עכשיו צריך וזלין, השפתיים שלי מתות 5. וזלין עוזר לשפתיים מתות קיצר היה ממש ממש פאנן

Katy Cat

New member
אמרתי לכם לקחת ווזלין!

זה שאתם לא הקשבתם זו כבר בעיה שלכם.

ככה:

1. היה כל כך כיף ומצחיק. היה טיול אופניים בנזונה. 2. לא היה כלום... זה היה 22 ק"מ משם, זה פשוט היישוב הכי קרוב אז אמרו ניצנה... לא עשו לנו שומדבר מיוחד ששמתי לב אליו ויום אח"כ כבר היינו עם האופניים בגבול 3. כולם חזרו, בריאים אני לא בטוח. אני בכלל הבטחתי שאם אני חוזר חי אני עושה סטריפטיז באמצע הכיתה (נקווה שהבנות של הכיתה שכחו מזה). 4. לא הבאתי, למרות שאחת הבנות הביאה. 5. עידו הפתיע אותי לטובה ולא ניסה שומדבר... (תודה לאל) אבל עדיין חזרתי עם כאב תחת לא מהעולם הזה. אבל זה בגלל הרכיבה על אופניים על כל האבנים של הנגב... כל השכבה שלי עם כאבי תחת... גם אופניים וגם רכיבה על גמלים וחמורים..

או אה

New member
היה בנזונה

הפיגוע היה ממש רחוק והם סתם אמרו שהוא אצלנו בישוב או אי שלא קוראים למקום הזה... כולם חזרו בריאים לא הבאנו וזלין והתחת של אלון עבד שעות נוספות

kingshimmy

New member
לא יכול...

חלק לא יצאו טוב תודות לכמה צלמים מוכשרים (עד כמה מסובך זה לצלם את ולה?), ואת חלקן אין לי אישור להעלות. בינתיים תסתפקו בתמונה של מתן זוהר.

או אה

New member
לא ידעתי אפילו שצילמת את זה.....

אה כן ואם אתה שם את התמונה שלי אחרי המקלחת אני רוצח אותך

זה ליד החדר אוכל, נכון?

היינו שם בסמינר מסכם... אחלה של מקום... מתה על הנגב!!!! חוצמזה העולות החדשות עשו לי צמות...

למעלה