ראיתן את זה ???

תולי01

New member
ראיתן את זה ??? ../images/Emo2.gif../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif

http://www.transdesign.com/ טראנסדיזיין העלו את המחיר של Essie ל- 8 דולר !!! לא יאומן !!!! זה היה 3.80 ואז הם העלו ל- 4 דולר ועכשיו פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הכפילו את המחיר ל- 8 דולר
מה זה אמור להיות ??? וגם את צ'יינה גלייז העלו מ- 2.60 ל- 2.99 !

אביeג7

New member
מהההההההההההההההההה???????

מזה הדבר המזעזע הזה?! אני בהלם!!! מזל שעשיתי הזמנה בדיוק לפני שלושה ימים.. איזה חוצפן!

חֵן

New member
מעצבן!

ובדיוק תכננתי להוציא הזמנה חדשה
יש למישהי המלצה למוכר אחר? אין לי שום כוונה להוציא 8 דולר על לק של אסי ו/או 10 דולר (!) על הטופ מאט שלהם. חצוף

צונית

New member
../images/Emo2.gif

אני המומה! לרגע חשבתי שזו טעות אבל אין סיכוי שזו טעות גורפת על כל האתר! זה מטורף? מי מעלה מחיר במאה אחוז?!?!? אני בעד לשלוח להם מייל זועם

תולי01

New member
לפי מה שהבנתי

אסי הפעילו לחץ על המוכרים האיטנרנטיים להעלות את המחירים של הלקים שלהם, וחלק מהמוכרים כבר העלו את המחיר לפני כמה חודשים ועכשיו זה הגיע גם לטראנסדיזיין...... זה נראה לי ממש שערורייתי להכפיל ככה פתאום את המחיר ואני חושבת שמזל שזה אסי ולא OPI או צ'יינה גלייז, כי לא יודעת אם הייתי עומדת בזה.......אבל עדיין, זה ממש חבל לי ואלא אם כן יהיה משהו נדיר שאני ארצה, לא נראה לי שאני אקנה עוד לקים של אסי בקרוב....

צונית

New member
בנייל ETC זה עדיין 5 דולר

בואנה, ממש העלאה מוגזמת וחסרת פרופורציה. נראה לי שכדאי שאני אקנה את החמוד ככפתור שלי עכשיו ממש לפני שגם הם יעשו לי פה קומבינה...

חֵן

New member
תודה, אבל שאלתי על האתר ממנו היא מזמינה ../images/Emo13.gif

צונית

New member
ודאי

אני עוד לא הזמנתי ממנו אבל הבנתי שהוא סבבה המחירים של הלקים ושל המשלוח ממש סבבה למי שלא רוצה לעשות הזמנה גדולה. וגם, יש להם זויה

Marble Arch

New member
וואו...

באמת מי מעלה מחיר ב100 אחוז?!!!! טוב שלא.. אין סיכוי שאני קונה אסי במחיר הזה! זה 10$ לבקבוק כולל דמי משלוח.. זה כמעט 40 ש"ח...

Marble Arch

New member
אני אגיד לך מה יקרה עכשיו..

אסי תהפוך להיות חברה אקזוטית בעיניינו ובלתי מושגת, כמו זויה ונובר ורסקיו ביוטי לאנג'.. כשמישהי תשים יד במקרה על לק של אסי שהיה במבצע באיביי, כולנו נפתח עיניים ונגיד - מאיפה??? מאיפה השגת אסי??? שמעתי שהלקים שלהם ממש איכותיים!!!

Ultra marine

New member
לא מתרגשת ומציעה יוזמה פורומית!

טוב, זה שאני מתחילה לסלוד מאסי זה לא חדש. אני לא חושבת שהם חידשו משהו לאחרונה או מחדשים באופן כללי. רוב הלקים שלהם ורודים עדינים של פרנץ' או אדומים למיניהם (עם הבדל זעום ביניהם..) לדעתי גם המריחה לא כזאת שוס גדול. אז מה אני מציעה? פינת התחליף! יש לנו את אורלי. פה בארץ. במחיר שפוי. ואם לא בהזמנה מטרנס.. יש לאורלי יופי של לקים בגוונים דומים לאילו של אסי (צבעי החתונה מה שאני קוראת.. אבל גם גוונים אחרים). יש להם מריחה מעולה, אחיזה מצוינת למברשת. אז יאללה, אני מציעה שכל פעם מישהי שיש לה גם אסי וגם אורלי דומים שתעשה סווץ'. עוד אפשרות לעשות אותו הדבר לגבי האדומים ו OPI. קשה לי להאמין של OPI חסר אדום שיש לאסי.. נראה לי שלאסי השתן קצת עלה לראש. אבל זה לא אומר שאנחנו נשבר!

למעלה