ראיתם!! עכשיו!!

python 4

New member
ראיתם!! עכשיו!!../images/Emo12.gif

הסצינה השנייה בפרק (אחרי הסצנה הלא-מעניינת בכלל של דיאן וויקטור) היא במעבדה של אשלי, והיא מתחילה - איך לא - בקלוז אפ על הלוגו של ז'בו! צדקתי! גררר, ועכשיו בילי משתזף ליד הבריכה בלי חולצה. היתה לי הרגשה משונה שיהיה היום פרק טוב! see you in 50 min.

python 4

New member
אני אנצל עוד רגע משעמם של ויקטור

ודיאן בשביל לספר לכם שעליתי הרגע על פאק של אחד מאנשי ה- props בהפקה. שמתי לב הרגע כי במעבדה של אשלי יש שני בקבוקי כיול - שזה מין בקבוק כזה עם פייה צרה וארוכה וגולה בתחתיתו. האחד היה מלא בנוזל ירוק והשני בנוזל כחול. עכשיו ברור לי ששמו את זה שם כדי ליצור יענו אווירה של מעבדה כימית קולית כזו. הבעיה היא, שהשימוש בבקבוקי כיול הוא למדידת נפח של נוזלים, ולצורך כך הם חייבים להיות מלאים עד לקו מסוים שמסומן על הפיה הארוכה, לא כפי שזה נראה במעבדה של אשלי. מישהו פישל, אה? היא לא באמת עושה שם תרכובות ובשמים וכאלה, אתם יודעים! או, בלי נטול החולצה חזר. בייייי!

python 4

New member
עליתי על תיאוריה חדשה

(באמת, ויקטור לא יודע שלא צועקים על נשים בהריון?) שימו לב לכך שהיום יש מספר רב ביותר של סצנות: 1. ויקטור ודיאן במשרד של ויקטור 2. אשלי וניקי במעבדה של אשלי 3. הטינס על שפת הבריכה 4. ניל ודרו במשרד של ניל 5. קתרין וברוק במשרד של פול 6. ליבי בוכה לבד בבית של ליבי (או, הנה ניל בא לבקר, איזה יופי) 7. ג'יל בסנט לואיס שבעה סצנות זו אחר זו! נדמה לי שזה מספר גדול ביותר יחסית לפרק אחד. ולמה זה? או, אני יכול להסביר. בגלל שהאירוע המרכזי בפרק הוא השיחה של ויקטור ודיאן, התסריטאים ביקשו למתוח אותה על פני כל הפרק - יותר נכון מהקליימקס של הפרק הקודם לקליימקס של הפרק הזה. טוב ויפה. אלא שכמה זמן יקח לויקטור לגרש את דיאן מהמשרד שלו, 5 דקות? אז כדי למתוח 5 דקות ל- 40 דקות אנחנו צריכים להכפיל ב- 8, כלומר, אם נחלק את השיחה של ויקטור ודיאן ל- 5 חלקים של דקה אחת כל חלק אפשר להכניס בדיוק 8 סצינות לפרק הזה בין כל דקה ודקה של ויקטור ודיאן. או, אשלי צועקת על ניקי במעבדה המדומה שלה. הידד.

python 4

New member
שימו לב:

כשאשלי אומרת לניקי שיש לה עבודה לעשות היא ניגשת לשולחן עבודה ומתחילה לפשפש בכוסות ביקר ובקבוקי הכיול החצי-מלאים ששמו לה שם. איזו עבודה בעיניים! אין לה מושג מה היא עושה שם עם הדברים האלה, אני בטוח. אני ארד לשורש הנושא הזה ויהי מה.

python 4

New member
אוי! נשבר לה ביקר!

כמה חבל שהיא לא יודעת מה זה ביקר. ביקר זו הכוס הזו, בלונדה.

python 4

New member
אשלי או לא,

אין לי שום בעיה שבילי יסתובב בלי חולצה כל הפרק. אני היחיד?

אתה לא היחיד...

בילי נראה מצויין בלי או עם חולצה... (כמובן שרצוי בלי) ניל הפטיש...
זו הכותרת שתיכננתי לכתוב בהודעה לפני שזה היה רק ה-חלום של אוליביה. ניקי נראתה ממש טוב היום, התיספורת "אשלי" ממש יפה לה ! וגם מאק נראתה היום סוף סוף נערה מתבגרת עם הסטרפלס החמוד הזה!!! סה"כ אהבתי מאוד את הפרק, במיוחד את הפרצוף הזה
, הפרצוף שויקטור עשה כשדיאן גוללה בפניו את כל סיפור הזרע... או יהההה!!!

Dawn12

New member
ניקי ואשלי באמת נראו טוב היום

והסצינה שלהן היתה מצויינת ("אשלי! את רועדת!"). אשלי מתחילה לגלות סימני טריש מדאיגים, לא? אם היא לא תצליח להירגע היא תמצא את עצמה מהר מאוד דופקת רוורס עצבני על החבר של אחותה הצעירה, או במקרה שלנו - החברה של אחיה הצעיר. אני בטוח שיש כאן כמה אנשים שישלמו כדי לראות את זה.
כמה פעמים ויקטור אמר "דיאן ג'נקינס" היום? אני ספרתי לפחות חמש. אם יש משהו אידיוטי בסצינות באופרות סבון (ואין הרבה דברים כאלה, בסה"כ זה ז'אנר מתוחכם למדי) זאת הפנייה בשם מלא לדמות מסויימת. תומאס הוא אחד המובילים של התופעה המעיקה הזו ולא תתפסו אותו מחמיץ הזדמנות לקרוא לנינה "נינה וובסטר". מתי כבר יבינו את זה שם? אנשים נורמליים לא מדברים ככה! והתגובה של ויקטור היתה בהחלט מאכזבת. עוד תביעה משפטית? זהו? ויקטור ניומן הגדול נשאר רק עם הנשק העלוב והממוחזר הזה? על ז'בו הוא מאיים בתביעה, את בראד הוא כבר תובע, ועכשיו דיאן? אם אני הייתי במקומו לא בטוח שהייתי מנפנף בקלף התביעה מהר כל כך, בזמן שבראש צוות עורכי הדין הכביכול "אימתני" שלי ניצב ג'ון סילבה. אה, וגם הבחורצ'יק הזה שראינו לפני כמה פרקים מגיע למשרד של ויקטור כי כנראה אפילו לסילבה כבר נמאס לקפוץ לשם על כל תביעה שמתעופפת מבעד לשולחנו של השפם.

python 4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שחר שתים עשרה! אני אתבע אותך אם תכתוב סיכומים יותר מצחיקים משלי, יש?

למה פייטון מצליח בפורום../images/Emo35.gif

האם זה פשוט ייחוס של יכולת - שהיא קבועה ובלתי נשלטת - פשוט "יש לו את זה", או שמא מדובר במאמץ - הוא מחליט מתי להשקיע בהודעות שנונות, סיבה אקראית-פנימית ונשלטת.... כשרוצה להצליח - מתאמץ בכתיבת ההודעות ומשקיע
ואולי בכלל מדובר באופי המשימה - קטן עליו לכתוב הגיגים של צח"מ.... או שמא מזל, שחברי הפורום בולעים בהנאה כל שטות שהוא אומר
רואים שהעבודה בפסיכולוגיה עלתה לי לראש

python 4

New member
../images/Emo46.gifמזל שאני עושה עכשיו עבודה

בביולוגיה. בואו ננתח את צהובון! איבר אחרי איבר!

b o t t e n

New member
אי אפשר, הוא צבע יסוד../images/Emo6.gif

לפחות בצבעים פיזים. כשמסתכלים על כל הספקטרום של הצבעים, אז הוא צבע משלים....
יכול להיות שאותך

taish

New member
בהצלחה צהובון!

בהצלחה בעבודה בפסיכולוגיה. אם יש משהו שגורם לעיניי לבהוק ולגופי לרטוט כל פעם מחדש ( מלבד, כמובן, המראה של ראול בלי חולצה) זה כשאתה מתחיל לדבר על פסיכולוגיה...

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אף אחד עוד לא קרא לי "שחר שתים עשרה"
ענק!

taish

New member
לא באמת

שחר שתים עשרה (החלטתי לאמץ את הכינוי שהדביק לך פייתון...), אני מאד מאד מאד מקווה, לטובתך, שהיית ציני כשאמרת שאין הרבה דברים אידיוטים באופרת סבון, ושזה ז'אנר מתוחכם למדי... אחרת... לא נעים, אבל ההערכה הרבה שלי אליך תקטן באופן משמעותי.

Pete® Pan

New member
חחחחחח!!! משעמם לך בחיים, אה?!? ../images/Emo12.gif

המבחנות... מתמטיקה מסצינות... מה הולך כאן

מת על הסיכומים שלך ../images/Emo8.gif

פתחתי רק ב-19:08, אז לא ראיתי את התגובה הראשונית של ויקטור. אם זה היה כמו ההמשך ---> בו-רינג. לגמרי מאכזב. הקטע הספייסי הגיע דווקא מכיוון אחר - ניקי ואשלי. שחר אמר את זה לא מזמן, איליין פשוט שחקנית אדירה והיום נתנה הופעה מהסרטים. פשוט ככה
וניקי? שתתחדש על התספורת

למעלה