ראיתן את הכתבה בהארץ?

משוש30

New member
ראיתן את הכתבה בהארץ?

אני כל כך מזדהה חייבים למצא לזה פתרון!

rnati

New member
לבוס שלי יש פתרון חלקי

הם עושים לילה-לילה. כל לילה אחד אחר מהם אחראי לקום לילדה והשני יכול לישון בשקט. אצלי לא יעבוד - פעם-פעמיים מתעוררת להניק כשזה לא הנקה לרוב אני מעירה אותו, מעבירה את השרביט וחוזרת לישון

dorlim

New member
לצערי גם אני במזדהות ../images/Emo4.gif

ואחרי לילה של אינספור קימות בסוף שוב התייאשתי והבאתי אותה למיטה שלנו

עדידס77

New member
גם אצלנו אנחנו בקושי ישנים...

הלילה הקטנה החליטה שהיא במיטה שלה לא ישנה. רק על הידיים. בסוף היא ישנה איתי במיטה, אחרת אף אחד מאיתנו לא אהיה ישן... אין לי מושג מה יהיה כשאחזור לעבודה...

מזדהים לחלוטין ב-9 החודשים האחרונים

דווקא ב- השנים שהיתה רק אחת לא הכרנו את התופעה, אבל הצפרדעון הקטן עושה לנו בית ספר. שמרפי לא ישמע: כבר שבועיים אנחנו במגמת שיפור...קמים פעם אחת לבקבוק אוכל ועוד פעם לבקבוק מים

u z a

New member
פתאום אני חושבת

אולי הזכרון שנמחק לי מאז ההריון, ושמשפיע כמובן על העבודה, זה לא בגלל ההריון אלא בגלל חוסר שינה? אני קוראת את המשפט הזה: "אדם שרגיל לישון שבע וחצי שעות ויורד לשש שעות ועושים לו מבחנים אובייקטיוויים, ניכר הבדל בתוצאות. אגב, אותו אדם לא יהיה מודע לכך שהערנות שלו נפגעה". (ההדגשה לא במקור
). אני לא *מרגישה* עייפה במשך היום, אבל כנראה שהעייפות באמת משפיעה על התפקוד.

מאחר ויש לי בעיית שינה חמורה ביותר

אני לא יכולה להזדהות עם אף אחד או אחת, בעלי קם עד היום בלילות ועושה את הכל לבד אלא אם כן הוא ממש צריך אותי אז הוא נאלץ להעיר אותי בכוח.

lulyK

New member
טפו, חמסה, קישטא מרפי,

ישנים לא רע בכלל (בזכות המיטה המשפחתית, כמובן).

בימבילי

New member
אז אולי את תוכלי לסבר את אוזני

ולהסביר לי למה סירבת. אני פשוט לא תופסת את זה (במיוחד שאחותו הוא מחסידי השיטה). מחכה לתובנות.

lulyK

New member
עד היום אני הכי אוהבת לישון לבד.

לגמרי לבד, הכוונה. הכ כייף לי להיות לבד במיטה ולשמוע קולות מהסלון וככה זה היה מאז שאני זוכרת את עצמי. אחי הקטן ישן המון עם ההורים שלנו, אמא שלי זוכרת שבגיל 12 עוד היה איזה לילה שהוא בילה שם בשק"ש על הרצפה.

בימבילי

New member
אני עוד מקווה שזה ישתנה

ויום אחד (לפני גיל 12) הוא ישתף פעולה וישן איתנו. דרך אגב - גם אני אוהבת נורא לישון לבד. אבל אם כבר המיטה מתמלאת - אני רוצה שכולם יתכרבלו בתוכו.

ענתש

New member
אני דווקא התפלאתי לגלות שבחוסר שינה

אני פורחת. לא מפריע לי ואפילו מגדיל לי את המיקוד... ממש מוזר. זה הדבר האחרון שהפריע לי בלהיות אמא כך שגם אחרי שחזרתי לעבוד אני זו שהמשיכה לקום בלילה בלי להתלונן בכלל, לא הפריע לי. חוץ מזה שני דברים מאד עוזרים לי להשלים שעות שינה, כי צריך לפעמים -
כשהיתה קטנה - הנקה (כי אפשר להניק מתוך שינה).
עכשיו - שבת בבוקר יום יפה - היום היחיד שאבא תמיד, אבל תמיד, קם מוקדם ומעסיק את נגה עד שלי מתחשק לקום.

אדר שלי

New member
מזדהה מאוד בזמן האחרון../images/Emo141.gif

למרות שההתחלה הייתה טובה (התעוררות אחת או שתיים בלילה), המצב עכשיו השתנה: אדר התחיל להראות סימנים של חרדת נטישה ומסרב שאצא מהחדר, מתעורר המון ונרגע רק על הידיים. אני מניקה פעמיים בלילה וביתר הקימות מרגיעה על הידיים. אולי יש לזה פתרון, כמו שיטת חמש הדקות ודומות לה, אבל אני לא מרגישה שאני מסוגלת לעשות "סדרות חינוך" כאלה. קשה, קשה...

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifמנצל"שת לשאלת סקר בנושא../images/Emo41.gif

בכתבה כתוב שתמיד משהו נפגע בגלל חוסר השינה: הזמן עם הילד, העבודה או הזוגיות. אצלנו הפגיעה היא בבירור בזוגיות - לא רבים או משהו, אבל מתנהלים "אחד ליד השני" ולא ביחד, כמו פעם. כשאדר נרדם, אני מתקלחת, רואה קצת טלויזיה או קוראת קצת ונופלת לשינה. אין לנו זמן לדבר וסקס אנחנו עושים רדומים לגמרי... קשה לי עם זה, אבל אני לא מצליחה למצוא פתרון. מה התחום שנפגע הכי הרבה אצלכן? מה אתן עושות כדי לשפר את המצב?

עמית@

New member
די דומה לשלך ../images/Emo10.gif יוסי בד"כ נרדם

עם תמר, ואז אין טעם אפילו לנסות להעיר אותו.. זה לא פועל יוצא של השינה המשותפת אלא של היותו ישנוני מטבעו
(דווקא אני מתפקדת בחוסר שינה כרוני של שנתיים, הוא דווקא ישן יותר טוב)

nubi

New member
הבריאות שלי

ללא ספק. כדי להספיק את הכל, בלי הנחות ובלי ויתורים , וכל דבר כמובן חייב להיות 100% בלי פשרות, אז: לא ישנים מספיק, לא אוכלים מספיק (ואם כבר אז אוכלים זבל, ואז בוכים על המשקל) והמחיר הוא הבריאות.

משוש30

New member
הכל נפגע. הזמן עם הבעל כמעט ולא

קיים כי כשהוא מגיע הביתה העיניים שלי כבר נעצמות, הקשר עם הילד נפגע כי אני מתסובבת עצבנית כל היום, העבודה שלי נפגעת כשאני נאלצת השלים שעות שינה מדי פעם במשך היום ומאיבוד הזיכרון שלי, הלימודים נפגעים הכי הרבה כי מאד קשה להתרכז ולקרא במצב של עייפות תמידית. בקיצור אני מוכנה לעשות הכל כולל שיטת חמש דקות או כל שיטה אחרת שעובדת כדי שמתן יתחיל לישון. לטובת כולנו.

למעלה