ראיתן את זה? (ומקורותי רמזו שרונה תשיר שיר שהיא טרם שרה בישראל)
ט טלית נודדת New member 15/6/11 #2 אני מבינה שצריך יותר מזה בשביל לגרום לתגובות אז אני אוסיף: האירוע בחינם ופתוח לכולם! במתחם החללית המגניב והאלטרנטיבי-מחתרתי של רנן מוסינזון, אושייה בפני עצמה. ומעבר לכך מדובר על השקה לספר החדש של משה סקאל, הרי הוא בן הזוג של דורי, ההומו הכי לסבית וממייסדי ציפורי לילה מתרוממות . עכשיו יותר משכנע?
אני מבינה שצריך יותר מזה בשביל לגרום לתגובות אז אני אוסיף: האירוע בחינם ופתוח לכולם! במתחם החללית המגניב והאלטרנטיבי-מחתרתי של רנן מוסינזון, אושייה בפני עצמה. ומעבר לכך מדובר על השקה לספר החדש של משה סקאל, הרי הוא בן הזוג של דורי, ההומו הכי לסבית וממייסדי ציפורי לילה מתרוממות . עכשיו יותר משכנע?
ח חסמו לי את הסיסמה New member 16/6/11 #3 אפשר להוסיף שרנן מוסינזון היא אקסית של רונה, אם זיכרוני אינו בוגד בי. אבל זה כבר נכנס לתחום הצהבהב
ט טלית נודדת New member 19/6/11 #5 משהו למי שלא באה והפסידה ערב מעניין עד מאוד. http://www.youtube.com/watch?v=NwbmM5GcRe0
ח חסמו לי את הסיסמה New member 20/6/11 #7 אבל למי שחי מחוץ למדינת תל אביב קצת קשה להגיע. אם כי לירושלים לא הייתה לי בעיה לבוא
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 20/6/11 #8 וואי רק מאז שהוצאתי רשיון התחלתי להבין כמה תל אביב זו עיר מתסכלת.