ראיתם עכשיו את הפרק על טלקינזיס?

0Pandemonium0

New member
ראיתם עכשיו את הפרק על טלקינזיס?

אני יודע שאמרו כאן שנמרוד לא טוען לכוחות על-טבעיים ולא מאמין בהם, אבל אני חייב לשאול שוב: אחרי כל מה שהוא עשה בפרק הזה, הוא עדיין טוען שאין פה שום דבר על-טבעי? שהכל סוגסטיה ופסיכולוגיה?

Dafna101

New member
לדעתי הוא פשוט טוען שזה טבעי שטלקנז

יס זו יכולת שכל אחד ואחת מאיתנו ניחנו בה

גופיי

New member
הם לא עשו את זה בזכות היכולת שלהם

נמרוד הראל השפיע עליהם הרי אם הם עכשיו ינסו את זה כשהם לבד הם לא יצליחו אף פעם

MasterCool

New member
זה לא קשור שהוא השפיע עליהם

יש הסבר לכל מה שהוא עשה, בגדול? חוטים שקופים שקשה לראות אותם.. אגב, נראה לי זה פשלה בתוכנית, מי ששם לב, שעשו קלוז-אפ על הכפית שהייתה על הכוס, ראו שם חוט מעוגל כזה.. בחיבור של הכפית.. ממש בבירור למיש יצא לראות.. אגב עם הכוסות מים, יש לי השערה, כל הכוסות היו ריקים, ומתי שהיא בחרה הוא החליף את הכוסות ממש בשניה, זה ממש לא קשה, אבל מתי שהיא אמרה את השם וזה היה מתחת לפקק,זה כבר אני לא יודע, אבל לא אומר שאין לזה הסבר.. אגב אני חייב לציין את זה, אמנם צוות התוכנית טוענים שאין אנשים שתולים או משתפי פעולה, אבל מי אמר שאי אפשר לחתוך איפה שאפשר כדי שהקהל בבית ( שלפעמיים יכול לשים לב לדבירם הלאה אחרי מספר פעמיים) לא יוכל לפענח את התרגיל. וזה כבר היה במה שאמיר לוסטינג עשה למי שזוכר בעונה הקודמת שהוא כאילו העביר כוס דרך השולחן, אני יודע איך הוא עשה את זה, אבל מה שהם הראו בטלויזיה הם פשוט חתכו את הקטע של ה"עוקץ" והאנשים בבית בחיים לא יכלו לעלות על זה. אז מה שאני בעצם אומר, נכון שהאנשים שם אומרים ת'אמת, אבל הם לא יודעים שהוא יכול לסובב אותם והם לא ירגישו..

שום חוטים שקופים.הייתי בופעה שלו

בבריזה בחולון,הייתי על הבמה בתרגיל הזה,הוא נתן לי לבדוק את העצם. לא היה שום חוטים ולא שום דבר.

daniel771

New member
איזה קשקשן חוטים בראש שלך

גם לי יצא לראות את נימרוד בהופעה מדהים

Cuttie Cat

New member
יש הרבה במה שאתה אומר...

בקשר לאמיר לוסטיג... שמע , הייתי באירוע משפחתי לפני שנה והזמינו אותו להופיע שם וממש בתחילת האירוע הוא בא לשולחן שלי וישבתי שם עם אמא שלי ובת דודה והוא אמר לנו שקוראים לו אמיר לוסטיג ושהוא מתעסק בטלפתיה וכאלה וביקש לקרוא לי תמחשבות. הוא אמר לי לחשוב על מספר והמספר שאני תמיד חושבת עליו ישר הוא 2 כי זה מספר המזל שלי אז אמרתי נוסיף עוד שתיים שיהיה קצת יותר מסובך חח בקיצור חשבתי על 22 ואמיר אמר לי 22 ואני פשוט הייתי בשוק. ואז הוא עשה לנו עוד כל מיני תרגילים כאלה ופשוט הוא צדק כל פעם ואיייייייייין לי מושג איך הוא עשה את זה. אחר כך הוא ישב עם המשפחה שלי בשולחן שלנו ועשה לנו כל מיני קסמים... שמעו אני ישבתי לידו מסתכלת על כל הפעולות שלו על הידיים שלו הכל.. הוא פשוט אמר אחת שתיים שלוש והעלים 3 מטבעות כל פעם מטבע אחד מול הפנים שלי. אחת אחרי השניה הוא העלים אותה ואני מסתכלת ולא מבינה איך ואני ישבתי צמוד אליו. המטבעות היו מתחת לכוס זכוכית ואחרי שהוא העלים את המטבעות הוא העלים את הכוס זכוכית. גם אמר אחת שתיים שלוש דפק את הכוס על השולחן והעלים אותה... א=י=ן לי מושג איך הוא עשה את הדברים האלה בעיקר שאני שוב אומרת , ישבתי צמוד אליו מסתכלת מנסה לראות מה הוא עושה... בקשר לקסמים בטוח יש טריק וגם זריזות ידיים עצומה... אבל לאמיר יש יכולות טלפתיה ממש חזקות. כמו שראיתם אצל אורי גלר עם צופית גרנט וכאלה....

נערת MTV

New member
שטויות במיץ עגבניות.../images/Emo77.gif

תפסיקו להתכחש- לבנאדם יש כוחות טלפתיים עצומים

נערת MTV

New member
זה בדיוק מה שבאתי להגיד../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

יש אנשים שנולדים עם זה, אי אפשר לפתח את זה ולהתאמץ בשביל להיות בעל כוחות כאלו. אני למשל בבית לא הצלחתי, למרות שאני חושבת שקרו לי כמה מקרים טלפתיים חסרי הסבר

Flagg1

New member
זה באמת לא על טבעי

אני חושב שהמטרה של התוכנית היום זה להראות עד כמה קל לעבוד אל אנשים רציניים כמו מדענים למניהם, אפילו אם הם נמצאים ממש קרוב לכל זה. הרי ברור שזה הכל לא על טבעי, אבל הוא בכל זאת גרם להם לפקפק בזה. ככה אורי גלר הצליח לעבוד על המדענים שניסו לבדוק אותו לפני 30 שנה, אם כלמני טריקים של קוסמים.

Flagg1

New member
זה מה שכל קוסם אומר בזמן הופעה..

אבל כשזה מגיע למציאות: http://www.10.tv/programs/inner.asp?cat_id=252&main_cat_id=251 קצת קשה לעשות דברים על טבעיים כשבכלל לא מאמינים בזה..

Dafna101

New member
הוא לא קוסם.

ואם כל מה שהוא הראה בתונית היום היה עבודה בעיניים ולא טלקניזיס הוא היה אומר לא? כמו שהוא עשה עד עכשיו

Flagg1

New member
אבל הוא אומר את זה כל הזמן!

בכל ראיון שלו הוא טוען שאין לו שום כוחות על טבעיים וגם הוא לא מאמין בשום דבר כזה. וטלקנזיס זה משהו הכי על טבעי שקיים. זה מצחיק איך אפשר להאמין שהאדם האמיתי כשהוא בעצמו טוען שהוא רק משתמש באשליות וטריקים למניהם. הנה ראיון לדוגמא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3339379,00.html

johnnygoodboy

New member
לא הקשבת

בהתחלת התוכנית הוא אמר שקוסמים ומכשפים במאה השנים האחרונות אומרים שהם יכולים לעשות טלקינזיס,בקיצור הוא בעצמו מודה שזה סוג של קסם או טריק. אבל איך הוא עושה את זה??? ססאמק

הסבירו את זה בשירשור אחר כאן ../images/Emo13.gif

התרגיל עם בלוק העץ שנופל מהבקבוק, והכוס שמתנפצת, אלו ערכות קסם יקרות שניתן לקנות בחנויות קסמים מקצועיות, נתנו אפילו קישור לדף של חנות כזו בו ניתן לבצע את הרכישה של האביזרים הנ"ל, האמת זה קצת איכזב אותי כי אין כאן שום מקוריות, שלם קצת כסף וקבל ערכה שכל ילד יכול להשתמש בה

למעלה