האוכל שם זוועה!!!!!
K king kazabubu New member 15/1/03 #20 ברוכים השבים. שמעתי מעידו היום בבית ספר קצת על הטיול. שמעתי נהניתם. סבבה לכם.
K king kazabubu New member 15/1/03 #23 אני יודע למה הוא הלך לבית ספר? ראיתי אותו שם והייתי מאושר... אני לא מתעמק בקטנות....
° °×דוד עידו×°. New member 16/1/03 #24 חחחחח דייי אני רציתי ללמוד!!! אבל המורה (אבי עקיבא) הבריז לנו אז הלכנו לקניון ואחרי זה החלטנו שנלך לבקר אותו הלכנו אליו הביתה דיברנו איתו באינטרקום והשארנו לו מכתב בתיבת הדואר והלכנו לקריית שרת ואז הכלתי לחברה שלי סך הכל יום מהנה ביותר היה לי אתמול !!
חחחחח דייי אני רציתי ללמוד!!! אבל המורה (אבי עקיבא) הבריז לנו אז הלכנו לקניון ואחרי זה החלטנו שנלך לבקר אותו הלכנו אליו הביתה דיברנו איתו באינטרקום והשארנו לו מכתב בתיבת הדואר והלכנו לקריית שרת ואז הכלתי לחברה שלי סך הכל יום מהנה ביותר היה לי אתמול !!
K Katy Cat New member 17/1/03 #34 טוב די. אין לכם הסכמה על אם זה רטורי או לא או מצחיק או לא.. אבל אני מבקשת שהוויכוח הזה לא יגלוש לפסים אישיים ובטח שלא כאן בפורום.
טוב די. אין לכם הסכמה על אם זה רטורי או לא או מצחיק או לא.. אבל אני מבקשת שהוויכוח הזה לא יגלוש לפסים אישיים ובטח שלא כאן בפורום.
° °×דוד עידו×°. New member 17/1/03 #36 את לא חייבת למחוק את ההודעה שלי ! אולי תמחקי ישר מאיפה שהוא התחיל להגיב לי ???
K Katy Cat New member 17/1/03 #37 עידו, מחקתי את שלך כי אתה הורדת את זה לפסים אישיים. תרגע, זה לא משהו נגדך.