ראיתם?!

גם אני מחכה..

אבל לא ראיתי את הטריילר כי זה ספוילר בשבילי.
מקווה שיהיה מעניין כמו שמראה מראה היה סרט מעניין. חמוד. אבל השיר בסוף היה...... מוזר.

לול אמג בעברית?

ראיתי את הטריילר כי לא ציפיתי שסרט שמבוסס על משחקים מלגו יהיה מעניין. אבל אז ראיתי את הטריילר באופן כללי ומה שעשו לבאטמן בפרט וזה באמת היה קורע מצחוק.
בהנחה ואני אצליח לגרור מישהו לבית קולנוע אני אראה את זה. אם לא אז אני אראה את זה אחר כך.

Dam Right

New member
אכן מתקבלת תחושה כזאת

במיוחד בגלל עודף האפקטים. זה לא נורא כל כך, אבל מרגיש קצת מזויף. כאילו, לא מזויף - פחות אמין. ובכל זאת, אנג'לינה ג'ולי... זה חייב להיות טוב

והסרט של הלגו!
ציני, גאוני ומטורף. מי לייק.

Dam Right

New member
אם כבר לחכות למשהו, אז....

*דמיינו קישור ובו הטריילר של אווטאר 2 פה*

אני היחיד שלא מתלהב?

ראיתי את הסרט בטלוויזיה (כבר הפסד שלי, זה נכון) ואין ממה להתלהב. סרט נחמד אבל רמת הציפיה שלי מופנת כלפי הנוקמים 2 ולא אוואטר 2.

מיכאל ג

New member
ההתלהבות שלי שכחה מזמן

אני זוכר שראיתי אותו בקולנוע עם חבר וכבר בזמן אמת עשינו לו mst3k (נדמה לי שצעקתי "מואדיב!" כשהוא הצליח לעלות על הדרקון הגדול ההוא). וביחד עם זה - התלת מימד הפיל אותי לחלוטין וכמעט שום סרט שיצא מאז לא היה טוב כמוהו בתחום הויזואלי. רק מה - אז יצא גרוויטי וגנב לאווטאר את הכתר של התלת מימד הטוב ביותר ועכשיו אווטאר נראה קצת חיוור בהשוואה (רק פיגורטיבית, מילולית הוא הרבה יותר צבעוני. הרבה יותר מדי צבעוני, בעצם).

מיכאל ג

New member
Mystery Science Theater 3000

סדרה משנות התשעים המוקדמות. בגדול מראים לך סרט ישן וטראשי כשברקע יש כמה דמויות שנונות (אתה רואה צלליות שלהם כאילו אתה באולם קולנוע והם יושבים לפניך) שמעירות הערות סרקסטיות על הסרט. יש איזה סיפור מסגרת דבילי (שמוסבר בשיר הפתיחה) וקצת קטעים של אינטראקציית דמויות מחוץ לאולם ההקנה, אבל בגדול זה זה. שווה למצוא את הסרט - Mystery Science Theater 3000: The Movie - ביוטיוב. שעה וחצי של כאבים בצלעות. הפרקים עצמם לרוב מצחיקים אבל לא מספיק כדי לפצות על הצפיה בסרטים הנוראים.

לא ראיתי גראוויטי בתלת מימד.

ישמצב שזה מה שהוריד לי לחלוטין את ההתלהבות מהסרט?

כאילו, בתור תלמידת קולנוע לשעבר מצאתי את עצמי מתרגשת בכל פעם שהם עברו שוט, אבל לא מעבר.

כמה את אוהבת סרטי הישרדות?

כי מדובר פה פחות או יותר בסרט כזה רק עם צילומים מרהיבים ושימוש מאוד נכון בתלת מימד שמכניס אותך לאוירה של הסרט.
אישית, בכלליות תלת מימד מיותר מבחינתי ויקר יותר סתם. ספציפית לסרט הזה, היה יפה מאוד אבל אפשר היה לראות את הסרט גם בלי התלת מימד ולהנות אולי באותה מידה.
אני חושב שהתלת מימד של אווטר היה מהפכני (וראשון) ולכן היה שווה לראות את הסרט ככה (כאמור, לא עשיתי את זה והפסדתי). בלי לראות אותו ככה זה מסתכם בסרט נחמד למדי ותו לא.
ושיפסיקו עם הטרנד הזה כבר!

אוהבת מאוד.

אולי הביקורות הככ טובות שנתנו לסרט יצרו אצלי ציפיות-יתרה.

לגמרי בעד שיפסיקו עם הטרנד הזה.... זה סתם עושה סחרחורת ומאוד מעצבן לבעלי המשקפיים. |:

kenny66

New member
התלת היה טוב, כל השאר - אוי

הדבר הטוב ביותר שזכור לי מהסרט הזה הוא הישיבה אחרי הסרט עם חברים והקטילה שלו במשך שעה. זה וההכרזה של ילדה קטנה (בת 6 בערך) ברגע של חושך בין סצנה לסצנה, אי-שם אחרי שני שלישים של הסרט: "זהו! נגמר הסרט!"

Dam Right

New member
דווקא את הנוקמים לא שרדתי

עד הסוף. באתי בציפיות מולטי-מגה-אקסטרה גבוהות (גם בגלל שזה המון גיבורים של מארוול בסרט אחד - שזו אחלה חלופה עד ליגת הצדק של 2017, וגם בגלל נתוני המכירות המטורפים שלו דאז). אבל פשוט לא הצלחתי ליהנות. אולי בגלל הכיוון המעט ציני\הומוריסטי שהסרט קיבל. לא יודע. אני צריך לתת לו הזדמנות נוספת.

Dam Right

New member
ואם כבר מליפיסנט, אתמול בטקס פרסי הגראמי

שוחררה הצצה חדשה לסרט + שיר הנושא של לאנה דל ריי, שמבצעת את Once Upon A Dream. חובבי דיסני שביניכם בטח יזהו את הקאבר לשיר הקלאסי מהיפיפייה הנרדמת של 1959. הגרסה של לאנה אפלה ומנוכרת יותר, אפילו מצמררת (כיאה לאווירת הסרט).
אני חייב לציין שאחרי צפייה בסניק פיק, מפלס החשק שלי לצפות בסרט עלה פלאים! עוד כשדיסני חשפו את הפרויקט זה נשמע מסקרן, ועכשיו בכלל. גורם לי לרצות לצפות בו אפילו יותר. כלומר, עכשיו. ממש עכשיו

Maleficent Sneak Peek

למעלה