ראיתן את זה ???

אביeג7

New member
כנראה שאני בדעת מיעוט פה

אני נורא אוהבת את אסי.. לא מתחברת לאורלי,אופי,זויה ושאר החברות "הנחשבות".. אני ממש התבאסתי אתמול... זה עכשיו יוצא בלתי משתלם בעליל להזמין ממנו.. אוף! יש אולי מקומות ממולצים נוספים להזמין אסי?

Ultra marine

New member
nail etc......

ממליצה לקרוא את השרשור. דבר ראשון יש לא מעט בנות שמאוכזבות ומלבד זה האתר הזה הומלץ כאן לפחות 4 פעמים בשרשור..

רחלי ג

New member
אולטרא, אני איתך...

המריחה של אסי במה שקיבלתי(והעליתי כאן) מארה"ב לפני שבוע איכזבה אותי לא יודעת מה המונח המדוייק....פורמולה קצת סמיכה מדי שגרמה למריחה של SNDY BEACH ן BALLET SLIPPERS להיות מגושמת ולא קלילה מה שהשאיר פסים (אמנם כמעט בלתי נראים,אבל,אני ראיתי) וצורך במריחות נוספות לטישטוש חשבתי שרק אני חושבת ככה וזה לא פופולרי להתלונן על מלכה כמו אסי...

adika60

New member
../images/Emo46.gif וואו! איזו הגזמה! ממש מרגיז

מזל שהזמנתי חבילה לפני כמה ימים... עדיין, כמו שאני מכירה את עצמי, אם אני ממש אחשוק בלק של אסי כנראה שאזמין בכל זאת.....

פנרה

New member
ואוו!

איזה הגזמה. זה ממש מגוחך, במיוחד לאור העובדה שבכל החנויות פה זה עולה 7 דולר. טוב נו, אני כבר במילא משועממת לגמרי מאסי. בבודדים שאחשוק, כבר אקנה בחנויות.

צונית

New member
בנות, בNAIL ETC זה יוצא משתלם ../images/Emo13.gif

אל תתבאסו, יש תחליפים! ואני מאמינה שתוך כמה זמן כשטראנס יבינו שהפסיקו להזמין מהם אסי אז המחיר ירד חזרה למשהו שפוי יותר. בינתיים לק של אסי בNAIL ETC עולה 5 דולר (לא נורא מדי) ומשלוח, תלוי כמות כמובן, יוצא משתלם מאוד. בואו נאמר שמי שבאמת ייצא נדפק מכל העניין זה טראנסדיזיין, לנו יש תחליפים.

לימי43

New member
לכל המעוניינות!עשיתי היום הזמנה מניילאיטיסי

6 לקים ...יצא לי 46 דולר אם אני לא טועה... אעדכן שיגיע.. יש צבעים מהממים דרך אגב.

למעלה