ראיתם!! עכשיו!!

לא כתמול שלשום ../images/Emo3.gif

משום מה נדלקו על המשפט הזה הפרק. פול חזר לשחק בבלשים.... וויקטור האדיש לא משנה איזו פצצה ישימו עליו הוא תמיד ישאר עם המבט הוויקטורי שלו טוב נו חוץ מכמה רגעים שהתעצבן. אשלי התנהגה "לא כתמול שלשום" והתעצבנה כמו לא יודע מה (לא בריא לאישה בהריון) שאגב לא רואים בטן(שכחו את הכרית לפני הצילומים). ניל דרו אולביה היה משעמם... בקיצור היה פרק רגיל ובסדר

junny

New member
אוף...

כנראה שפיספסתי פרק טוב. רונני אפשר להזמין שני קטעים השבוע? את אשלי וניקי במעבדה את ויקטור מגלה על ההריון אני גם היום לא אראה, שוב פעם לימודים... לימודים... לימודים...

python 4

New member
הפרק היומייייי../images/Emo72.gif

ה-
זה הביקר שאשלי שברה. לא, ברצינות, אני חייב לעלות על הנקודה הזו: מה הרי אשלי אמורה לעשות שם בכלל? אנחנו יודעים (מפרקים בעבר) ששם היא מפיקה את הריחות, אותם היא מביאה על גבי ניירות לשיפוט חברי ההנהלה המצביעים ושולחים אותה בגיל ובששון להרים טלפון לתמרוקיה. בעצם, מה אני מדבר שטויות - המעבדה של אשלי היא הרי מקום מפגש של אותה אשלי עם בעליה/מאהביה/אחיה לשעבר ו/או בהווה (והיום גם נשותיהן של בעליה/מאהביה/אחיה לשעבר ו/או בהווה, ומעניין שניקי עונה על כל הקריטריונים האלה). עדיין נדרשת מידה מסויימת של מראית עין. יופי באמת ששמו לה שם מערכת זיקוק, שזה בהחלט משהו שאפשר להשתמש בו במעבדה של כימאית בשמים. I guess.. כאמור, נרד לשורש העניין, ובפרט לפשרם של בקבוקי הכיול החצי מלאים האלה. אז ויקטור צעק קצת, זהו? הוא לא היכה אותה או משהו. יצאה בזול. ובילי, הוֹ בילי! אני מקווה שברור עכשיו למה מק עברה למחנה בילי, ולמה בריטני עדיין חברה של כבוד במחנה בילי, ולמה גם פיליס תעבור עוד מעט למחנה בילי. רגע - *Passions Alert*!! כן, לפני שתרזה חטפה את אית'ן מתחת לידים האוהבות של גוון (בתשוקות, עברתי אופ"ס, כן?) היא היתה נוהגת לחלום עליו בהקיץ, אחרי זה להיות מבולבלת באשר להאם היא חלמה עליו או לא, בדיוק ברגע בו אית'ן היה מגיע לבקר אותה או לבקש מפילאר שתכין לו סנדוויץ' עם אבוקדו או משהו כזה. והנה - אוליביה (חזרתי לצח"מ, שימו לב) חולמת לה בהקיץ על ניל, מתנשקת והכל ואז מתעוררת, לא בטוחה לרגע - באמת התנשקתי עם ניל או שהבחילה הזו מקורה במשהו שאכלתי? - כך היא שואלת את עצמה תוך כדי דפיקה בדלת. זה ניל, how convinient. המממ.. ליבי התדרדרה לדרגת תרזה, והיא אפילו לא שעירה מספיק בשביל זה. 7 בסולם תשוקות. ומה בדיוק דרו רוצה מניל? לזרוק אליו את הילדה לסופשבוע כדי שהיא תוכל לשכב בשקט עם אח שלו? זו דרישה מוגזמת, תגידו לי? הכפוי טובה. שיתבייש לו. מגיע לו שהוא צריך לנשק את ליבי. אפילו שזה היה רק בחלום.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

קודם כל - בזכותך למדתי היום מילה חדשה - "כיול". מי צריך תואר שני כשצופים בצח"מ, הא? בקשר ללוגו של ז'בו שהופיע גם היום בתחילת הסצינה - לא מן הנמנע שאכן עלית כאן על קונספירציה מצד מעצביו שמכריחים את ההפקה להציג אותו מספר קבוע של פעמים כל חודש, אבל למה לא ללכת על ההסבר הפשוט יותר? כבר הסכמנו מזמן שיש הרבה סצינות שלא נועדו לצפייה (אוליביה, כריס, פול, מרי, תומאס, נינה, ברוק, ועוד רבים וטובים) והן מקבילות למעשה לזמן פרסומות (או נשנושים כמו שקראתי כאן) ולכן בדומה לכל ערוץ שמכבד את עצמו ומחזיק מעברונים בין התוכניות לפרסומות - גם כאן מסמנים לנו מתי הגיע הזמן לחזור לצפות. אז יש לנו את הלוגו של ז'בו ויש את השפתיים של B&S, ואני בטוח שאפשר לחשוב על עוד כמה סימנים אבל המטרה ברורה, לא?

ברורה כאור השמש...../images/Emo42.gif

יפה אמרת !!! אהבתי את החלק על הנישנושים, המילים האלה שאנשים ממציאים כיום במקום להגיד "אוכל והרבה" הורגות אותי...

b o t t e n

New member
ראיתי היום../images/Emo44.gif 2 תובנות ושו"ס../images/Emo70.gif

1. הסיצנה בבריכה וכל הפלונטר שככה"נ מתהווה לו שם, הולך להיות טוב, אם זה באמת יתפתח. ואולי אפילו ראות יתמחפ אצל פיליס
(שחר, אתה מסכים
) אלא, שכל הקטע, שהסרבר נמצא על שולחן גינה ליד הבריכה, ועוד בלי שנורקל
נראה קצת תמוה ומואלץ. 2. האלבום תמונות שליב מתבוננת בו. מזה אין להם תמונות בייתיות משפחתיות
רק משהו שלוקק להפליא בסטודיו
יצא פלסטיקי מידי לטעמי
והשו"ס
ג'יל לבשה ג'קט עור אדום מדהים, כמו שלי
קניתי אותו לפני ארבע שנים בטנריף
נ"ב כל הנשים עברו שינויי פרזורה, שמתם

junny

New member
פיתון יקירי

קודם כל- לעד תישאר אהובי, בן זוגי וחבר הנפש הוירטואלי שלי אבל אתה יודע... בחיים האמיתיים חייבים להתקדם.. דבר נוסף- תודה על תקצירי הסצינות המעולות שעשית עכשיו אני ממש מרגישה כאילו צפיתי בצח"מ.

למעלה