ראיתן את הכתבה בהארץ?

lulyK

New member
הזוגיות. אבל אני לא מאשימה את

העייפות, אלא את החוסר בזמן לעצמי (שאנ יכולה להשלים רק בערב. מאז שהתחלתי עם בייבי סיטר פעמיים בשבוע אחר הצהריים, המצב מאד השתפר).

גבינייה

New member
אצלי גם הזוגיות וגם הקריירה - אבל

בעצם זו בחירה. אני לא אגיע למצב של התמוטטות בחיים. אני מאוד שומרת על עצמי: אוכלת טוב, מתעמלת, הולכת לשיאצו פעם בשבוע, ומשתדלת להשלים שעות שינה או לנוח. אז לכן אני לא עובדת במישרה כלשהי, אלא בבית, שאני מכתיבה את השעות. בעלי קם בבוקר לילדים ואם אני מצליחה להמשיך לישון עד 8:30-9:00 אז אני מרגישה רעננה לכל היום (למרות שאני קמה להניק 3 פעמים בלילה). ולפעמים אני יכולה לישון בצהריים (אבל זה נדיר מאוד). בעיקר, אני הולכת לישון מוקדם. אז אין לי סקס, ולא בילויים בערבים. את הבילויים שלי וגם זמן עם הבן זוג אני משאירה לבקרים - הולכים לפעמים לארוחות בוקר בבית קפה. אבל בסדר, זו תקופה, זה ישתנה (אולי...ואולי לא?)

העבודה נפגעת......

בגלל זה אני לא עובדת

galiaS

New member
אני לא מבינה בשביל מה פרסמו את

הכתבה הזו. מה הם ניסו להגיד? שהורים לילדים קטנים לא ישנים בליה ושזה חשוב לישון בלילה? האם זה חידש ולו לאדם אחד בודד משהו? בכלל, המוסף של הארץ נהיה משמים בעיני. אני לא חושבת שיש פתרון גורף. אצל כל אחד משהו אחר עובד. אנחנו עברנו לילות ארוכים ושלוים כשנטע עברה להרדם במיטה שלה. כשהיא רוצה (למשל, תמיד כשהיא חולה) היא ישנה איתנו.

lulyK

New member
המוסף של הארץ נהיה מזעזע.

אני מחכה בקוצר רוח לסיומה של שנת החסד של העורך.

yaelia

New member
בדיוק מה שעבר לי בראש

מה בדיוק הם ניסו לומר שאנחנו לא יודעים ומרגישים (אמרה יעל שערה בשעה לא אנושית בעליל בזכות הגמדון המשתעל שלי). אני הפסקתי לקנות עיתונים, הם ממילא סתם יושבים על הספה עד יום חמישי הבא (שאז הם נזרקים כדי לפנות מקום לעוד עיתונים).

boringvered

New member
מדכא...

קודם כל אני ערה עכשיו כי אני רגילה להיות ערה בשעות האלה... וזה עצוב מאוד... כי זה יום שבת, והילדה עוד ישנה וזהו... אני כבר מתוכנתת... ולגבי הזכרון, אני מרגישה שהוא כל כך נפגע אצלי... קשה לי מאוד לשלוף מהמוח שמות ומושגים... והנה הילדה קמה... ורד

isidora

New member
הדבר הראשון שנפגע הוא

הסבלנות שלי. איזה כתבה ארוכה

ה ו ב י ט

New member
חוסר שינה זו ה-בעיה כרגע

הקטנה מתעוררת הרבה (כשלוש פעמים בלילה לינוק ועוד כמה פעמים בגלל מוצץ שנפל). אני גמורה מעייפות. זה משפיע לדעתי בעיקר על הזוגיות. וגם על ההתנהלות בבית. למשל קשה להזמין חברים או ללכת לחברים בשעות הערב (מ18:30-19:00) בגלל שלקטנה קשה להרדם ובגלל שכשהיא כבר נרדמת אני מיד קופצת למיטה להספיק לישון קצת. לפעמים אני מרגישה שענייני השינה משתלטים לי על החיים

למעלה